Окопи, разруха, смърт – Втората световна война

Снимки от фронтовата линия за първи път виждат бял свят
22 авг 2015 18:20,
198

Личните снимки на генерал от американската армия, които запечатват послединте дни от фронта на Втората Световна война, за първи път са публикувани oт изданието за история Argunners.

Разрушения, окопи, смърт, безименни гробове - ужасът от войната, видян през очите на участник в нея.

Генерал Чарлз Дей Палмър прекарва повечето време от войната на Западния фронт и снима бомбардираните градове и разрушения по време на марша си из Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
4
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
"Генерал Чарлз Дей Палмър прекарва повечето време от войната на Западния фронт и снима бомбардираните градове и разрушения по време на марша си из Европа"Тоя хамерикански *** ли знае какво е било през ВСВ? Да отиде 42-ра година в окупирания Ленинград и да снима как руснаците ядат всичко що мърда и умират от глад в продължение на 2 години и половина.Видял няколко гроба в последните дни на войната и се развълнувала генералската му мека душичка.Какво си видял ти от ВСВ , сорос умрял?
47
0
 
3
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
До БрaнникAха. И прашец май си инхалирал, а?
46
0
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 93Хитлер го диреше в Русия по заръка на собственото му его.
45
0
 
3
 
! Отговори
брей преди 8 години
Абе, да попитам "знайковците" - чий го дири Хитлер в СССР ? И по чия заръка ?
44
0
 
5
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
До БрaнникНаздраве, ама май си се подкарал от обед, а?И да не пушиш от онази трева, че ще започнеш да се излагаш. Пак...
43
2
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 82На такива предатели доброволци им викаха през ВСВ Власовци. Знаеш ако руснаци хванат руснак- власовец какво му се случва през ВСВ? Убиват го на място без трибунал.
42
1
 
4
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
76 Нямаше как САЩ да станат съюзници на Хитлер най-малкото заради еврейсия въпрос , така че предположенията са неверни . Но виж , ако след нападението на Пърл Харбър , Щатите бяха претъпяли поражение и Япония беше взела превес във войната в Пасифика то тогава тя може би щеше да се насочи и към Сибир и тогава СССр попадаше в клещи в каквито попадна Германия .Япончетата бяха си направили грешно сметките с каубоите
41
4
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 73Впрочем без Штрафбат и "министерската дажба" Руснаците много по- болезнено биха извоювали свободата си. Знаеш ли какво е "министерска дажба? Съмнявам се!
40
3
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
2. Щрафбат.Каква хубава руска дума
39
7
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
64 А Англия е от 3 септември във войната като цели 680 дни / около / в повече е противник на Хитлер докато през това време Сталин е съюзник на Хитлер Известно ли ви е че дори на 22 юни 1941 са пътували ешелони със стоки за Германия от СССР
38
1
 
9
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Преди щатите да се включат във войната немските подводници са зареждали от техните пристанища достатъчно дълго!
37
3
 
6
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
57 Това се случва точно поради участието на америка .Наистина Хитлер и Гермнаия не са имали никакъв шанс след вклюването на Америка , така или иначе обявяването на война на Англия са обявили война на половината свят защото тогава Англия е била поливин Африка Индия , Пакистан , Бангладеш + разбира се Австралия и Океания , Канада и куп още страни и Щатите просто са сложили точка , това е Войната е също икономика и няма как да се излезе срещу нея ако няма с какво
36
1
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 52 Одисейчо, то тъй се минават 5-6 хиляди километра с курници самолети от ВСВ от Япония до Урал. Или викаш Япония ще прати колко хилядна армия през сушата на СССР за да се бие с руската армия в студа на 43-та край Сталинград???? Викайте линейка за младежа!
35
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
sakan ako ne bqxa amerikanski snimkite,rusnacite ne sa u4astvali ne nqma takova ne6to eeee pisva ve4e ot tazi propaganda
34
2
 
5
 
! Отговори
ексклузивно мнение преди 8 години
41, Англия и Франция са виновни и Мюнхенският сговор, през септември 1938 г. има решаващо значение за поощряването на Хитлер за продължаваща агресия. Лично аз смятам, че начало на ВСВ е Мюнхенският сговор, а не 03.09.1939 г.
33
7
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
Ако Япония беше отворила Втори фронт на Съветския съюз на изток нямаше с какво да затворят руснаците чувала на Сталинград , германците стигаха до Каспийско море и по всяка вероятност Червената армия щеше да бъде изтласкана отвъд Урал а тогава ..............Това не се случи защото Америка влезе във войната
32
2
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Василев, ами при техните *** са им базите. Къде искаш да са?
31
2
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 39Мда, добре че беше организирано спасението на Редник Раян и великите солджъри в акцията, че те 25 милиона избити руснаци от ВСВ сега нямаше на кого да благодарят посмъртно.
30
1
 
7
 
! Отговори
sdfsdf преди 8 години
Когато се пренареждат картите преди войната , Сталин иска среща и евентуално договор с английски и френски официални лица. Французите пращат някакъв дядка с кораб, пътува 2 седмици. Рибентроп пристига за няколко часа със самолет. Англичаните и французите не зпазват договореностите за защита на Чехия и Полша. Просто *** *** и днес са си такива.
29
2
 
2
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Хитлер вместо да изкара очи им изписа виждите на евреите! *** са печелившите от тази война!