Русия ще строи ударни системи срещу всяка ПРО

Путин: САЩ целят неутрализиране на ядрения ни потенциал
Обновена: 11 ное 2015 08:11 | 10 ное 2015 18:35,
249
Русия ще строи ударни системи срещу всяка ПРО
Снимка: Reuters

Русия ще разработва ударни системи, способни да преодоляват всяка противоракетна отбрана (ПРО). Това обяви президентът на Русия Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Още по темата
"Ние ще работим и над система за ПРО, но на първия етап, както вече неведнъж сме казвали, ще работим над ударни системи, които са в състояние да преодоляват всякакви системи за ПРО", каза той на съвещание за развитието на въоръжените сили, организирано в руския черноморски курорт Сочи.

Според Путин истинската цел на изгражданата от САЩ противоракетна отбрана е да бъде неутрализиран ядреният потенциал на Русия.

"Позоваването на иранската и севернокорейската ядрени заплахи е само прикритие за истинските планове (на Вашингтон)", отбеляза президентът.

Според него разширяването на системата за ПРО на САЩ е опит да бъде подкопан съществуващият паритет в областта на ракетно-ядрените оръжия, а по същество - да бъде разклатена цялата система на глобалната и регионалната стабилност.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: САЩРусияпутинПРО
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пали Искандера ,да кръжат по дестина ракети, нали сте нафтена федерация .
34
12
 
5
 
! Отговори
до 52 преди 8 години
Когато ти се вижда, че боят е неизбежен, провери си диоптрите и се прегледай за страхова психоза.Жалко, че в Русия няма един смел да го каже това на Джуджето.
33
8
 
5
 
! Отговори
Бай Онзи преди 8 години
Твърдението че хамериканците треперят от рашъните помага на русофилчетата да заспят по лесно. Истината е че нито хамериканците ги страх от рашъните, нито рашъните ги е страх от хамериканците,, макар че рашаните са по склонни да си жертват народа в името на общото благо.
32
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може да има такава ПРО, която да неутрализира успешно руските ядрени ракети. Всеки може да види в уикипедиа за какво става въпрос.
31
1
 
4
 
! Отговори
хаха до 45 преди 8 години
аз съм хаха, ти си менте
30
10
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Първо ще ги разработва и после евентуално ще ги строи... - това означава, че на практика сега ги няма... - еееее, Обама какво чака...
29
10
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
До русофилТе сами си го нахлузиха...
28
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв ПРО какви войни. Американците гладуват, различни щатове са пред фалит и започнаха да забавят пенсии. 50 милиона получават помощи за храна, 115 милиона взимат държавна помощ. Половината от студентите им са спрели да си плащат заемите. Всичко при тях е ГМО. Кокошки с по 6 крила и 4 крака. Вместо захар се използва сироп от ГМО царевица. Държавата с най-много диабетици и раково болни на глава от населението. Всяка година трупат по 10% дефицит. Пенсионата система е празна. Магистралите разбити!
27
20
 
6
 
! Отговори
Пършинг преди 8 години
Ще....ще....ще.....ще....ще строи. Може...след стотина , двеста години и да успее. До тогава ....ще вързва с тел , и ще действа в съотношение едно към гьотере. Я се гръмнете бе руски мършляци!
26
12
 
9
 
! Отговори
хаха до 35 преди 8 години
"Русия има на порядъци по-добра противосамолетна/ противаракетна отбрана от САЩ"Значи проблем няма - Путин да спре да *** срещу американската отбрана, и без това на порядъци по-слаба, ок.
25
15
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Жужи е заплаха за човешката цивилизация... - ЦРУ и ФБР трябва да вземат мерки...
24
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Учудва ме това,че някои *** тук поучават Путин. Аве вие живи ли сте?
23
19
 
8
 
! Отговори
хаха до 28 преди 8 години
"Путин нищо не разбира. Фенувете му тука да му обяснят, че ракетите му и сега ги преодоляват."Хахаха, точно!В путинофилския мозък се наблюдава шизофреничен смут - хем руските ракети не можели да бъдат спрени, хем врагът трябва да бъде оплют, че си прави ПРО. Е как да избалансират и двете, трудна задача, хаха.
22
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страха на аутистите е голяма сила, идват за тебе пу+йо
21
15
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Путин кълве като малко, голо шаранче... - пак го изпързаляха чичковците от Запада и го пуснаха по пързалката на надпреварата... - толкова ли бързо е забравил края на Студената война...
20
14
 
7
 
! Отговори
kokospa преди 8 години
Най ми харесва това ЩЕ!!!Всичко е в бъдеще време-а света около тях ще стои и ще ги чака да се настроят и навъоръжават.Лозунги лозунги....рейтинги....само обувката с която да тропа в ООН му липсва
19
22
 
9
 
! Отговори
николай преди 8 години
Русия ще строи ударни системи срещу всяка ПРО -Да ги строи , ама с какво???? "Импортозамещение"-то на западни технологии , досега въобще не може да сработи. Изоставане с 15 години се наваксва с настигане от 30 години!!!
18
24
 
9
 
! Отговори
хаха до 23 преди 8 години
"Клаустофобията на кремълските КГБ апаратчици е неизлечима !"Аз се питам не им ли е поне малко неудобно, след като цял свят няма проблем с американската ПРО (с изкл. на иранския мухъл, сев.корейския недорасляк и венецуелския мъдурник), а само руснаците гузни негонени бягат...?
17
2
 
22
 
! Отговори
дедо преди 8 години
До Василев Ако САЩ се обособи по етнически и географски принцип - държавите ще са повече от членовете на ООН. В ООН няма индиянци.
16
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин нищо не разбира. Фенувете му тука да му обяснят, че ракетите му и сега ги преодоляват.