Над 4000 джихадисти в Европа – тиктакащи бомби

Следващите мишени няма да са мирни хора, а западни правителства
17 ное 2015 07:00,
77
Над 4000 джихадисти в Европа – тиктакащи бомби
Снимка: Reuters

"Ислямска държава" е вкарала над 4000 свои бойци в Европа, прикрити като невинни бежанци. Това разкрил пред "BuzzFeed" анонимен член на терористичната организация.

Мъжът, на около 30 г., посочил, че операцията по внедряването на джихадистите е минала при пълен успех. Според британския "Дейли експрес" това е първото категорично потвърждение за плановете на ИД - западните държави да бъдат инфилтрирани с терористи.

"Само почакайте и ще видите", усмихнал се зловещо мъжът. Повечето бойци на халифата минали в Европа по изпитания път за бягство на бежанците – през Турция, после с кораби до Гърция и оттам към Запада. 4000 души сега вече били готови да действат. Проникването в Европа било само началото на мащабен план за отмъщение заради бомбардировките на коалицията, водена от САЩ.

Двама турски трафиканти също потвърдили думите на боеца от ИД. Единият признал, че е помогнал на поне 10 тренирани джихадисти да се доберат до европейски страни като бежанци. Според него те заминавали, за да бъдат в готовност за атаки.

Сириец, бивш член на силите за сигурност, присъединил се към джихада, казва, че халифатът трябва да се разпростре по целия свят и това ще се случи много скоро.

Според него следващите атаки щели да бъдат насочени срещу западните правителства, а не срещу обикновените хора. Детайлите от плановете за терористични атаки били под контрола само на малцина "емири".

Броят на мюсюлманите в Европа е достигнал 44 млн., посочва "Дейли мейл". Най-големите общности – по 4,7 млн., са в Германия и Франция. Най-голям дял спрямо общото население обаче са мюсюлманите в България – 13,7%, пресмята изданието.

Междувременно стана ясно, че убитите в терористични нападения по света са се увеличили с 80% през 2014 г. до 32 658 души, предаде ДПА, като цитира доклад на анализаторската група Институт за икономиката и мира (ИИМ).

През 2014 г. в 11 страни е имало над 500 убити при терористични атаки, се казва в доклада.

Терористи, свързани с "Ислямска държава" и с "Боко Харам", действа главно в Нигерия, са виновни за 51 на сто от убийствата през 2015 г., сочи Глобалният индекс на тероризма.

78 на сто от убитите при терористични действия са в пет страни - Афганистан, Ирак, Нигерия, Пакистан и Сирия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
7
 
! Отговори
е преди 8 години
Нека малко и на правителствените чиновници да им притреперят гащите..Стига са се крили зад мирното население,което принесоха в жертва на терористите , в името на собствените си интереси
37
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе от руското посолство ли ги съшиват тия статийки?
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За зла беда май и ние ще видим, какво значи война защото това се очертава за Европа, ако някой мисли, че това ще приключи току-така за няколко месеца много се лъже, май ни очакват тъмни времена и война, всичко сочи точно това.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Французите ги почнаха яко, ще ги почнат и другите. Тоя път няма въобще да им се размине
34
5
 
11
 
! Отговори
мда преди 8 години
Вчера кацнах от "оная гнила демокрация..." Леле колко ми липсваше да чета коментари на хора които не са си показвали носа извън пределите на "удобството им". Погледнете Руските граждани след тероризъм колко са сплотени. Американците също Французите не ми се коментират дори... Само тук ми става "едно топло топло" като чета коментарите. ЕТО ЗА ТОВА няма да стигнем никоя от тях...
33
1
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Много скоро очаквам ответни удари от месното население.Примерно ветераните от ИРА ( която въобще не се е раьоръжавала) да дадат 1 месец на всички мюсюлмани да се изметат от Ейре.Или ЕТА в земята на баските,или усташите в Хърватска.Или всички заедно.И ще станат новите герои на Европа.Какво според вас би спряло родител на загинал в тези атентати- ако нямаоръжие или умения да плати на френски мутри за да взривят джамия...или на някой скучаещ бивш легионер.Накратко- бъркотията ще расте.....
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Планетата Земя се пренасели с човеци.Затова си има механизми за редуциране на населението и поддържане на природен баланс.
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За капак на всичко случващо се, ЕС иска да затегне режимите над огнестрелните оръжия. Тоест и малката възможна самозащита на мирния гражданин да му бъде отнета.
30
2
 
17
 
! Отговори
ех преди 8 години
4000 джихадисти-обучени, безкрупулни да убиват главорези,добре владеещи няколко вида оръжие ,се изправят срещу пухкави ,изнежени, мигащи, страхливи ,недържали никога оръжие европейци...Е-как мислите-кой има предимство??
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" Следващите мишени няма да са мирни хора, а западни правителства "
28
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И къде са били службите? За какво изобщо получават заплати, след като не си вършат работата? От всичко това оставаме с впечатление, че нещата умишлено се допуснаха до този развой.
27
1
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Очаквам евролидерите да се съберат и да измислят "гениален" план -как да се отървът от всички забрадени новопристигнали на яслата Европа-Ще предложат на най корумпираното Правителство(сирич нашето) пари за да интегрира милите хорица бягащи от войната и несражаващи се за родината си -чакащи някоя бяла раса да им управи проблемите!Никоя арабска страна -не би приела бяла християнска раса на своята територия- Време е "меките" китки на еврейските евролидери да бъдат сменени за да не унищожат Европа
26
2
 
12
 
! Отговори
АСАВ преди 8 години
Броят на мюсюлманите в Европа е достигнал 44 млн., посочва "Дейли мейл". Най-големите общности по 4,7 млн., са в Германия и Франция. Най-голям дял спрямо общото население обаче са мюсюлманите в България 13,7% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25
2
 
16
 
! Отговори
Началото на края преди 8 години
Западна Европа няма бъдеще. Западняците вкараха вълка в кошарата и сега нищо не могат да направят. Дори да избият всеки камилар от ИД в Сирия и Ирак, милиони други фанатици ще заемат мястото му. Да не говорим, че имат доста повече от 4000 ***-терористи в Западна Европа. Брюксел е пълен с мюсли, Лондон и Париж също.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един човек каза ....после още някой също казал... След това малко статистика с повечко ужасяващи цифри ... Ей така набързо се сглобяват статии, за да се сплашват масите които и без друго са си уплашени и да го разпространяват помежду си! Лесно е ...
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спокойно, ние не се водим "западна" държава. И така си тънем в собствения си бълвоч, боли ги за нас.
22
1
 
13
 
! Отговори
малоумщина преди 8 години
и децата го знаеха това но явно става истина само когато бъде оповестено като новина от някоя медия, до тогава е само конспирация !
21
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То беше ясно, че това масово преселение на мюсюлмани изведнъж в Европа, които всички съжаляваха, постваха на фейса и им съчувстваха е просто разполагане на армии от тях в Европа. Повечето са млади мъже нали се сещате, че това са армии във всяка една държава са стотици хиляди, могат да ни изколят като нищо. Ноооо хората са много прости, *** и без собствено мнение, фейсбук и телевизията им проми мозъците, а Европейските лидери се оказаха още по-глупави, на това се вика арабски Троянски кон.
20
1
 
12
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 8 години
Още няколко хатентата и ще се види колко гостоприемна мое да бъде Европа. Да попрочетат малко камиларите за ВСВ. Ще видят колко готини са били айнзацкомандите и НКВД. Да не им дава аллах да видят нещо такова. Не Европа, светът тесен ще им се види.
19
1
 
19
 
! Отговори
наясно преди 8 години
По-опасни за Европа и от "ислямисти", джихадисти, "бежанци"... са вълците в *** кожи като Оланд, Юнкер, Меркел... "нашите" Боко, Доган, Рамадан, които са повели народите към касапницата на ТСВ и НСР