USA военен самолет е прехванат опасно от руски изтребител

Пилотът на руската машина е действал непрофесионално
Обновена: 17 апр 2016 11:05 | 17 апр 2016 09:43, Камелия Цветанова
707
USA военен самолет е прехванат опасно от руски изтребител
Снимка: Reuters, архив

Американски военен разузнавателен самолет е бил прехванат "опасно и непрофесионално" от руски изтребител Су-27 по време на рутинен полет в международното въздушно пространство над Балтийско море, съобщи Пентагонът.

Това е вторият подобен инцидент за седмицата.

Инцидентът станал в четвъртък и, по информация на говорителката на Пентагона Лора Сийл, американският "Боинг RC-135" нито за момент не е преминал на руска територия.

"Тези прехващания във въздуха са опасни и непрофесионални и могат да доведат до тежки наранявания на екипажите и пилотите от двете страни", каза Сийл.

Тя отбеляза, че подобни инциденти могат само да доведат до ескалация на напрежението между двете страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


707
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
314
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и откога шпионирането над чужда територия трябва да е като г*е-й-разходка в планината през х*у-йкенда?! ако е било непрофесионално прихващането, краварите щяха отдавна да броят раците на дъното!
313
1
 
4
 
! Отговори
Ааа преди 8 години
Гурбетчия знаеш че на времето както България е имала ракети които са можели да поразяват Турция за няколко часа така и Русия има разположени ракети къде ли не ! Така че не ми говори какви войски имат вярно че по численост са някъде из 4-5 редици но не и да казваш че Руската мощ е слаба
312
6
 
2
 
! Отговори
ЦРУ АГЕНТ преди 8 години
Вугари, Руската Армия скоро ще доиде на Варна и Боргаз, и ще ви вземем моренцето ...А след два дни в София ще минават пак като в 9 септември 1944--Руската Съветска ВОЙСКА-ОСВОБОДИТЕЛКА.
311
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Асад спечели в 30те% от територията която така или иначе контролира. В другите 70% избори не е имало.
310
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"А сирийците дали знаят , че е спечелил?"Ако България беше във война и имаше избори, дали българите щяха да знаят?
309
3
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Гурбетчия можеш да спреш да лаеш на умряло вече. Асад печели избори в сирия с 57%, Путин е непоклатим в Русия с рейтинг над 80%. Обама си заминава и идва Тръмп! Меркел е политически труп. Всичко за което лаеш се разпада :)
308
3
 
13
 
! Отговори
студена война преди 8 години
САЩ--- редовно провокират Русия, но тези провокации продължават 60 години.
307
4
 
8
 
! Отговори
Ааа преди 8 години
Говорит и показывает Москва !!!Русия ако желае може да заличи Турция за не повече от 35 мин.. ;)
306
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турски самолети си излитат редовно и дори след инцидента увеличиха броя на патрулиращите изтребители. Единственото което стана е, че руснаците престанаха да нарушават границата на Турция и не само. Понякога уроците се учат и с кьотек.
305
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯНа тебе опознавателните знаци ли са ти проблема? Щото на мене проблем са ми 4-те американски военни бази в България със всичките им опознавателни знаци! Щото по време на руската окупация и комунизма немаше ни една руска база в България, нито един руски войник след юни 1945 г!!!!
304
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Славянино пак мериш със собствения си аршин. Ти ако си давал пари за централи и за теолове си е твоя работа и е разбираемо, че искаш да си ги възвърнеш по някакъв начин. Аз лично нищо не съм дал, освен да си плащам интернета. Това, че понякога влизам тук да се гъбаркам с такива като теб нито ме изхранва нито ми бърка в джоба. Докато ти ако не "произведеш" нормата постове търбуха остава празен и ти остават приказки само да възхваляваш "дyxа". Хората са казали-гладна мечка хоро не играе.
303
2
 
5
 
! Отговори
Перо Азиатски преди 8 години
До Анонимен 494Ако се разходиш до Петербург, Москва, Киев, Одеса и някои други руски европейски градове и поразгледаш сградите, някои от които са строени през 17 - 18 век, ако отидеш в Ермитажа и Третяковската галерия, ако отидеш на едно представление на Большой театър или влезеш в някой университет, основан през споменатите по-горе векове, ще ти стане много мъчно за това, което сме били ние по онова време и каква европейска култура ни е газила, гази и до днес и ще ни гази още много!
302
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да славянино, особено ако говориш за дyxa от бутилката.
301
1
 
2
 
! Отговори
Цецко Пецко преди 8 години
До АмериканофилБахти колко требва да си изпаднал, за да се забавляваш и разпускаш в хоремага на такъв сайт! Тука дискусията напомня на плювалника, който си организираха едно време най-*** *** от запалянковците на Левски и ЦСКА пред централната баня! Там неколко десетки абсолютно безнадеждни тъпира си организираха с часове псуване и закани, за радост на обитаващите в района и дефицитни по онова време софийски *** деруги...Айде, приятно разпускане на ***!
300
2
 
0
 
! Отговори
До 477 преди 8 години
Да,да руснаците нямат нужда от храна а само от водка. Извинявай прав си.
299
6
 
3
 
! Отговори
Американофил преди 8 години
Хахахаха колко е прав колегата. Русофилите водят хибридната война със всички сили, пот и сълзи, до смърт, докато останалите просто се забавляваме и разпускаме.
298
2
 
6
 
! Отговори
тя преди 8 години
Руснаците са изключително смели мъже! Такива все по- малко се намират...
297
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горките руснаци, защо се излагат с безпомощноста си !
296
10
 
2
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
До тяЩо не си гледаш муската бре моме. За да има "нальот" колкото америнаските и израелските пилоти руснака трябва да съсипе десет чифта двигатели МиГ-29. Същото важи и за другите железа де." Велииииииииикия" ресурс от 350 часа на двигател!!:))))))))))))) Смях пълен!
295
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е как да не е вярно, те си водят хибридната война съвсем сериозно, докато ние само се забавляваме, за тях е на живот и cмърт.