USA военен самолет е прехванат опасно от руски изтребител

Пилотът на руската машина е действал непрофесионално
Обновена: 17 апр 2016 11:05 | 17 апр 2016 09:43, Камелия Цветанова
707
USA военен самолет е прехванат опасно от руски изтребител
Снимка: Reuters, архив

Американски военен разузнавателен самолет е бил прехванат "опасно и непрофесионално" от руски изтребител Су-27 по време на рутинен полет в международното въздушно пространство над Балтийско море, съобщи Пентагонът.

Това е вторият подобен инцидент за седмицата.

Инцидентът станал в четвъртък и, по информация на говорителката на Пентагона Лора Сийл, американският "Боинг RC-135" нито за момент не е преминал на руска територия.

"Тези прехващания във въздуха са опасни и непрофесионални и могат да доведат до тежки наранявания на екипажите и пилотите от двете страни", каза Сийл.

Тя отбеляза, че подобни инциденти могат само да доведат до ескалация на напрежението между двете страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


707
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mlada macka v strana,koyato nyama sovremeni VVS,komentira /a ima li tya aviaciono obrazovanie/?-NYAMA!Kak tam u Pushkin: Nie vsichki uchili neshto i kak to.....Amerikosi zanimavatsa s mazoxism:"Donal Kuk na 3 km ot ruska baza ,samolet -razuznavach na 3 km ot granica na Russia.E ,kakvo iskate bratushki,rusnaci ,vezhlivo obyasnyavat na vsichki :ne iskame navleci/dazhe demokratichni/ v nash teritorii.
273
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пророчество бабы Ванги видимо сбывается, война видать не за горами. Видит бог Россия этого не хотела....
272
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"по информация на говорителката на Пентагона Лора Сийл, американският "Боинг RC-135" нито за момент не е преминал на руска територия."Само че разузнавателния обхват на самолета покрива част от руската територия, така че е съвсем нормално руснаците да го изгонят от там. Ако Пентагона не иска да създава напрежение, следващия път да патрулира по-назад, така че разузнавателния периметър на самолета им да не навлиза в руското пространство.
271
1
 
15
 
! Отговори
Сириец преди 8 години
Курвенското на турската армия е, че вече 5 години воюва в Сирия без обозначителни знаци под маската *** Джебхат Ан Нусра и Джейш Ал Ислам.Естествено резултатът е много слаб, типично за армия, която няма нито една победа в историята си!
270
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно, когато американски и британски изтребители прехващат руски самолети в международното въздушно пространство - тогава всичко е професионално и допустимо. Когато последват ответни действия при приближаване на руското въздушно пространство - изведнъж рев за непрофесионализъм, ескалация на напрежение и подобни дивотии. Докога с многото стандарти?
269
2
 
15
 
! Отговори
Русофил преди 8 години
Русия измъкна Крим под носа на Запада, даже джуджето Турция си въобразяваше, че нещо може да намаже. Сега им остана да гледат клипове за " руската агресия" еди къде си.За гледане руснаците пари не взимат.
268
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Непрофессионально - это бомбить свадьбы, госпитали, бульдозеры и мотоциклы вместо террористов, в течение несколько лет. Это корова не только мычит, но ещ и учить пытается.Патрулировать разведчиками наши границы вообще вещь опасная!
267
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли наистина толкова умствено изостанали, че да се хващат на смешната анти-руска американска пропаганда?
266
17
 
4
 
! Отговори
409, 411 преди 8 години
Олеееееееееее, до къде я докараха кремълските ***!! "Минуси" и на уйкипедия да пишат!!!! Не, не, неееее! Не е лесно да си............тъпТ
265
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миналата година пак същия Боинг пак беше толкова близо до руската граница, пак беше изгонен от руснаците и американците пак се оплакваха. Имам чувството, че или янките са бавноразвиващи или смятат останалите за бавноразвиващи, щом пробват с един и същ номер през няколко месеца.
264
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПО СЪЩАТА ЛОГИКА НА ЗАЩИТАВАЩИТЕ РУСНАЦИТЕ,ТЕ СЪЩИТЕ РУСНАЦИТЕ *** ЛИ МИ ДИРЯТ НА НАШАТА ГРАНИЦА НА ЧЕРНО МОРЕ?!?!?!?!?!? А ?!?!? ПИТАМ РУСКИТЕ ГЪЗОБЛИЗЦИ ТУК?!?!? ЗАЩО ПО 5-8 ПЪТИ МЕСЕЧНО ВДИГАМЕ ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ СИ ЗАРАДИ ТЯХ?!?!?!?ГАДОВЕ ДОЛНИ, И ТЕ СА КАТО ДРУГИТЕ КЪМ КОИТО ВИКАТ!
263
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стара кагебейска тактика-когато не можеш да победиш врага опитай се да го осмееш!
262
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Непрофесионално е един и същ американски разузнавателен самолет през няколко месеца да се опитва да шпионира Русия, постоянно да го гонят от там и пак да се връща да продължава с опитите за шпионаж. Още по-непрофесионално е Пентагона да продължава да се оплаква от това по новините, след като няма работа там.
261
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха,ха,ха , руснак и цивилизационно?!?!?!Ти са били диваци,сега са диваци и такива ще си останат и за в бъдеще!
260
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците са като индианците. Още не са изобретили колелото в съвременните технологии. Нали им видяхте електрониката в черната кутия на космическия кораб свален от кадъната-китайска поръчана на кило от аlibaba.cом. Само дуят мускули и се надяват отсреща да проявят здрав разум. Един по ербаб да има и почват-ама извини се, компенсирай ме...
259
4
 
16
 
! Отговори
нико преди 8 години
лоши руснаци ей лоши хората тръгнали да шпионират те ги плашът следващия път да ги оставят да влязът в русия и после бам имаше самолет няма самолет
258
8
 
3
 
! Отговори
410, 412 преди 8 години
Цитирах ви долното за да се посмеете и вие с руския *** 395 как.............нероден Иванчо ще конкурира Боинг:))))))))))))
257
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а останалите 5 (-600, -700, -800, -900, -900ЕР) продължават да се изработват от заводите на Боинг. Самолетите Боинг 737 са повече от една четвърт от всички активнолетящи авиолайнери в света. Той е превозил около 12 милиарда пътника от годината на първия си полет до днес. Около 1250 машини средно са във въздуха през което и да е време на денонощието, а на всеки 4,6 секунди един Б 737 извършва излитане или кацане. [1]
256
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боинг 737 (на английски: Boeing 737 е самолет за полети по къси до средни дистанции, конструиран от американската компания Боинг. Първият полет се осъществява на 9 април 1967 г. и от тогава той става най-разпространеният и продаван аероплан на света. Произведени са над 6500 екземпляра, като около 4500 от тях са във всекидневна експлоатация в 190 държави и повече от 541 авиокомпании, сред които България Ер и Хемус Ер. Летателният апарат има 10 варианта, от които 5 (-100, -200, -300, -400, -500) са извън производство, а останалите 5 (-600, -700, -800, -900, -900ЕР) продължават да се изработват о
255
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руския пилот е като шило в торба, не седи мирно докато не го направят герой на ссср....посмъртно.