Швейцария за руския самолет: Рутинна проверка

Владимир Путин е летял на друг самолет за срещата в Перу
19 ное 2016 21:32, Красимир Ангелов
178
Швейцария за руския самолет: Рутинна проверка
Снимка: Reuters

Швейцария отговори на обвиненията на Русия и отбеляза, че нейните изтребители, прелетели вчера близо до руски правителствен самолет, пътуващ за Перу, са направили рутинна проверка, предаде Ройтерс.

Още по темата
Те са го ескортирали до напускането на швейцарското въздушно пространство.

След като руското посолство в Швейцария поиска обяснения, швейцарското министерство на отбраната съобщи, че два изтребителя са летели успоредно до руския самолет в продължение на седем минути над швейцарска територия. Такива действия се правели по около 400 пъти годишно за проверка на самолетите, принадлежащи на чужди правителства.

"Това е като полицейските патрули на улицата, проверяващи дадена кола, за да се уверят, че не е открадната", каза говорител на ведомството.

От Русия отбелязаха, че президентът Владимир Путин е летял на друг самолет за срещата в Перу.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Осем милионна Швейцария НЕ изнасяща нефт и газ има БВП 35% от Руския.........Смях а???? Сега извадете от руския БВП 80% които се формират от износа на енергоносители и сметнете за какво иде реч:)))))))))))
87
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато през двора ти минава талибани трябва да си на щрек.
86
12
 
8
 
! Отговори
абе обършете му преди 7 години
дyпeнцето на джyджeто и спрете да ни занимавате с глупости. Нaaкaл се - голяма работа, случва се.
85
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може пък да са търсили военнопрестъпника Путин?!
84
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До стефан..............недопустимо е военен самолет да се приближава да граждански п......Недопустимо е да се свалят граждански самолети, ама руснаците го напправиха с МН 17 над Украйна.
83
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ясно, че ще кажат, че Путин бил на друг самолет. Как иначе ще изглежда? Путин прихванат за проверка. Накърнява имиджа някак
82
10
 
12
 
! Отговори
стефан преди 7 години
недопустимо е военен самолет да се приближава да граждански при положение че вече много добре знаят кой лети в него. Всичко се решава на земята с думи. Това че краварите се правят на интересни си е техен проблем от което могат само да загубят.Имат пара ама са ужасно прости. Акъла трябва да ти е като на пиле да го правиш и то срещу Русия.***
81
2
 
7
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
До До ГърбетчияАко се познаваме или се виждаме едва ли щеше да пишеш така. Щеше да подвиеш опашка и тихо се измъкнеш. Анинимността дава смелост на много книжни тигри. ТИ СЯ ПРЕД КОМПЮТЪРА НА МЪЖ ЛИ МИ СЕ ПРАВИШ ?! ВЪРВИ ДА БЛЪСКАШ Ч.ИКИИ БЕ *** ! СЕГА ОЧАКВАМ И ДА МИ ПОИСКАШ АДРЕСА ИЛИ ДА МИ ПРЕДЛОЖИШ СРЕЩА НЯКЪДЕ ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ " ПО МЪЖКИ " ! АМАН ОТ ХОРА С КОМПЛЕКСИ ,НА КОИТО ДОРИ И ГЛАВНИТЕ БУКВИ И ПРЕЧАТ ПОНЕЖЕ БИЛИ КРЯСЪК ! КАТО СА КРЯСЪК ,СЛОШИ СИ ТАМПОНИ В УШИТЕ !
80
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам защо ушанките си мислят, че може да правят всичко и да не се съобразяват с никой.
79
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам защо швейцарците дават обяснения, като си е тяхна територия.Не летят над Русия, летят си над Швейцария.
78
9
 
11
 
! Отговори
До Гърбетчия преди 7 години
Писането с главни букви е крясък, да те чуят когато нямаш доводи и не си прав. И какво като пишеш с обиди, нима си 100% прав или така мислиш, че си убедителен. Обратното. Показва, че в главата ти има айрян или боза, и ако си ги смесил вчера с Шльокавица е нормално да не нямаш нормално мислене. Ако се познаваме или се виждаме едва ли щеше да пишеш така. Щеше да подвиеш опашка и тихо се измъкнеш. Анинимността дава смелост на много книжни тигри. В реалността е съвсем друго.
77
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 112Драги, в Швейцария това го правят не само с руските самолети. Ако руснаците не ги радва, да заобикалят Швейцария. Колкото за хърбата Швейцария... жалък си.
76
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прави са тези които сравняват стандартите между Русия и Швейцария. И защо като са толкова богати швейцарците търсят провокация? Кой ще спечели при един конфликт, Русия 1000%. Да, Русия си има пиянството и коеупцията, като у нас корупцията. То ди е тяхна работа. Лети граждански самолет, залижен в полетната информация поне месец по-рано. Какво ще видиш като облиташ, нищо. Защо не е принуден да кацне и да се провери? Защото знаят последствията а те ще са в ущърб на Швейцария. Мускули от една хърба
75
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормалния швейцарец работи точно 2 часа /120 мин/ за да вземе месечната руска минимална заплата. :)))))))))))
74
9
 
8
 
! Отговори
До 104 преди 7 години
Най-добре е било да го свалят, a? Добре, защи не са го направили? А след това има едно ПОСЛЕ, какво ще прави красива и богата Швейцария? За един ден ви е заминала барабар със златото и милиардите по банките. Като са смели свалят и носят отговорността. Или принуждават самолета да кацне. И на кого ще му се развали спокйствието, на швйцареца или на руснака? Самозабравата и богатството правят от хората май/муни а страдат съвсем неутрални и невинни.
73
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако съществата, които с такъв ентусиазъм защитават интересите на Русия влагаха поне 10% от него за защита на българските, България щеше да бъде много по-добро място за живеене. Но за тях винаги по-важен е бил руския интерес.
72
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Швейцария са суверенна държава и могат да правят каквито си проверки искат на тяхна територия. Точка.
71
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Военните в Швейцария с тази глупост ме накараха да се сетя за вица в който мравките нападнали слона. Той спял и като се събудил, станал и се изтръскал. Мравките изпопадали а само една останала на врата му. Тези отдолу му завикали, удуши го Пешо! Управниците и техните военни трябва да разберат, има уроци от историята. Да си ги припомнят.Който в тръгнал срещу Русия, Русия му е дошла на гости. Най-добре е разбирателство и без проеокации.Тръмп не е озлобената Хилари. *** ще пият студена вода
70
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За случката може да се каже, видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Така или иначе държат парите на половината свят, за какъв им е да се правят на войни. Някой ги е подвел да се правят на смели войни и то стещу регулярен полет. Все едно въшката да ухапе слона. Имали са късмет, че през ВСВ Шикелгрубер не ги е приватизирал за един ден. Там нацистите са държали парите и златото заграбено от другите държави. И така ли проверяват всеки пътнически самолет? Глупости на търкалета.
69
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-малоумно обяснение не бях чел. Да си дрънкат така, докато пасат *** крави - бива, ама на правителствено ниво ...