Руснаците ведно: Русия ще е "велика държава" с твърда ръка!

Там не искат промени, страх ги е от тях, но не защото са доволни
Обновена: 23 ное 2016 09:31 | 23 ное 2016 09:14,
199
Руснаците ведно: Русия ще е "велика държава" с твърда ръка!
Снимка: Reuters, архив

Повечето руснаци смятат, че Русия в бъдеще ще стане "велика държава".

Те не са против "твърдата ръка" в името на реда в страната, но когато е с цел решаването на собствени проблеми, дори служителите в правоохранителната сфера са готови да се дистанцират от държавата, съобщава "Коммерсант", цитиран от Фокус .

Руснаците не желаят промени, защото се боят от тях, а не защото са доволни от ситуацията, са установили служителите на Института по социология към РАН.

Институтът представи резултатите от "петата вълна" допитвания, която завършва изследването на руското общество в кризисно условия, започнато през октомври 2014 г.

Социолозите са успели да регистрират не само мигновената реакция на събития, но и фундаментални промени, включително в ценностната ориентация на руснаците, съобщи директорът на института Михаил Горшков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Рашка думите Велика и Робска са синоними
144
0
 
6
 
! Отговори
Питам преди 7 години
До Проблем със зрението Крим е руски , точка. А теб какво те интересува чий е Крим ? Точка. България е на българите , а не на Русия. Точка.Болен си. Точка.
143
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това по случай наближаващия юбилей на ВОСР ли е?
142
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе бива ли на страна която в необозримото бъдеще ще бъде велика да и викат гомняшка?
141
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-гениалният ход на Путин бе разбира се демократичното присъединяване на руската земя Крим към Русия.Това сатанистите още не могат да асимилират,както и факта,че Крим винаги ще бъде Русия.Демоничните замисли бяха военна окупация на Крим и спиране достъпа до Средиземно море застрашавайки силно сигурността на Русия.Лъжите бяха патетична соната-дула на автомати до главите на хората,заплахи и подобни неща на които НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ СЕ ХВАНА.Сатаната си хапе опашката от ярост.
140
5
 
5
 
! Отговори
v преди 7 години
Русия няма нужда да става велика държава защото вече е и Путин да е жив и здрав държи уверено юздите.Информационната война бе спечелена въпреки милионите бълващи лъжлива пропаганда срещу нея от служителите на планувания световен сатанистки ред.Предателите на европейската цивилизация гласуват отново война срещу Русия защото знаят,че истината,която е на страната на Русия озари все повече зомбирани хора и явно ще се направят опити да се забранят руските средства за масова информация по някакъв начин,защото лъжата иска да се короняса за"истина".
139
5
 
5
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Нещо за ракетите,Буквално преди дни на научна конференция(или подобно) от експерти са изнесени данни за състоянието на РФ. От наистина експерти на наистина отговорен форум. Само три неща : _ Люксембург изпреварва РФ в комп.технологии, електрониката за руските ракети е 78% внос, 15 годишните днес русначета ще живеят до 55 години. И други смразяващи анализи и факти има, който иска да реве _велика_, нека първо се запознае с материята. С развяване на байраци велик не се става!
138
0
 
2
 
! Отговори
великие россияни преди 7 години
Бараня ,баранясудариня бараня хииии
137
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крим е руски.
136
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.упедавците за долари много са се активизирали, явно Сорос е изпратил нови количества долари.
135
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** Русофоба е велик политолог и международен наблюдател, Изобщо Вселената се върти около *** Русофоба.
134
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Постоянното, налудничево и често повтаряне на "Крим е руски" говори че даже и русофилите се съмняват в това.
133
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 133Защо говориш неверни неща? Като че ли слушам руска телевизия. Въпросът в САЩ се коментира и тенденцията е към съществено намаляване на заразените. Същото се отнася даже за Африка. Освен това има съществен прогрес по отношение удължаване живота на заболелите. Само в Русия има експлозия на заболелите от СПИН. И това е много, много лош показател, който говори за много лоши други явления в Руското общество.
132
7
 
12
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Личи си, че "брейнуоша" на БКП здравата е действал! Ние сме единствената "суверенна държава" пълна с русофилски мин*етчии! И то след като БКП изнесе златния резерв на страната "гузно...и по тъмна доба" за големия брат! Никое правителство преди комунистите , не си е и помисляло за подобна варварщина! 45 г.СИВ и Варшавски договор превърнаха огромна част от българите в "русофилски зомбита" тип Павлик Морозов - България превърнаха в посткомунистическа клоака! Последствията? - русофилските коментари!
131
10
 
8
 
! Отговори
Проблем със зрението преди 7 години
Крим е руски. Точка.
130
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верно вониш та се не трае, рублофилска мършооо! Заминавай за рашиистан и ни остави на мира. Сама пропаганда и опорни точки бълваш.
129
6
 
13
 
! Отговори
Вони та се не трае преди 7 години
До Добре за каква градивност говориш бе колега.За разбитите заводи ,за разбитото здравеопазване и образование ,за разбитото селско стопанство ,за разбитата икономика ,за разбитата и унищожена Българска армия.Каква градивност какви 5 лева са ти в празната глава не знам.
128
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е велика питайте Обама и Трьмп ако не ми вярвате.
127
6
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
До Анонимен"Крим е руски. Точка."Изказване на типичен "български" патриот! Той утре с радост ще извика и "Варна е руска. Точка."!Докато държавата спи и се прави че не вижда какво става, руската пропаганда завзема нови територии! После идват и зелените човечета...!
126
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Украйна загуби. Край.