Бой, мъчения, унижения: Побойници обезобразиха таксиджия

Откарали го в гора, вързали го гол за дърво край язовир
22 дек 2016 10:00,
210
Бой, мъчения, унижения: Побойници обезобразиха таксиджия
Пострадалият Венци Снимка: bTV

Клиенти отвлякоха, пребиха и захвърлиха в гората таксиметров шофьор посред бял ден край врачанското село Хайредин.

Обезобразеният 23-годишният таксиметров водач е в шок, с тежка-черепно мозъчна травма и едва говори. Разказва, че е качил двамата клиенти от Козлодуй за село Хайредин. Сметката била близо 40 лева.

"Момчето, което стоеше до мен, удари ме през носа, усетих, че ми тръгна кръв, викам: "Добре, бе, човек, ако нямате пари, слезте и си тръгвайте, няма проблем", спомня си Венцислав. Жертвата си спомня, че са били видимо пияни.

Вместо това биячите – на 24 и 22 години, и двамата от Хайредин, подкарали таксито и продължили с мъченията. Опитали се да хвърлят шофьора в близкия язовир, но той бил замръзнал. Накрая го зарязали в гората, вързан за вратата на изпотрошената му кола. Случаен ловец го открил и така му спасил живота.

"Беше с хипотермия, защото е бил съблечен и завързан гол, жалка картинка", коментира пред bTV началникът на хирургичното отделение в МБАЛ-Враца д-р Иван Чолашки.

Двамата побойници са били познати с агресивното си поведение и са имали криминални прояви.

24-годишният Милен Младенов е имал присъда за заплаха за убийство, нападнал с кухненски нож полицай. Разминало му се с порицание. В друг случай пребил бивш военен в центъра на Зверино, който по-късно починал от заболяване, свързано с преживения стрес.

В началото на декември тази година полицията спира автомобил в Козлодуй, управляван от другото момче - Евстати Евстатиев. В колата е имало канабис.

Майката на пострадалия Венци посочи, че той е бил в кома при пристигането му в спешния център в Козлодуй. Родителите благодариха на ловеца, открил сина им, вързан с връзки на суичър, до близкия язовир.

Приятел на пострадалия посочва, че познава Евстати и Методи и те винаги са били агресивни. Той е категоричен, че няма как да са били провокирани.

Родителите на Евстати още в първите дни след инцидента се извинили и заявили, че не са очаквали подобно нещо от сина си. Семейството на Младенов също е поднесло извинения.

Според живеещите в селото на Венци - Манастирище, се касае за опит за убийство и извършителите трябва да понесат отговорността си най-сетне и да не бъдат пускани на свобода повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
10
 
! Отговори
До Диващина - 1 преди 7 години
Правилно казваш.Но помниш ли кога и по какъв повод въстанаха таксиджиите в София? Всъщност, проблемите ги правят около 200 човека, които явно са командвани отнякъде. Но беше представено като бунт на всички таксиджии.Когато психично болната Даниела си уби детето, таксиджии оградиха парламента, а червени баби, хванати за ръце, обикаляха около сградата като някакво кошмарно вещерско хоро. Целта беше И.Костов да даде оставка, та червенушковците да грабнат вкусно парче от приватизацията. Но не би!
57
0
 
21
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Да се екзекутират публично на стадиона такива !
56
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато не увиснат тия двамата на въжето все същото ще си е. Ако на мой близък се случи подобно нещо директно им пускам куршумите в черепите. С кеф ще ги лежа тези.
55
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смъртно наказание! Ако може по два пъти!
54
0
 
33
 
! Отговори
Съселянин преди 7 години
Цяло Хайредин знае, че тези престъпници са извършили множество побоища и едно убийство, но всички се страхуват , това са животни безмозъчни. Само електрически стол за тези ***! България, не се примирявай с тези ***! Искаме справедливост!!! Искаме съд, затвор, искаме незабавни действия! Нека прекрасното ни село да живее спокойно и с вяра в системата!!!
53
0
 
27
 
! Отговори
Диващина преди 7 години
Сега, ако държавата не си свърши работата, всички таксиметрови, трябва да отидат и да им ..... майката, бащата и тях самите, да ги хвърлят в язовира.Изорди!
52
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАЩО ТЕЗИ ХОРА НЕ СА В ЗАТВОРА?????? КЛАЛИ ТОЗИ, ПРЕБИЛИ ОНЗИ! КАК МОЖЕ!
51
0
 
30
 
! Отговори
boris преди 7 години
Много жалко ... за пореден път хора , които са криминални и са пуснати без наказание, а след това си продължават с извращенията. Жалко за момчето , жалко за България... Как ли хората ще искат да останат в тази държава , в страх, че това може да се случи с теб..... днес , утре .. ?
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Етноса се вижда на снимките. Сам прецени.
49
0
 
19
 
! Отговори
Край преди 7 години
Нападнал полицай с кухненски нож и се разминал с "ПОРИЦАНИЕ" - на там вече не четох. Нищо не ме учудва. Щом вътрешния ни министър казва че границата не може да се пази с оръжие. Всичко вече е излишно.
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все някой слънчев ден такива туморчета срещат себеподобен, и остава един метастазий по-малко.
47
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако снимките в bulnews са на извършителите... Нямам какво да кажа. Никакви *** не са тия, а типичните батки с ММА амбиции.
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До от ГерманияТук при мен в Германия където живея от 11 години и съм си оправил живота вече такова нещо не може да се случи.-------------------------Прав си, там направо ги навървят по дузини:)))
45
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
следващото возене на тези двамата да им е в бронирана кола за към затвора или в "комби" за едно друго място!
44
1
 
20
 
! Отговори
WTF преди 7 години
До живот. Светът няма нужда от такива "хора".
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде са им публикувани снимките?
42
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимкитеу им вече са публикувани. Баш българи са си.
41
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората станаха, като животни.
40
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
двамата убийци са дрогирани баткиплачещи за куршум в тила
39
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"нападнал с кухненски нож полицай. Разминало му се с порицание." -- в Америка порицанието щеше да е посмъртно. Някъде 2 секунди след ваденето на ножа..Ама блгрстн не е Америка.