Бой, мъчения, унижения: Побойници обезобразиха таксиджия

Откарали го в гора, вързали го гол за дърво край язовир
22 дек 2016 10:00,
210
Бой, мъчения, унижения: Побойници обезобразиха таксиджия
Пострадалият Венци Снимка: bTV

Клиенти отвлякоха, пребиха и захвърлиха в гората таксиметров шофьор посред бял ден край врачанското село Хайредин.

Обезобразеният 23-годишният таксиметров водач е в шок, с тежка-черепно мозъчна травма и едва говори. Разказва, че е качил двамата клиенти от Козлодуй за село Хайредин. Сметката била близо 40 лева.

"Момчето, което стоеше до мен, удари ме през носа, усетих, че ми тръгна кръв, викам: "Добре, бе, човек, ако нямате пари, слезте и си тръгвайте, няма проблем", спомня си Венцислав. Жертвата си спомня, че са били видимо пияни.

Вместо това биячите – на 24 и 22 години, и двамата от Хайредин, подкарали таксито и продължили с мъченията. Опитали се да хвърлят шофьора в близкия язовир, но той бил замръзнал. Накрая го зарязали в гората, вързан за вратата на изпотрошената му кола. Случаен ловец го открил и така му спасил живота.

"Беше с хипотермия, защото е бил съблечен и завързан гол, жалка картинка", коментира пред bTV началникът на хирургичното отделение в МБАЛ-Враца д-р Иван Чолашки.

Двамата побойници са били познати с агресивното си поведение и са имали криминални прояви.

24-годишният Милен Младенов е имал присъда за заплаха за убийство, нападнал с кухненски нож полицай. Разминало му се с порицание. В друг случай пребил бивш военен в центъра на Зверино, който по-късно починал от заболяване, свързано с преживения стрес.

В началото на декември тази година полицията спира автомобил в Козлодуй, управляван от другото момче - Евстати Евстатиев. В колата е имало канабис.

Майката на пострадалия Венци посочи, че той е бил в кома при пристигането му в спешния център в Козлодуй. Родителите благодариха на ловеца, открил сина им, вързан с връзки на суичър, до близкия язовир.

Приятел на пострадалия посочва, че познава Евстати и Методи и те винаги са били агресивни. Той е категоричен, че няма как да са били провокирани.

Родителите на Евстати още в първите дни след инцидента се извинили и заявили, че не са очаквали подобно нещо от сина си. Семейството на Младенов също е поднесло извинения.

Според живеещите в селото на Венци - Манастирище, се касае за опит за убийство и извършителите трябва да понесат отговорността си най-сетне и да не бъдат пускани на свобода повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДемократПри комунизма на правешкият каскет такива работи не ставаха.Защото не ги оповестяваха. Лошите новини бяха забранени.
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наглите жълтури дето водят война с гражданите вече 15 год. Това е финала... на арогантното им поведение.
76
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-гнусната,продажна и жалка правораздавателна система е в БГ !
75
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ахаТака е. Много хора така си решават проблемите, но рядко това стига до медиите. Или е трудно доказуемо, или наказаният предпочита да премълчи.
74
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз искам САМОЛЕТИ !
73
0
 
33
 
! Отговори
маймуни мръсни преди 7 години
Ако Бакшиш ви вземе маса пари за едно возене, заслужава наказание. Не смърт - аз ги наказвам, като не използвам техните услуги.А относно случая - виновните за това престъпление, трябва да понесат отговорност за действията си. Слава богу, че човека е оцелял - пожелавам му бързо възстановяване.
72
1
 
29
 
! Отговори
аха преди 7 години
В държава без правосъдие, пълна с *** се действа с вендета. Вендета по главния ***, вендета по политиците, вендета по извършителите.
71
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До me/ 96/Те и сега надали работят. Но за другото си прав. Един як бой по тъмно, пък после нека те да вървят да се оплакват, а властимащите да си правят сметката и да видят, че ако те не си вършат работата, някой друг ще я свърши.
70
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ако съм на негово място, ако оживея след случката бих ги убила. Ще полежа няколко години, ако успеят да докажат че съм аз, ама едва ли.
69
7
 
7
 
! Отговори
До 84 преди 7 години
Грешно ти се струва. И жертвата, и нападателите в случая са чисти българи.
68
10
 
4
 
! Отговори
До 93 преди 7 години
Тоя Професор не е далеч от истината. Те комунистите още от 1944г имат здрави традиции да бият , убиват , крадат . Национализации , Белене , и тнтн . Биячите са продължители на "светлото" им дело .
67
0
 
34
 
! Отговори
Поправка на 85 преди 7 години
Сега видях пак видеото, българче е таксиджията. Както и да е, такава жестокост не бива да се толерира и побойниците трябва да отнесат сурови наказания и да бъдат изолирани от обществото.
66
2
 
5
 
! Отговори
До Диващина - 2 преди 7 години
Костов не даде оставка, но бе провалено гласуването на Закона за академично развитие, подготвян от 1991г.Гласуваха го чак през 2011 г. и до днес всеки институт си го тълкува както ще, оправдавайки се с академичната автономия.Онези от БАН, които през 1991 г. бяха още млади, сега вече се пенсионират и част от тях са с осакатени съдби, благодарение на зловещото червено бабино хоро. Вайкаха се за детето, носещо болните гени на майка си, не им пука за неродените деца на гладни висшисти!
65
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нападнал полицай с нож и.....порицание.Да беше нападнал полицай в САЩ.Такава ни е съдебната система...МИЗЕРНА....
64
1
 
50
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Таксиметровите шофьори нали са много сплотени. Какво чакат ? Да ги намират и .. Такива психопати не бива да са на свобода.
63
1
 
39
 
! Отговори
ааах преди 7 години
Доживотен затвор при строг режим!!!
62
1
 
18
 
! Отговори
Демократ преди 7 години
Нормално е при демокрацията на стават побоища и престъпниците да ги пускат на свобода.
61
2
 
16
 
! Отговори
уточнение преди 7 години
До ПрофесорРадев не е още дошъл.МВР се управлява от Бъчварова и Борисов.
60
1
 
39
 
! Отговори
бой преди 7 години
Близките на шофьора трябва да отмъстят за него.От полицията и съда няма да направят нищо.
59
1
 
26
 
! Отговори
Справедливия преди 7 години
Летална инжекция!