Тръмп подкрепял разпадането на ЕС след Brexit

От екипа му питали кои ще са следващите държави
Обновена: 14 яну 2017 20:11 | 14 яну 2017 18:08,
265
Тръмп подкрепял разпадането на ЕС след Brexit
Снимка: Архив, БТА

Американският посланик в ЕС Антъни Гарднър заяви, че новоизбраният американски президент Доналд Тръмп подкрепя разпадането на Европейския съюз след Брекзит.

Според Гарднър от екипа на Тръмп са питали представители на ЕС кои ще са следващите страни-членки, които ще последват примера на Великобритания и ще гласуват да напуснат съюза, пише Дейли Телеграф, цитиран от БНР.

Да се мисли, че подкрепяйки разпадането на Европа ще постигнем интересите си, би било пълна глупост, лунатизъм, подчерта посланикът, чийто мандат изтича след броени дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
до 45 преди 7 години
До до циникЯ ми обясни какъв е смисъла на човешкия живот,че нещо съм го зациклил с отговора!Модераторе,много те молим, не трий отговора на човека,щото е жизнено важно за мене!
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гугъл разпад ЕС"Има реална заплаха от разпадане на Европейския съюз, заяви германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер пред в. Зюддойче цайтунг."Струва ми се че заплахата от разпад на велика Русия е сто кратно по-голяма от разпада на ЕС. Това е ясно се вижда даже и без да ползваш Гугъл.
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тя каква стана. ОСТАНАХМЕ В ЧАКАЛНАТА. Е сега си оставаме в колхоза. КАКТО СИ БЯХМЕ ДА ХРАНИМЕ МЕЧКАТА.
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая бомбастична "новина" защо ли е само в българските медии ???Ха хаааа....ще му се на джуджето ама нема да стане.
38
4
 
1
 
! Отговори
Циник до 55 преди 7 години
Глупости! Бъркаш икономика - с полезни изкопаеми! Има гугъл - провери на кое място е руската ти икономика...и тогава ставай смешен!
37
1
 
1
 
! Отговори
Циник до 46 преди 7 години
Брех...успокои ме! И швейцарците правиха референдум по подобно предложение - *** ГРЕДА! Никой не иска да издържа търтеи! А и едрия капитал, и индустрия с радост ще споделят приходите си с всички станали излишни биоединици! Мечтай си! Не е забранено!
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ се нуждаят от спешна поправка в конституцията, ако не се лъжа 10 по ред, а именно кандидат президентите да предоставят бележки, че не са контингент на психодиспансерите. Ако имаше такава поправка, сега Тръмп щеше да си вее оредялия перчем в Тръм тауър и да действа чистачките там.
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС в момента се разпада само в главата на Путин и неговите верни сподвижници в България."ЕС може да се разпадне. Никой не може да каже дали ЕС ще продължи да съществува след 10 години." Мартин Шулц, председател на Евопейският парламент.
34
1
 
6
 
! Отговори
Циник до 35 преди 7 години
Париж ще стане финансов център на Европа ли?Пълни глупости! Лондонското сити ще си остане финансов център...но Франкфурт ще изземе функциите му свързани със съюза! Скоро четох ( из немската преса ) , че очакват 50 000 английски финансисти да се преместят във Франкфурт.И да ти напомня - ЕЦБ - не е в Париж - а във Франкфурт! И френската икономика стагнира от години!
33
1
 
10
 
! Отговори
За Европа, против ЕС преди 7 години
ЕС е до такава степен германизирана, че фактически ЕС няма. Баба Ангела командва и останалите гледат как да се спасят. Прав е Доналд Тръмп!
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС, трябва да се реформира спешно и това не бива да зависи нито от Путин, нито от Тръмп, само че нашите сервилни политици не могат да защитават българския интерес, инаричат брюкселските зелки,,големите шефове",радвайки се на дребни подаяния.
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма какво да го мислиш, вече е измислено, казва се Безусловен базов доход - получаваш пари не защото работиш, а защото съществуваш. Няма да ни е зле, нека да има роботизация и автоматизация. Това е стъпка към свободата....Никога няма да има безусловен базов доход и роботизация. С безусловен базов доход никой няма да се страхува от уволнения и няма да се гърчи на интервюта за работа да обяснява как е готов на всичко за да го вземат, а роботите не купуват, за бизнеса няма да има печалби.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брей, големи напъди да се съсипе тоя ЕС бре. После бежанците трябва да се насочат към Русия.
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС в момента се разпада само в главата на Путин и неговите верни сподвижници в България. В момента ЕС е в икономически подем, а напускащия кораба UK е в икономически упадък. Това обаче няма значение за путинофилството, за тях е важно да се вдига шум около тезата на смахнати политици като Путин и Марин льо Пен.
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНе вражда и войни а обединение липса на граници, свобода и т.н. това е бъдещето на човечеството.Защо тогава българите нямат право да пътувавт свободно в ЕС въпреки че са членове вече 10 години (уж пълноправни), а в САЩ им е забранено изобщо да влизат, а американците влизат в България свободно защото България като член на ЕС е задълцена да ги пуска заради безвизовия режим между ЕС и САЩ?
27
0
 
4
 
! Отговори
до циник преди 7 години
Няма какво да го мислиш, вече е измислено, казва се Безусловен базов доход - получаваш пари не защото работиш, а защото съществуваш. Няма да ни е зле, нека да има роботизация и автоматизация. Това е стъпка към свободата. Защото сега сме заробени със задължението да се работи. А не е това смисъла на човешкия живот.
26
1
 
4
 
! Отговори
Циник до 35 преди 7 години
Сезонни увеличения на заетоста в съюза.Напротив - Франция, Италия (особено) , Испания ( масова безработица на 25 годишните), Португалия, Гърция всички отдавна са на прага на финансова криза...всъщност цялата европейска къщичка от карти - може да се разпадне за броени дни!Германия трупа външен дълг ( на брояча пред борсата във Франкфурт ) с непроизносими цифри - около 3800 в секунда! Марио Драги граби дребния потребител, и печата евро на конвейр. Може да стане много страшно!
25
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
EС се разпада не защото Тръмп подкрепя разпада му, а защото се провали.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не вражда и войни а обединение липса на граници, свобода и т.н. това е бъдещето на човечеството. Разбира се винаги има ретроградни сили които се противопостяват. Но ЕС ще победи понеже това е бъдещето.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе няма ли кой да каже примерно, че Тръмп яде деца и всички да са доволни!Какви ли не глупости се изговориха за него, а ако бъде наистина добър президент тогава какво??? Някой ще се извини ли?Докарахме света до там че в моменто се събира подписка в ЕС да бъде запазено традиционното семейство, състоящо се от майка-жена и баща- мъж, защото се оказва че то е единственото, което не е защитено и е било отживелица за разлика от модерните гей бракове .