Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите

"Всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър
Обновена: 16 мар 2017 07:06 | 15 мар 2017 22:36,
217
Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите
Снимка: БТА

Турция заплаши да анулира едностранно споразумението за миграцията с ЕС, сключено през март миналата година, което позволи съществено намаляване на притока на мигранти и бежанци към Европа, съобщава Франс прес.

Още по темата


"Може да прекратим еднократно това споразумение. Все още не сме информирали европейските си партньори, всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър Мевлют Чавушоглу в интервю за телевизия "24".

"Отсега нататък може да кажем "не го прилагаме повече и всичко е свършено", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
19
 
! Отговори
do 104 преди 7 години
Неприятелю, банките може да са части, но когато половината министерски съвет е там да окаже подкрепа и мюфтиите са там да се молят, участието не е само частно. Има държавно насърчаване. Съдът им въвежда промени по сключването на религиозен брак и отменя нуждата от граждански брак, преди религиозен такъв. Тоест старите им практики на полигамия и детски бракове могат да се върнат и това беше дебат в турция. Ислиямския банков сектор бележи ръст от 15% и очакват още. В статията го пише, чети.
56
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата на ***, които някои наричат турция няма бъдеще. Белите рицари ще ги натикат обратно в селенията на мрака. Между другото вече не е тайна, че исляма е религията на дявола/шейтана. Да изнасилваш деца като се жениш за малолетни, да режеш глави и пр. хубавини не идва от Господа, а от тъмните селения на най-злите сили на мрака!
55
0
 
18
 
! Отговори
До 105 преди 7 години
Не са 1500000, а около 700000. Не, че са малко, но що се отнася до регистри и архиви предпочитам да се доверявам на османските и турските отколкото на арменски раздувки. Атентатите са след това. 300000 хиляди жертви са не от атентати а от мародерстващи арменски отряди.
54
0
 
19
 
! Отговори
До 102 преди 7 години
Децата ми са на 24 и 22 години. Не са ли ми деца?
53
3
 
20
 
! Отговори
до 100 преди 7 години
Бройката никога не е била 300 000, атентатите са били главно срещу политици. А избитите арменци са 1 500 000. И твоя любим Ердоган има наглостта да говори за европейски нацизъм, когато с една екстрадиция затриват сериозна част от арменското население там.
52
2
 
19
 
! Отговори
До 99 преди 7 години
Приятелю, банките са частни. Какво е решил да прави някакъв частник си е лично негова работа. Дай ми пример за закон приет от парламента. Дай ми пример за държавен акт който нарушава секуларизма ИАРА не ми давай за примери неща от частноправен характер.
51
3
 
19
 
! Отговори
до 98 преди 7 години
Лъжеш като дърт ***. Какви деца са газили танковете ? Онези в танковете не смееха да стрелят по цивилни, само някой разделения стреляха и то все срещу озверели тълпи. И защо ? Ами те също бяха турци и не искаха да трепят своите. Ама деца били газили. Каква пропаганда четеш ти ? Може би затова еродган уби опозиционните медии в турция. За да ти напълни главата с това, което трябва да вярваш.
50
1
 
22
 
! Отговори
До 95 преди 7 години
А ти запознат ли си какво предшества т.н. арменски геноцид?Запознат ли си как арменците избиват над 300 000 беззащитни жени деца и старци докато мъжете са заети с отбраната на Дарданелите? Ти какво би направил ако докато си защитавал родината си в тила някакво племе е избило цялото ти семейство? Айде отваряй дебелите книги с които парадираш, но явно никога не си отварял.
49
1
 
19
 
! Отговори
До 91 преди 7 години
Стига с теория само. Дай един пример с който Ердоган е нарушил секуларизма. Едничък пример. Посочи един закон, указ или заповед които изместват държавата в полза на религията.Какво общо има исляма когато водач на танк гази твоите деца по улиците и ти искаш да го линчуват. Освен това няма линчувани. Жертвите бяха изключително от цивилното население. Участвалите в преврата просто бяха арестувани. Отказалите съпротива съответно респектирани.
48
3
 
21
 
! Отговори
до Ванга от ОТВЪДНОТ преди 7 години
Бегай в Анадола като ти харесват турците и ги вземи заедно със себе си.
47
3
 
20
 
! Отговори
До 89 преди 7 години
Оххоооо. Проучванията които ти харесват истина, проучванията които не ти харесват лъжа. Арменския геноцид лъжа, Батак лъжа, историята ни лъжа щото била руска пропаганда. Абе ей момче, май пропагандата е от турция в твоята глава. Българите са всичко зло за теб, турците ангели. Мойто момче, моя род е минал през това. Историята се пази без значение ти какво мислиш. Бегай от тук с тая защита към турците, че да не хвана дървото. Ще усетиш колко е далеч Анадола.
46
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе държава, в която те шамаросват ако носиш къса пола в трамвая е пропаднала държава. Турция не я чака нищо добро, ако продължава да си избира управници лунатици.
45
2
 
23
 
! Отговори
до 81 преди 7 години
Мило дете, ислияма не е само религия. В турция имаше секуларизъм, отделяне на религията от политическия живот, дело на Ататюрк. Ердоган отдавна плюе по Ататюрк и действа в обратна посока на старите реформи, включително на секуларизма. Резултат на това са онези подивели тълпи, който с колани бият до смърт войниците, които участваха в преврата. За справка на държави където религията е още силно обвързана с политиката гледай надолу по картата. Там където *** се колят с *** за малки различия.
44
3
 
23
 
! Отговори
До 83 преди 7 години
Ами извади ги книгите. Виж какви зверства извършват българските войски в източна Тракия през 1912-13 година върху мирното турско население.
43
0
 
18
 
! Отговори
До77 преди 7 години
Вместо да слагаш минуси отговори на кое викаш насаждане на ислям в управлението на държавата? Дай пример за радикализирането.
42
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да обявяваме мобилизация. Едно време сме били народ армия. И жените са се били наравно с мъжете. Време е пак да спрем ***!
41
5
 
21
 
! Отговори
до 78 преди 7 години
Те контролират тази територия, главните кланета стават от техни войски срещу цивилни, до такава степен, че има период от време в който там жив българин няма. Сигурно вярваш, че арменския геноцид не се е случвал, а ? Де що турски крак е стъпвал са идвали смърт и страдание, а те винаги са излизали невинни и стадалци. А да не се връщаме по-назад в историята, да търсим примери за кланета, че направо трябва да вадя дебелите книги.
40
2
 
18
 
! Отговори
До 80 преди 7 години
"Не" на референдума не означава падане на Ердоган.Референдума е за друго. За президентска република, независимо от това кой е президент.
39
1
 
19
 
! Отговори
До 77 преди 7 години
На кое викаш ислямизация колега? Та в Турция живеят мюсюлмани ако не знаеш. Това си е традиционната им религия. Кое е радикализирането?
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз не съм същият, но има доста изклани и турци в Тракия от българските войски.