Ако Русия беше победена, руснаците щяха да изчезнат!

Путин за това каква съдба са готвели нацистите на руснаците
Обновена: 9 май 2017 14:08 | 9 май 2017 14:03, Елка Василева
325
Ако Русия беше победена, руснаците щяха да изчезнат!
Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че евентуално поражение на Русия във Великата Отечествена война щеше да има за руската нация много по-страшни последици отколкото за народите на Европа. Руският лидер заяви това на тържествения прием в Кремъл по случай Деня на Победата, предаде ТАСС.

„Става дума за това, че ако нашата страна беше сполетяна от ужасна трагедия и ние като много страни в Европа бяхме претърпели поражение, нас щеше да ни очаква съвсем различна съдба от поробените страни от европейския континент. Ставало е дума не само за съществуването на нашата страна, ставало е дума за съществуването на самия наш народ като етнос“, заяви Путин.

Той каза, че подобна информация се съдържа в „документи на нацистката партия и фашистката държава, които и до момента се съхраняват в архивите“.

„Онези, които е нямало да бъдат използвани за робско производство, са подлежали или просто на физическо унищожение, или на преселване в труднодостъпни региони без каквато и да е инфраструктура и биха били обречени на постепенно измиране“, добави руският президент.

В тази връзка той призова винаги да се помнят „жертвите, които нашият народ принесе на олтара на победата“.

В края на речта си Путин благодари на ветераните, че са „съкрушили вероломния враг“ и са успели да сложат точката във войната срещу нацизма. След това той вдигна тост: „За победителите, за мира на нашата земя, за великата Русия!“ и пи заедно с присъстващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Навални
239
36
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям е ужасът в погледите на краварите и евроатлантиците.
238
36
 
5
 
! Отговори
Йордан преди 6 години
Защо се оставяме да ни лъжат. Защо мълчим като ни правят на балами. Защо ни делят от руснаците насила. Предпочитам немска кола пред руска, предпочитам западни стоки пред руски, но това не ме кара да мразя руснаците и да не им признавам доброто което имат. Не бива да сменят историята. Ние имаме мозък и си гледаме интересите, поне така се надявам да е. Като скрият историята няма да ме накарат да избера руското пред немското или обратното.
237
41
 
9
 
! Отговори
Красноярск преди 6 години
Неблагодарни, злобни, завистливи сте Вий българите. Жалки и смешни като ***, които се бият в гърдите и пъчат нос. Загивате като народ. Нямате памет, нямате патриотизъм, нямате вяра, нямате бъдеще! Россия, ще просъществува въпреки всичко и всички!
236
35
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Като видя статия": Като разсъждаваш по русофобски маниер чети историята. Почти същото са писали за живота на френските селяни по времето на краля-слънце Луи XIV.
235
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както писа гейпатриот българското семе е жилаво и ще го има и след ЕС.
234
36
 
13
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Че Англия и УСА са освободили Западна Европа на финала (44та и 45та) не може да се отрече - първо Сицилия, после Нормандия и т.н. Че СССР беше държавата която победи фашистка Германия, това също е факт. Историята е обективна наука и ще отсее всякакви лъжи и спекулации по тези въпроси. На демона Хитлер можеше да противостои само една личност - Сталин.
233
18
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
русия и сега няма бъдеще
232
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
4есно казано нямаше да е зле на кой му трябват руските
231
17
 
34
 
! Отговори
патриот преди 6 години
Сигурно нямаше да има толкова много Mypзилки.Както и да е Българското семе е жилаво и ще пребъде и след Русия.Тома го е казал ясно: След Москва, четвърти Рим няма да има.
230
11
 
39
 
! Отговори
просто човек преди 6 години
Света щеше да бъде едно по хубаво място.
229
37
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко *** народ пише тук, но това показва, че у нас е пълномс по;;;мияри на които плаща Шорош да пишат гнусотии. Руският народ е изстрадал, избиван от Сталин и Хитлер, избиван жестоко и въпреки всичко успява да победи високо развитатата технологично Германия. Прочетете да видите, че немците разрушават над 7000 града, палят 624 села заедно с хората вътре, жестоко изтребват съвсем невинни хора. И въпреки това те успяват и ги смачкват. Оставете управниците на Русия, уважавайте народа! Заслужава!!
228
38
 
14
 
! Отговори
Слва на Русия преди 6 години
Вечна признателност на Русия за помощта им в освободителната война, но в днешно време ни трябва един нов Хитлер...
227
12
 
23
 
! Отговори
един там преди 6 години
До Москвича,А за българите в Татарстан и Башкирия няма ли да кажеш нещо?А да знаеш случайно каква им е религията на българите там?
226
47
 
20
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Съвременните руснаци изобщо не се интересуват от нас и не им пука изобщо за България.Т.н. Западен свят пък изобщо не ни брои за хора.България е пред своя край. След освобождението е имало някакъв ентусиазъм и патриотъзъм, но след I Св. Война народът вече с носталгия си спомня за турското робство. Българският народ е подложен на ужасна експлоатация, мизерия и глад. Самоунищожението на България е отложено от комунистическия режим, но сега всичко си идва на мястото.Проектът България се провали.
225
28
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям праз, че ще изчезнат. Да, през 19 век са част от цивилизацията - Достоевски, Чайковски, Лобачевски. След това дойдоха КГБ ...
224
24
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С още двама Сталиновци Русия със сигурност щеше да изчезне.
223
28
 
14
 
! Отговори
Копейката преди 6 години
Да живее путин с уважеание от агитката в д.р.и.с беге.
222
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истински патриот,който обича Русия.
221
10
 
24
 
! Отговори
Москвича преди 6 години
В Русия 10% процента от населението е от мирната религия,а в ЕС е 4 %, джамиите са в пъти повече , а за стандарта на живот какво да кажем, 2 млн. българи на запад,червените номеклатури и шуробадЖанаци до един изучиха на запад даже и нашия Светъл БОГ Ким Чен Ун.