Сафи е мъртва! Майка й не знае, баща й – съкрушен!

Момиченцето е една от 22-те жертви на атентата в Манчестър
24 май 2017 13:30,
170
Сафи е мъртва! Майка й не знае, баща й – съкрушен!
Сафи Роуз Русос. Снимка: Twitter

Майката на 8-годишната Сафи, която е една от жертвите на кървавия терор в Манчестър, все още не знае за ужасяващата смърт на дъщеря си, разказва пред "Мирър" съсед на семейството.

Малкото дете било на концерта на Ариана Гранде заедно с майка си и по-голямата си сестра.

Още по темата

Когато атентаторът се взривява на един от входовете на залата, пироните започват да летят навсякъде и поразяват смъртоносно Сафи.

Майка й Лиза и 20-годишната й сестра Ашли са откарани веднага в болница, още са там, в неведение за трагедията, за разлика от бащата, който пристигнал в Манчестър, за да прибере семейството си, но разбрал от властите за ужасяващата смърт на малкото си дете и за ранените съпруга и голяма дъщеря.

"Той отишъл да ги вземе, но намерил съпругата си в критично състояние, Аш била ранена, а Сафи загинала", казва пред изданието съседът на семейството.

Лелята на двете момичета сподели пред "Дейли Мейл": "Това е най-лошият кошмар за всеки родител. Нищо не може да се каже повече или направи. Сафи беше толкова красива и очарователна. Защо ни я отнеха? Родителите й са уважавани хора, които работят усилено през целия си живот. И всичко това се случи заради някаква злобна измет".

Терористичната атака, извършена от атентатора Салман Абеди, удари Манчестър в понеделник вечерта. Самоубиецът, натъпкан с пирони и експлозиви, се взриви сред тълпата във фоайето до входа на закрития стадион "Манчестър Арена" в 22,35 часа местно време.

Междувременно британската полиция заяви, че е увеличила броя на служителите си по улиците на Лондон, както и че след самоубийствения атентат в Манчестър военнослужещи ще охраняват обекти с ключово значение, включително Бъкингамския дворец и резиденцията на премиера на "Даунинг стрийт".

Британският министър-председател Тереза Мей обяви снощи, че равнището на заплаха е повишено до "критично", което означава силна вероятност за непосредствено предстоящ атентат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тероризъм се бори със социална политика, а не с истерия и друг вид тероризъм!Ако нямаше социална неправда в това европейски държави и САЩ и Русия да опитват да прецакват други народи и да ползват природните им богатства, тогава нямаше да има и войни, в следствие на което нямаше да има и атентатори,защото хората щяха да бъдат спокойни и доволни. То не може да ходиш да продаваш оръжие и на двата лагера, да ги насъскваш един срещу друг за да се сбият и да имат нужда от още оръжие... и да е ОК все!
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 73 по принцип *** е виновна...пардон САЩ. Той разбунтува изтока от 30 години с нападението над ирак заради Кувейт насам...
55
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по принцип всички са виновни, медала има две страни.
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 69кой ти каза че съм вярващ бе? Ти ела ми убий детето, че да видиш къде ще те намеря и ще те разстрелям като куче.
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трагедията е голяма. Следващият път незабравяйте да напишете и статия за някой от Русия или Африка загинал при подобни обстоятелства.
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 67 Набий си го в кухия мозък- Кой разбунтува близкия изток? Русия или САЩ. Марш в дупката, бе сорросоиден маннгал!
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Око за олко.....маннгали- свършено е с вас!Тепърва ше ви стопят англичаните и руснаците! Хамериканците ако искат да гледат отстрани.
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съд за ислямистите и радикалните клетки които действат в Европа, но в същото време съд за западните политици заради които толкова много мюсюлмани бяха убити в Близкия изток. Западът да се покае за убийствата които извърши и да иска извинение от мюсюлманския свят и да се търси път за мирно съжителство, иначе тазо въртележка няма да има край.
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТе няма да се занавят много да отвърнат със същото, бъди сигурен.
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкичкото детенце... Плаче ми се!
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами като са едно цяло, то ислямистите удрят по цялото, за тях злото идва от цялато, това цяло убива техните деца. И това дете, мир на душата ми, е част от цялото.
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баща ако бях на това мило момиченце на снимката...просто нямаше да рева по цял ден като майка й а ще намеря начин да се самоубия с 5 кила тротил и да избия колкото се повече маннгали в изтока...само че аз съм християнин и това не ми е в природата. Бих отмъстил по друг начин...да разбера от кое семейство е атентатора и да ги избия както Лиъм Нилсън в Нещо Лично
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 59 Кого да съдят като те са си едно цяло, бе? Що за тъппи въпроси?
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийството на деца е зверство и ислямският фанатизъм трябва да бъде осъден и никаква милост за атентаторите и техните помагачи. Но защо никой не осъжда зверсвата които Запада извършва в Близкия изток и в мюсюлманските страни избивайки хиляди деца с ракети и бомби. Това е военно престъпление. Защо досега нито един висш западен политик или военнен не е разследван и съден за тези убийства?
43
1
 
5
 
! Отговори
до: 52 преди 6 години
добре бе *** ама днес е 24 май и не е ден на Атентатите , неграмотен ром дошъл ми по време на Византия също като Бежанците днес в Германия абсолютно по същия начин е станало тогава
42
3
 
6
 
! Отговори
един там преди 6 години
Почти всяка седмица загива по някое дете в Донбас, а имаше и период, когато всеки ден загиваха деца там! Отзвук по въпроса, обаче - няма! Сега загинало едно дете в Англия при някакви при терористичен акт и ореваха света! Малшанс- какво да се направи! Лошото в случая е, че тези, които разпалиха войнте в Близкия Изток, в Африка и на други места по света- са невредими! Изключение прави само бившия американски посланник в Либия!
41
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 53 Казваш думите на Сталин...но Сталин тези думи ги е казвал точно за бокклуците от запада навремето: Смъртта на един човек е трагедия, 1 милион са статистика, но кой да го разбере?
40
1
 
4
 
! Отговори
До 48 Очудения преди 6 години
Чети статията бе гал.фон, майката е в критично състояние и интензивно отделение.
39
4
 
0
 
! Отговори
У. Д. П. преди 6 години
Алоу 32 от Сидней........... Написани са мноооооого статии и са фотографирани мноооооого снимки на арабски деца, бягащи с майките си към ЕС. Само да имаш желание, другарче и ще ги откриеш, но ти нямаш желание. Свикнали сте да убивате след падането на Берлинската стена, защото комунизмът ви беше последната надежда. .....
38
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Върви, народе възродени... Върви!