Тереза Мей за атаката в Лондон: Това е ужасяващо!

Джереми Корбин заяви, че е силно шокиран
Обновена: 19 юни 2017 07:44 | 19 юни 2017 07:42,
25
Тереза Мей за атаката в Лондон: Това е ужасяващо!
Снимка: Reuters, архив

Британският министър-председател Тереза Мей бе информирана за нападенията с превозно средство и с хладно оръжие срещу богомолци, излизащи от джамията в северния лондонски район Финсбъри парк тази нощ, предаде Ройтерс, цитира БТА.

Още по темата
Мей заяви в декларация, че мислите й са с ранените. 

"Това е ужасяващо. Всички мои мисли са с ранените, с обичните им хора и със спасителните екипи, работещи на място", гласи декларацията, цитирана от Ройтерс.

Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин заяви, че е силно шокиран от нападението с ван срещу хора, излизащи от джамия в северен Лондон. 

"Силно съм шокиран от случилото се във Финсбъри парк тази нощ. Мислите ми са с хората и с общността, засегната от това ужасяващо събитие", написа Корбин в Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До инспектораИ каква точно е връзката с Брекзит? Да си забелязал румънци или поляци да праявт проблеми. Тези са си британски граждани, които с Брекзит и без него, все са си там.
20
2
 
0
 
! Отговори
Нова техника има преди 6 години
Проникващо обсебващ видео терор има констатиран .Да се допроучат всички подобни катастрофи с ползването на ново програмно обезпечаване.
19
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малко е им. те са грабили тези брадати векове сега ще ги търпят. безплатен обяд няма..
18
2
 
3
 
! Отговори
Мдаааа! преди 6 години
Докато островните политици се ужасяват и шокират вместо да направят нещо по въпроса, хората взимат инициативата в собствените си ръце. Всяко търпение си има граници.
17
2
 
6
 
! Отговори
инспектора преди 6 години
главния виновник е Тереза Мей, щото преди обявяването на брекзит всичко си беше кротко и тихо а виж сега какво става, за да спечели вота тя е способна на всичко и само само да гласуват за нея
16
2
 
1
 
! Отговори
chach преди 6 години
edno xx
15
3
 
5
 
! Отговори
Теофил преди 6 години
И аз смятам, че единственото решение е забрана на тази религия в Европа. Тя трябва да стане напълно незаконна! Може да звучи нехуманно и недемократично но вероятно е единствната мярка.
14
3
 
2
 
! Отговори
Пустиняк преди 6 години
Изредила се цяла пасмина *** да коментира, един не изрзил съболезнования. Загинал е човек, други са ранени, бе смачкани душици. *** каква била англия, какви били мюсюлманите, преди всичко *** гледа все да плюе. И... един гражданин на британската общност, примерно от пакистан НЯМА повече права от българите в кралството. Те могат да пътуват, но работното разрешително им е сложно, докато *** отива и може веднага да почва да работи и оплюва. Да се искарваш все жертва е МЕГА комплексарско.
13
2
 
8
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
а ние и румънците им бяхме трън в очите години наред, другите ги гледаха орез розови очилца, а сега.....
12
3
 
7
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Докато исляма не бъде забранен ще е така, ние в арабския свят църкви не строим и не емигрираме. Кой от къде е и ще е мирно и тихо
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се дИзраели е най- чист британец с еврейски произход. Било е съвсем нормално да защити османския халифат. За тях има престъпление, само когато се избиват евреи, гоите не са важни.
10
2
 
8
 
! Отговори
До Су 34 преди 6 години
дИзраели... името говори всичко произход, морал, манталитет...
9
3
 
12
 
! Отговори
ДБД преди 6 години
Надигайте се Кръстоносци!Изтрепете тази ислямска зган!
8
2
 
17
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
Великобритания е наш враг. През 1876 г. след погромите на турците в България Лорд Дизраели в английският парламента е защитил политиката на Османска Турция и е заявил, че случаи на насилие над българите след потушаването на Априлското Въстание няма!!!
7
2
 
11
 
! Отговори
МАЯ преди 6 години
ДОКАТО ЛИЦЕМЕРНИТЕ ПОЛИТИЦИ СТЕ САМО С МИСЛИТЕ СИ ,ТАКА ЩЕ БЪДЕ НЯМА ДА СПРАТ АТЕНТАТИТЕ!*** ! НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ ЗАРАДИ БИЗНЕСА НАЛИ, С ОРЪЖИЕТО,ТАКА ЧЕ СТИГА ПРЕСТРУВКИ.....ТЕРЕЗА ДА СЕ МАХА НЕ СЕ СПРАВЯ!ЛИЦЕМЕРИ!11
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То ако я пита човек Мей, винаги ще каже, че е шокирана. Нея нали не а атентират?
5
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А колко време камиларите избиваха толерантни християни, от колко години, кокошко Мей? Оставихте шал??варите да вилнеят, направили джамии, центрове, сеят омраза и жлъч, тайно злорадстват за избитите "неверници". От години е така. Събуждат се заспалите англичани, пълни наивници и загубили всякакво достойнство като християни. Много търпяха я Англия, много. Ще се обърне палачинката и ще треперят шал,,варите, каквото повикало, такива се обадило.
4
2
 
9
 
! Отговори
Сирийският народ преди 6 години
е силно шокиран от сваления вчера в Сирия, Ракка, сирийски самолет от ВВС на западната коалиция. Самолетът на ВВС на САА бил заплаха за безопасността на коалицията, която не е поканена в Сирия. Къде е тн международно право?
3
4
 
15
 
! Отговори
Anton kura преди 6 години
Shokirani sa ????? Seriozno???Mai samo te sa shokirani, zashtoto jiveat na druga planeta. Az ne sum shokiran. S tolkoz riazani burgii kakvo o4akvate. Nas ni obiaviha za prosiaci i plebei a pribiraha bradatite ***......
2
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пъкси мисля, че сие напълно нормално. Даже не знам, защо броя на атаките е толкова малък. На кой му дреме за това колониално блато Лондон. Както се казва, каквото си посадил, това и ще събираш. ИРА бяха по-идейни, все пак са взаимствали логистиката от ВМРО.