Водолаз, рибар и планинар… Путин на почивка в снимки

Излязоха снимки от кратката ваканция на руския президент
Обновена: 5 авг 2017 09:46 | 5 авг 2017 09:46,
249

Снимка: БТА

Водолаз, рибар, излегнал се на припек гол до кръста, яхнал моторница и почиващ под дебела сянка... Така руският президент Владимир Путин е прекарал кратката си почивка в южносибирската република Тува. Снимки от почивката му се появиха в световните агенции.

Още вчера говорителят на Кремъл Дмитрий Песков разказа, че президентът е бродил из "трудно достъпна тайга, ловил е риба в планински езера, занимавал се е с подводен риболов, пекъл се е на слънце, спускал се е по планински реки на моторници и салове и е правел планински преходи пеша и с АТВ".

Песков допълни, че в пътешествието си Путин е бил придружаван от министъра на отбраната Сергей Шойгу, президента на Тува Шолбан Кара-оол и президента на Хакасия Виктор Зимин.

Още по темата
Кремълският прессекретар описа климата в района като суров, остро континентален, като на слънце е много топло, но вечерта температурите рязко спадат до 5 градуса. По думите на Песков водата в езерата била с температура до 17 градуса, но това не е спряло президента.

Путин, облечен с леководолазен костюм и с маска и шнорхел, два часа преследвал щука под водата, преди да я простреля с харпун. През това време инсталираната на маската му камера "GoPro" е заснела "уникалните кадри".

Путин често лови риба в този район. През юли 2013 г. той е бил на почивка в Тува и Хакасия на езерото Токпак Хол. Тогава Песков съобщи, че президентът бил хванал щука с тегло над 21 килограма, след като я изтеглял от водата в продължение на три минути.

Владимир Путин е бил за риба и с други високопоставени лица - през 2007 г. с княза на Монако Албер в Тува, през 2001 г. с френския президент Жак Ширак в Санкт Петербург, а през 2007 г. с президента на САЩ Джордж У. Буш и с Джордж Буш - баща в семейното им имение в щата Мейн, припомня ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СергейКакви седесари бе русофилче пияно! Сега сме 2017 година. СДС отдавна yмpя а една от активистките ба СДС приватизирала 47% от Техноимпекс сега е първа русофилка и е начело на БСП, а седесарят Георги Гергов е почетен консул на Русия и владее Пловдивдкия панаир и половината от Стария Пловдив. За тях ли говориш?
150
14
 
5
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Путин е див капиталист либерал, а нашите европапиталисти са цивилизовани капиталисти либерали и ни дават високи заплати да си купуваме западни коли и да пътуваме на запад!
149
11
 
9
 
! Отговори
Сергей преди 6 години
В името на народа. Осъжда всички седесари на ваканция от десет години в Сибир.
148
1
 
7
 
! Отговори
Ами да преди 6 години
Обаче па не може да кара самолет като нашия
147
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общо има комунизма с Путин?В *** има див капитализъм и младежите лочат бира в парковете, точно като у нас.
146
19
 
12
 
! Отговори
Баба Ванга преди 6 години
Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.
145
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес 95% от българите работят и са третирани като впрегатни животни и получават заплата колкото да не умрат от глад а десетина клана в България протежават всичко и тънат в лукс и разкош.
144
1
 
0
 
! Отговори
Митко Бомбата преди 6 години
Ние сме на всеки километър и така до края на света.
143
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При социализма нямаше тоалетна хартия и не можехме да пътиваме на запад. Само синовете на партийците като Янчо Таков можеха да пътуват на запад, а сега всички пътуваме на запад.
142
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 166Добре е да кажеш и колко милионера има в САЩ , а от тази година а милиардер :))) Айде успокой се малко с плакатите.
141
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бригада 2017-а в САЩ: 5000 българчета... миячи, сервитьори.
140
1
 
5
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 6 години
......КВИТО УЧИТЕЛИТЕ----ТАКИВА И УЧЕНИЦИТЕ!!!ВИЖ ПАРТИЙНАТА ПУЙКА.... ЯНКА ТАКЕВА .......И СИ СИ ПРАЙ СМЕТКА!!!
139
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При социализма хората бяха принудени да ядат некачествен кашкавал и салам и смъртността беше много висока, населението боледуваше и намаляваше, а днес при демокрацията вностните запани салами са с европейско качество, българите ядат качествена храна и живеят добре.
138
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 154Като каза за алкохол хахах. Аз не познавам чичаци живяли в комунизма , които ввчер да не перат 300 гр ракия и после 2 бири :)) Малко е спорно, кои са алкохолизирани. Ама по мои сметки това са възрастните. Всичките конкат спирт вечер и пуфтят евтини цигари.
137
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според проведено през 2015 г. общоевропейско изследване, 56% от българските деветокласници са функционално неграмотни. Това означава, че тези хора могат да четат и пишат, но не са в състояние да разберат чертежи, карти, диаграми, таблици. Тотално изпростачване и чалгаризация. За 10 години в ЕС българите станаха световни шампиони по измиране, членката на ЕС България е първа по смъртност в света.
136
9
 
10
 
! Отговори
Тончо. преди 6 години
Ей хайде престанете с тоя социализъм.Оставихте ни с 11 милиарда дълг при 18 милиарда вътрешен продукт.Изхарчихте парите за пенсиите,оставихте празни магазини,нито една стотинка в хазната.Оставете младите на мира поне да ви изкарват парите за пенсии но и тях ги изгонихте с тоя комунизъм,не искате да пуснете кокала.Относно качеството на храните по онова време е пълна лъжа.През 92 година имах възможност да обикалям много мандри и колбасарници тип родопа,беше абсолютна мръсотия,не ви е у памет.
135
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ЕС един българин който работи на запад в кланица или оператор в сферата на чистотата живее 100 пъти по-добре отколкото в България или Русия. Правото да работим на запад в кланиците и оператори в чистотата на Запад ни го даде членството ни в ЕС. ЕС е най-прекрасното място за живот, членството на България в ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало някога на България.
134
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 150
133
7
 
5
 
! Отговори
НЕ ИСКАМ КОМУНИЗЪМ преди 6 години
БОГ ДА ПАЗИ АМЕРИКА , ДЕМОКРАЦИЯТА И НАС!ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА --ТА ДА СЕ... "РАЗЛАГАМ".... ПРИ КАПИТАЛИЗМА--- НА ПЛАЖА НА БЕЛО МОРЕ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ!ХЕМ СЕ РАЗЛАГА ......ХЕМ , МИРИШЕ НА ХУБАВО И ЛУКСОЗЕН ЖИВОТ....!/..не на руска партенка и ботуш от ВСВ.../
132
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 138Като ти гледам поведението ...ми е жал за вашето поколение . Озлобено и арогантно . Само , че вашата злоба трябва да е насочена към миналото , а не към младежта и демокрацията .