Украйна и Русия сядат на масата в края на август?

Тогава може да се подновят преговорите между двете страни
18 юни 2022 16:43, Александър Попов
114
Украйна и Русия сядат на масата в края на август?
Снимка: БГНЕС/ЕПА, архив

Украйна може да поднови преговорите с Русия в края на август. Такива условия за възобновяване на диалога с Москва посочи ръководителят на украинската делегация Дейвид Арахамия в интервю за Voice of America.

Според него позицията на Украйна на масата за преговори трябва да се промени до август. Тогава, както очаква Арахамия, Киев ще говори от позиция на сила. Ръководителят на украинската делегация каза, че до края на лятото трябва да се очаква контраофанзива на въоръжените сили на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: Войната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците поискаха между другото от НАТО 1000 гаубици за победата. Проблемът е че това е целия запас на US армията в момента. Така че трудно ще ги получат.
90
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знаех , че вече сме краят на август ! Другари журналисти , толкова ли ви мъчи частицата "ЩЕ", определяща бъдеще време ?! С вашата креmеноидна граматика съвсем ще ни onpcmачите ! Или може би го правите съзнателно ...
89
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата територия на Украйна минава под руско управление и край на преговорите и на войната
88
2
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Украина е ИСТОРИЧЕСКА ЗЕМЯ НА БЪЛГАРИ(ПО СТАРШИНСТВО) И РУСИ(ПО МЛАДОСТ ) . УКРАИНА ОЗНАЧАВА ПОКРАЙНИНА,А НЕЙДЕ ОКОЛО ТАЗИ ПОКРАЙНИНА СЕ СКЛЮЧИ КРЪВНО ЛЮБОВЕН ЛЕГИТИМЕН ДОГОВОР БЪЛГАРО-СЛАВЯНСКИ,КОЙТО НИ ПРЕВЪРНА В ЕДИН И СЪЩИ НАРОД БОГАРОРУСКИЙ!Вече няма да има покрайнина!!! Защо ли? Защото сме в Небивалото щастие да обявим дългомечтаната и бленувана Непобедима и Велика Руско-Българска Държава,а към нея всички изконни земи свети на Българи и Руси! Да живее Руската Освободителна Армия! Поклон !
87
2
 
5
 
! Отговори
Ха ха и къде? преди 1 година
По това време столицата на Украйна вероятно ще е Лвов - там ли ще се видят?
86
5
 
6
 
! Отговори
Ненормалните питат: преди 1 година
"Още ли има нормални хора, които вярват, че Вовата печели войната?" - :) абе ей още сега почвай да си търсиш психотерапевет -за психичното разстройство 'юесей'-стил което ще те сполети, когато реалността се размине с вярата ти!
85
1
 
10
 
! Отговори
Майтапчии! преди 1 година
"Киев ще говори от позиция на сила." - нали клоун им е главнокомандващ на урките - не спират да се майтапят! :):)
84
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още ли има нормални хора, които вярват, че Вовата печели войната?
83
10
 
4
 
! Отговори
Редакторчето преди 1 година
Бате Пyтльо вече му дялкат мрамора
82
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ае пичове, какво става с рублата? Нещо пак тръгна надолу.. Защо в Москва апартаментите са в долари? Русофилчета пръцнaли, защо на клавиатурата имате символа $, а не рубла ??
81
13
 
4
 
! Отговори
Джон Рамбо преди 1 година
Вие не разбрахте ли, че целия свят е срещу Русия. Те губят. Защото са ***
80
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Урките бачкат, взимат по 75 хил долара на година. Аз самия съм работил в Киев 2 години. Те ще се бият го края, защото ако Русия спечели, ще дойде мизерията.
79
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеле щял да превзема Крим. Трябвали му само още малко гаубици, танкове и ракетни комплекси, и щял да го превзема. Само едно се чудя - докога хората в ЕС и САЩ ще търпят подигравките на политиците им с тях.
78
1
 
6
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
До Да бе!- ''Свобдния .....какво? Ти под камък ли живееш? Къде по планетата остана свободен свят??? А имаше такъв до неотдавна. Остана в спомените ни само.
77
4
 
9
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Дааа. Ако остане нещо от Украйна до края на Август де! А ''позицията на силата'' на Зеленски минава само при искане на повече пари от данъкоплатците от ЕС САЩ ......
76
10
 
6
 
! Отговори
Да бе! преди 1 година
Крайно време е на украинците да стане ясно, че всякакви преговори с кремълските агресори са безсмислени. Украинците забравят, че последната дума в тази война ще има Пентагона, нека само жужи да натисне ядреното копче, за да изчезнат крепостните при.митиви от лицето на Земята... Свободният свят ще продължи да съществува без феодалните тирани.
75
1
 
10
 
! Отговори
До 81 преди 1 година
А милиардите наливани ежемесечно къде ли отиеат.
74
0
 
1
 
! Отговори
До преди 1 година
Когато казват: Мир и безопасност!, тогава внезапно ще дойде гибел, както родилните болки на бременна жена; и те няма да избягат.ПЪРВО СОЛУНЦИ 5:3 БЛБ
73
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Галилео Галилей Ти, милият, май си останал в ерата на Галилей,съдейки по разсъжденията ти. За каква минимална заплата говориш в държавата,коята е нападната и на нейната територия се води война. Очакваш там да има ръст на БВП или увеличение на пенсии и заплати? Откъде,като няма производство? Май падаш от Луната и то с главата надолу.
72
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Блицкриг е непонятен за съвецката армия. Блицкриг е за интелигентни нации.