Джигитът убил французин на Околовръстното - пиян и дрогиран

Кокаин е открит в кръвта му, пробата за алкохол е над 1,5 промила
169
Джигитът убил французин на Околовръстното - пиян и дрогиран
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шофьорът, причинил тежката катастрофа на Околовръстното шосе в София в нощта срещу неделя, е бил под влияние на наркотици и алкохол. Това показват кръвните проби на водача.

Пред БНР близки до случая източници обявиха, че пробата за алкохол е над 1,5 промила, а пробата за наркотици е дала положителен резултат за кокаин.

Още по темата
По случая тече досъдебно производство.

Един човек загина при тежка катастрофа на Околовръстното шосе в София в ранните часове на 25 септември. По първоначална информация от МВР спортен автомобил, движещ се със скорост много над ограничението, е блъснал движещия се пред него автомобил и той се е ударил в една от колоните на мост в близост до голям търговски център.

Шофьорът на спортния автомобил, причинил катастрофата, е отказал тест за алкохол и наркотици, но впоследствие му е взета кръвна проба.

Загиналият в катастрофата е френски гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рано или късно, феекалиите изплуват.
107
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докога невинни животи ще бъдат отнемани от деца на властимащите, докога!И те никога, ама никога за тези 30 години не са били наказвани адекватно. Такава несправедливост е в тази държава.
106
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как можело. Може, защото не четете. Оруел е написал - има равни и по- равни. Четете!
105
0
 
20
 
! Отговори
Ех преди 1 година
Още един Георги Семерджиев
104
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ли нещо не схващам тази система на КАТ. Как може да имаш 23 глоби за няколко хиляди лева да имаш книжка и да не са ти пратили ЧСИ? На съседката за 100 лева вода и пратиха ЧСИ.
103
0
 
2
 
! Отговори
Недей преди 1 година
До АнонименНе му наливай акъл, аз се радвам че отвори поне нещо да прочете.Било ти и един член.Научи нещо ново.
102
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен, че трябва да се предвидят много по-сериозни наказания, да вземат да се стегнат тези,които вместо да ги хващат пияните и дрогирани убийци, им разпъват чадъри. Да не говорим, че има държави, в които ако откажеш проба, приравняват, че си пиян - 3 промила и моментално ти вземат книжката и в съда за присъда, бързо производство и затвор. Тук убил човек, неадекватен е, а полицаите го питат какво иска или не иска.
101
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Митко ПавловТова не важи за градовете, а само за извънградско - дочети си члена след тоя, който си цитирал.
100
0
 
5
 
! Отговори
не разбрал преди 1 година
Този сега ако има мобилизация, ще го мобилизират ли или ще си плати където трябва?
99
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Има човек в държавата този. Прис смът на пътя задължително те задържат мин за 24 часа, а тоз веднага освободен!!!
98
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как такива *** винаги оцеляват?
97
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пиян и надрусан, каращ като ненормален, и убил човек. И днес реве, че бил всъщност добър човек. Как точно си добър човек ако казваш че чужденците не са хора? Много много гадна история и забележете, че стават все по-гадни - започна се с неясно колко убити хора от деца на магистрати и т.н, след това беше Милен Цветков, който беше буквално екзекутиран докато чака на светофар, след това бяха двете момичета на Черни връх - убити от разцепила се от скоростта кола (!!!), а сега е и това. Кока и алкохол
96
2
 
4
 
! Отговори
силно замислЕна преди 1 година
Е откъде пари за наркотици, па и за алкохол?!
95
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спешно трябва да се върне смъртното наказание
94
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Решението е човек да си има един пищов и да ги гърми на място такива! На 39 години ще ми се напива и надрусва по баровете, а после по малките часове ще лети с 200! Какви *** роди това уродливо време само!
93
0
 
12
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 1 година
ИЗВОД: ВСЕКИ ПО-ЯК ДЖИП, СУВ, S-КЛАСА И БМВ НАД 500 КОНЯ СЕ КАРАТ ОТ ДРОГИРАНИ И ПИЯНИ! СПИРАШ ГО И МУ КОНФИСКУВАШ КОЛАТА БЕЗ ДА ГО ПИТАШ!
92
0
 
5
 
! Отговори
Не разбирам много преди 1 година
Не разбирам що половината ни население се друса, много е приятно или е някъж престиж? Толкова ли няма нещо смислено да се прави с тоя гаден живот или к***и и бело по цял ден е едното нещо, което ни стига? За такива хора отнеамане на книжка до живот и ,ако те видят да караш след тва 10к глоба. Съвестните хора са си свъестни, на такива с по 30+ фиша е ясно, че шасн за оправия няма смисъл да се дава, а страдат съвестни хора, те го отнасят.
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, съсипал човешки живот, но има права да откаже да го тестват... Голяма работа сме.
90
1
 
9
 
! Отговори
и тоя е гербаво леке преди 1 година
Семерджиев и оня дето уби Милен Цветков бяха гербави храненичета. Оказа се ,че и тоя. Димитър Любенов е вносител на автомобили и се занимава си износване на строителни материали. И с двата биснеса редовно е взимал обществени поръчки от общини на ГЕРБ - особено с втория. С лично негова фирма си е вкарал и поршето и се е водело на лизинг за да избягва глоби.
89
3
 
0
 
! Отговори
Митко Павлов преди 1 година
БЕЗ КОМЕНТАР и Хубав ден!Закон за движение по пътищатаГлава първаОбщи приложенияГлава втораПравила за движение по пътищатаРаздел първиОбщи правилаРаздел вториСигнали за регулиране на движението от упълномощените длъжностни лица. Пътни сфетофари. Пътни знаци. Пътна маркировка.Раздел третиРазположение на нерелсовите превозни средатва върху пътя.Чл. 15(1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно най-вдясно по платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътна маркировка, използва най-дясната свободна лента