Джигитът убил французин на Околовръстното - пиян и дрогиран

Кокаин е открит в кръвта му, пробата за алкохол е над 1,5 промила
169
Джигитът убил французин на Околовръстното - пиян и дрогиран
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шофьорът, причинил тежката катастрофа на Околовръстното шосе в София в нощта срещу неделя, е бил под влияние на наркотици и алкохол. Това показват кръвните проби на водача.

Пред БНР близки до случая източници обявиха, че пробата за алкохол е над 1,5 промила, а пробата за наркотици е дала положителен резултат за кокаин.

Още по темата
По случая тече досъдебно производство.

Един човек загина при тежка катастрофа на Околовръстното шосе в София в ранните часове на 25 септември. По първоначална информация от МВР спортен автомобил, движещ се със скорост много над ограничението, е блъснал движещия се пред него автомобил и той се е ударил в една от колоните на мост в близост до голям търговски център.

Шофьорът на спортния автомобил, причинил катастрофата, е отказал тест за алкохол и наркотици, но впоследствие му е взета кръвна проба.

Загиналият в катастрофата е френски гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оня с аудито го бяха пазили 40 милиционера на различни нива. Тоя колко ли ще са го пазили?
67
0
 
7
 
! Отговори
Ц преди 1 година
Ако беше умр.ял Българин можеше да му се размине, сега ще го нашият .Не уцил кой да нацели.Останалите 5-*** такива от началото на годината имаха късмет със лова и блъснаха българско.
66
8
 
2
 
! Отговори
Митко Павлов преди 1 година
Само исках да кажа, че е редно шофьорите да карат в средна лента, а единствено и само при изпреварване да се кара в лява. Само това. Не ви ли прави впечатление, че всички масово карат в ляво. Не защитавам и не оправдавам никого (вече го написах). Съжаляваме всички дълбоко за загубата и дано се оправи жената.
65
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето до какво докара толкова години под Руско робство. Сътвори същите индивиди като в Русия - бабаити, отворковци, пияници и наркомани. После нагли и трепят хората, докато корумпираното павителство в руски стил ги измъква или пази.
64
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Митко Павлов Митко.....Митаченце, след време, като ти се случи да срещнеш посреднощ непиян, недрогиран, с неспортен автомобил водач, който кротичко си кара с 200+, ще разбереш, поне за секунда, какво точно си написал днес и тук. После вече нищо няма да ти се налага да разбираш, ще си по медиите за ден-два и....толкова!
63
2
 
6
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Винету тъй ги научи. С двеста. И колегата от Полша. И колегата от Франция. Всичките ги минаваме с двеста. Тъй ши я караме по Винетутковски докато не мине референдума.
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 69 - що, като се наливаш с ракия или водка, много ли ти е западно? А хашиш и опиум? Разкарай се с малоумната ти логика, ***.
61
0
 
15
 
! Отговори
www преди 1 година
Скарайте му се много строго, да обещае на съдията, че вече няма да прави така и условна! И внимавайте да не му напишете името, много ще се притесни, а е наше момче!
60
1
 
5
 
! Отговори
Даам преди 1 година
До Мхмм...Какво МВР, в София ако караш с разрешената ще те пре.бият бе.МВР се крият зад радарите и шкембелеят.Ти наскоро виждал ли си патрул да патрулира освен под някой орех на сянка или в крайпътно барче.63 000 слежители на МВР от които 52 000 са полицаи.Е тва е работа.Можеш сам да си направиш статистиката в страницата на НСИ.
59
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дотук ни доведоха западните ценности. Наркотиците не прощават. Айде сега да видим кравофилите как ще се преборят с това, децата им да се чувстват защитени по българските пътища. Нямам думи колко промити мозъци има в БЕГЕ.
58
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано хората разберат, че не дрогата и алкохола са убили французина, а наглото поведение на водача на панамерата. Това, че се мисли за недосегаем, защото има пари и за "голям" шофьор защото кара панамера, а не стара малометражна кола. Семерджиев е същата работа, както и много други знайни и незнайни комплексирани шофьори. Манталитета е основния проблем, употребата само допълва и разгръща именно него. Хора с такива прегрешения трябва да могат да карат само кола до 50 коня.
57
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ефективно да лежи, ***
56
0
 
16
 
! Отговори
Мхмм... преди 1 година
Какво стана бе МВР??? Нали акциите даваха резултат??? Колко проверени, колко глобени, вътрешни проверки, едно друго и накрая все същото...
55
0
 
15
 
! Отговори
По същество преди 1 година
Е го осъдят щом французин е бил убит. Ако беше българин, джигитът щеше да излезе.
54
0
 
8
 
! Отговори
хахахах преди 1 година
До Митко ПавловЧичо митко разбирачев, със над 200 километра в час французина и да е искал да се премести няма да стане.Там разрешението е 80 В ЛЯВА ЛЕНТА В ДЯСНА ЛЕНТА НАВСЯКЪДЕ? Айде стига ръсели али бали ***.
53
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кристиан Николов, Семерджиев, сега и този Димитър Любенов. Все вaйна, убили хора на пътя под влияние на наркотици. И нито един осъден. За какво плащаме данъци? Държавата елементарна сигурност не може да ни осигури.
52
2
 
16
 
! Отговори
Дааам преди 1 година
Собственик на фирма за пречистване на отпадни води.Хахахахахах той от зелените ще се окаже.От тия с бърдите пари и водите пречиствал на родината.Чедо на демокрацията и далаверите.От пръ.ня щаха да правят пари, децата си продават.Ейййй какъв свят дойде.
51
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
разстрел
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да се освободи обществото ни на първо място трябва да се махне Гешев. След това да се щурмуват всички телевизии, които промиват мозъците на хората. След това граждански милиции, които да почнат проверки по граждански сигнали за всеки един схемаджия и нещата много бързо ще си дойдат по местата.
49
16
 
3
 
! Отговори
Митко Павлов преди 1 година
Към всички Журналисти "Спортен автомобил", б.р. Порше Панамера?!? Да, мощен и скъп, но чак Спортен?!? Не защитавам ВЪОБЩЕ въпросния шофьор, но е редно шофьорите да се научат да карат в средна лента, когато се движат с максимална или по-малка от нея скорост ("французина" беше в лява лента).