Джигитът убил французин на Околовръстното - пиян и дрогиран

Кокаин е открит в кръвта му, пробата за алкохол е над 1,5 промила
169
Джигитът убил французин на Околовръстното - пиян и дрогиран
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шофьорът, причинил тежката катастрофа на Околовръстното шосе в София в нощта срещу неделя, е бил под влияние на наркотици и алкохол. Това показват кръвните проби на водача.

Пред БНР близки до случая източници обявиха, че пробата за алкохол е над 1,5 промила, а пробата за наркотици е дала положителен резултат за кокаин.

Още по темата
По случая тече досъдебно производство.

Един човек загина при тежка катастрофа на Околовръстното шосе в София в ранните часове на 25 септември. По първоначална информация от МВР спортен автомобил, движещ се със скорост много над ограничението, е блъснал движещия се пред него автомобил и той се е ударил в една от колоните на мост в близост до голям търговски център.

Шофьорът на спортния автомобил, причинил катастрофата, е отказал тест за алкохол и наркотици, но впоследствие му е взета кръвна проба.

Загиналият в катастрофата е френски гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нали полицията ни пазеше, ко стана пак бе ??
87
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С "Чорная пантера" щях да се учудя, ако беше пил само сок от моркови
86
1
 
24
 
! Отговори
Край преди 1 година
Всичко започва със светкането по магистралата да правите път на някой бей. Докато има овце ще има и вълъци и хайдуци.
85
0
 
27
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Каква "изненада"?! Нека кара - нека убива! Нашите "законодатели" ще изчакат още 10 - 20 хиляди такива откровенни убийства, преди да се почешат по по косматите газове и да "решат" /ако имат топки, де/ да приравнят това - да пиеш и да се дрогираш и да караш на предумишено убийство. Защото няма как да се качиш пиян и нашмъркан на дърво на колата "без да искаш". Как мислите - скоро ли ще стане? Преди или след като свърши войната в Украйна?
84
0
 
22
 
! Отговори
"Общество" преди 1 година
Питам се само колко от Вас са ставали свидетели на някой "тарикат" да влезе в насрещното, за да не чака колоната от автомобили, колко са видяли преминаващи най-нагло на червено джигит и колко са виждали каращи в бус и/или аварийна лента бързащи самозабравили се богаташчета? Когато станем общество, което не толерира такива олигофр**и и всеки заснел такова нарушени подава сигнал в полицията и/или медиите, тогава може да има надежда да се промени нещо.
83
1
 
16
 
! Отговори
до 87 преди 1 година
Не че съм написал долното, но аз имам златен талон. На 34 съм, от 18-годишен имам все коли над 300к.с.. Просто знам къде се кара бързо и как се кара умно. Нямам нито една снимка или нарушение. Толерантен водач съм, програмист по професия. Чат-пат ме спира КАТ, че карам нов модел кола, магнит за полицията. Има разлика между бързо каране с разум, където пътят го позволява и не застрашаваш никого, и нагло безразсъдно шофиране. А този нашият без 2лв. с петата употреба Панамера ще плаща цял живот.
82
0
 
9
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Докато не се гласуват драконовски закони за пияни, дрогирани и джигити по пътищата ще е така, статистики и преброяване на жертвите по пътищата. Ама ако сгазят на някой депутат, съдия и или на президента дете, близък ще се размислят може би, до тогава няма да се реши проблема с ПТП от тези безумци!
81
1
 
6
 
! Отговори
Да имам преди 1 година
До Митко ПавловДа така карам, и Имам златен талон и 7 години без нарушения вече.3 пъти подобни джигити ми тотализират колата като детето ми първят път беше толкова уплашено, че не искаше да се качи вече.Още водя дела за пари които съм изгубил надежда да ги взема.Сега си хвърли книжката в кофата и не се качвай вече на автомобил.Има тротинетки разни.
80
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 1 година
рандом разговор в супермаркет в 13:15 на обяд в събота, която мина между 2-*** пръчока и една сърдита на живота кифла. и двамата всеки с неговата си кола на паркинга. абе брато мноо ми се спи... емиииии сигурно е от узото брато- да сигурно. то и на мене много- е ти нали бири пи..
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демокрацията и човешките права и дойдоха в повече ,май !
78
0
 
24
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Единствената надежда е френското посолство да се намеси и отпадъка с Поршето да си получи справедливото наказание.
77
1
 
17
 
! Отговори
123 преди 1 година
Едва ли има изненадани. Може би някой съдия, който ще го оправдае срещу изненадваща сума.
76
0
 
5
 
! Отговори
Хуманитар преди 1 година
Вагаджиите убийци на пътя сега съкилийници ли ще са?
75
11
 
1
 
! Отговори
Митко Павлов преди 1 година
До 64 (хахаха): Само един въпрос: Ти лично в град София в кварталите с 20км/ч ли караш, на другите места до 50км/ч, а на Цариградско и бул.България с 70км/ч, а на Околовръстното с 80км/ч??!!!??? Ако Да и на трите, Бегай за Златен Талон в КАТ!!! :-)))
74
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление елементарни неща не се знаят за движение по пътищата.
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бреййй?!?Ти ,да видиш ?Чудо -невиждано !!
72
0
 
17
 
! Отговори
Иван преди 1 година
За нищо я нямат тази комбинация някои водачи вече -алкохол и кокаин.Нищо чудно след време,комбинацията да стане и тройна .Що пък да не замезят и с малко коресилин?Белким тогава да излетят в облаците с колите си.
71
2
 
10
 
! Отговори
Хубаво де преди 1 година
До Митко ПавловНа трилентов път със разрешение 80 се кара в трите ленти като изпреварването точно там е разрешено и в лява лента и в дясна лента и в средна лента стига да не надвишаваш скоростта.Елемнтарни правила има нищо сложно.От какъв зор ще карам в средата като карам с 80?Ако идва кола със специално предназначение щ есе отместиш.Но това няма как да го знаете защото купените книжки в БГ са 90 процента.Купените дипломи също.Включително и на разни доктори и прочие.
70
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наше момче, семерджийче. Щом каза че ще се оправи в МВР болница, явно има нещо предвид.
69
1
 
8
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
до Митко. Аве Митко. Как ще се оправи жената. На тази възраст ако те потрошат знаеш ли колко десетилетия ти трябват да се възсановиш? Французойката докато се възстанови ще й дойде време за естествената смърт. Само референдум ще ни оправи нас. Нищо друго. Сами доказахме че не можем да водим държава.