Пожар избухна в 35-етажна сграда в Дубай

Засега не е ясно дали има пострадали
7 ное 2022 07:40, Елка Василева
7
Пожар избухна в 35-етажна сграда в Дубай
Кадър: Twitter

Пожар се разрази рано днес в 35-етажна сграда в Дубай близо до емблематичния небостъргач Бурдж Халифа, предаде Асошиейтед прес.

Засега не е ясно дали има пострадали при пожара. Докато екипът на АП стигне на мястото, пожарникари са успели да го потушат. Причините за пожара засега не се съобщават.

В последните години серия от пожари във високи сгради в Дубай породи въпроси относно безопасността на материалите, използвани в строителството им.

През 2015 г. в новогодишната нощ пожар се разрази в Адрес даунтаун - един от най-луксозните хотелски и жилищни комплекси в Дубай, който също се намира в небостъргач до Бурдж Халифа.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Ху кеърс преди 1 година
От всички комемтари един нормален няма.Живейте си в панелките и се любувайте на *** ви.Нямате право да исказвате мнение за Дубай не сте на това ниво за да коментирате.Хората могат строят случило се е ще го оправят и подобрят ,а тука още стъпвате в дупки.
3
2
 
2
 
! Отговори
СлаваНаПутин преди 1 година
Бас държа,че и това е англо-краварска работа.Иракска народна мъдрост гласи: " Там,където краварят/ФАЩ/ на се ре, не се чисти,не се пере. Даже и с "Ариел.""
2
1
 
10
 
! Отговори
Скромно мнение преди 1 година
В Дубай прекаляват с прекалено високите сгради.Какво е това хиляда метра височина?Искат да покажат богатство и величие.Не знам за вас , но аз не бих работил или живял на такава височина.Човек е създаден да живее на земята , а не във висините.София няма нужда от сгради по високо от 15-20 етажа. При пожар ще бъде страшно .Единадесети септември.
1
1
 
3
 
! Отговори
Валери преди 1 година
Дали Черепа живее в тази сграда!