Сърбия ще получи сметката в Гърция

Това обяви сръбски експерт
21 авг 2023 21:25, Росен Стойчев
30
Сърбия ще получи сметката в Гърция
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Сърбия знае какво да очаква на срещата в Гърция. Това обяви сръбският политолог Чедомир Купич, съобщи Данас.

Днес ще се проведе голяма среща в гръцката държава.

Още по темата
Там ще присъстват водещи фигури от всички балкански държави.

Експертът смята, че сръбският държавен глава вероятно ще получи сметката за своята страна. Вучич ще трябва да вземе ясно решение по темите с Русия и Косово.

Самият Вучич говори за срещата след визитата в Унгария. Добави, че му предстои посещение на място, където ще бъдат представени всички страни от Западните Балкани и ЕС.

Очаква сериозно напрежение върху неговата държава. Купич смята, че сръбската държава ще трябва да реши какво поведение да спазва през следващия период.

На място България ще бъде представена от премиера Николай Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
Аз съм преди 8 месеца
Има едно точно определение за поведението на сръбската страна! Курвенско!
23
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сърбите още живеят с митове и легенди. Грабват нещо което не е тяхно и десетилетия наред повтарят до полуда, пред света, че е "свята сръбска земя", " сърцето на Сърбия", " сръбския Йерусалим", "Южна, Стара Сърбия" и други подобни измишльотини. Зобравяйки, че там, столетия преди тях, е била средновековната империя България.
22
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Няма да бъде за първи път, Сърбия да получи сметката...Пак ще се врътне, заради твърде меката политика на запада към нея. Така тя става опасна за мира в региона, намесвайки се във вътрешните работи на бившите югорепублики, по указание на Москва и разигравайки националшовинизма. Лоялността на сърбите е само декларативна.
21
8
 
44
 
! Отговори
Радев преди 8 месеца
Косово е средновековна Българска територия ,че е Била около 50 год,под сръбска власт ,преди да дойдат османците не я прави сръбска територия ,но нашистите путинисти все стоят на тази Българомразка страна
20
1
 
3
 
! Отговори
До Грък преди 8 месеца
Като чета твоя коментар и аз смятам така, ама и ти твоя професор сте там в кюпа.
19
7
 
4
 
! Отговори
бл.134 в Zап. парк преди 8 месеца
Пратете българската армия , тя ще вземе сметката
18
14
 
7
 
! Отговори
Ще има манипулации преди 8 месеца
Сърбия да вземе ЕСгейската страна,а не да подкрепят Русия.ДОЛНИ МАНИПУЛАТИВНИ СОРСОКИ У.РЕПКИ У.РЕТЕ!!!!
17
15
 
4
 
! Отговори
Грък преди 8 месеца
Когато чета коментарите се убеждавам, че теорията на проф. Христов за 70% е вярна!! Полуграмотници, тълкуват историята с болните им мозъци и даже си изкарват изводи.......Жалко за България....
16
6
 
22
 
! Отговори
Паню Баирски преди 8 месеца
Сърбите са жалки комунисти и за нищо не стават! Вън!
15
4
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
И Сърбия не случи на политици.Тито остави просперираща Югославия.Сръбският шовинист Милошевич реши да воюва с всичките си съседи/без Македония/ и загуби Косово.Следващите,вкл.и Вучич, направиха Сърбия на жалка руска прислужница потънала в бедност и корупция.
14
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Денков пак ще мънка и увърта. Това е работа за Габриел
13
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ние като зачленувахме в евро/нато, страшно збогатяхме.
12
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да си играеш с историята е доста гнусно занимание. Накрая ще излезе, че българите са едни натрапници на балканите, които е време да си ходят
11
14
 
51
 
! Отговори
гг преди 8 месеца
До Сърбия-нагла - това е факт и е така защото в крайна сметка Руската Империя избира Сърбия за свое братче славянче по "неволя" да вършее и да бъде силно за сметка на нас! Кога българите ще осъзнаят, че РУСИЯ не ни е приятел и никога не ни е била?! Как може да не вярвате на Ботев, Левски, Раковски, Стамболов и много други?
10
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Каравелов и Раковски са работили за балканска, християнска федерация по мирен път! Имало напредък с реформите,, Танзимат"и,, Хюмание" С войната 1878 руснаците изпреварват събитията, да овладеят Балканите!
9
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сръбско Българската война 1885 година е почнат от сърбия заради съединението . Тогава сърбите са васални на Австроунгария
8
7
 
68
 
! Отговори
Сърбия-нагла преди 8 месеца
Започва обратното броене за Сърбия! Нагъл народ, крепящ се на руската политика на Балканите. Разпалил Първата световна война. Винаги играещ срещу нас. Винаги жаден за наша земя. Когато са получили Македония след Лондонския мир, са я кръстили Стара Сърбия, а след това Южна Бановина. След Берлинския конгрес са получили по настояване на Русия бившия Нишки санджак и поречието на река Българска Морава. Като по чудо, заради бъдещия генерал Христо Луков, тогава майор, не са взели и Кюстендил! Факт е , че от векове Сърбия е враждебна на нас държава.
7
13
 
36
 
! Отговори
Защо преди 8 месеца
запада иска обединени балкани, а Русия раздробени?
6
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
България трябва да иска от Сърбия връщане на западните покрайнини и град Ниш и признаване, че Македония е българска. Ниш е български град.
5
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сърбите са предателите на видинското възстание 1850 има исторически документи че са отказвали дори да приемат бежанци резултата е погром и много избягали в руската империя