Съпругата на Навални с трогателно послание: Обичам те!

Юлия пусна снимка в мрежите, на която двамата са допрели глави
19 фев 2024 10:37, Петър Бойчев
33
Съпругата на Навални с трогателно послание: Обичам те!
Снимка Инстаграм

Съпругата на руския опозиционер Алексей Навални Юлия пусна пост в социалните мрежи с тяхна обща снимка. Под нея тя написа: „Я люблю тебя" (Обичам те). На кадъра в Instagram се вижда как двамата са допрели глави, докато гледат представление.

Руският опозиционер беше обявен за мъртъв от службата, отговаряща за затворите, на 16 февруари 2024 г. Веднага след новината за смъртта му Юлия говори на Конференцията по сигурност в Мюнхен, където беше посрещната с аплодисменти. Там тя заяви, че Путин и неговите съюзници трябва да носят лична отговорност за чината на съпруга й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
28
 
! Отговори
Интересно. преди 2 месеца
Ако се вгледате в снимката, ще забележите, че на видеостената зад сцената е всъщност същата стая снимка, само че отпред. И имам един въпрос, какво по-точно се явява вдовицата на Навални, че дава наклон за политиката на ЕС и САЩ? Политик ли е, дипломат ли е, и кого представлява тази жена?
9
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
стига сте ронили сълзи за навални, грантаджии такива! Ходете да сложите едно цвете на Апостола, и забравете за този изфабрикуван от запада провокатор!
8
2
 
18
 
! Отговори
до 5 преди 2 месеца
и ти мислиш че ако има американска помощ за укрофашистите, че ще превземат москва ли?...на кукуво лято!
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Олимпий Панов В очите на животните всички са животни, та и твоята работа. Ама не всички са животни; има и хора. Това "всичко е за пари" си го заври..., невежество нефелно.
6
3
 
20
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 месеца
Целият цирк е 3 дена и после скача в леглото на друг. Така е устроен света
5
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще съжалявате за убийството на Навални копейки - вече има сведения че след убийството му републиканците в Конгреса са готови да пуснат военната помощ за Украйна още в началото на март
4
11
 
28
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 2 месеца
Толкова го обича че на Мюнхенската конференция беше усмихната до ушите!Сега тя ще заеме мястото то на опозицията в Русия-всичко е за пари.
3
4
 
22
 
! Отговори
Гошо преди 2 месеца
Няма ли да оставите Навални да почива в мир? Това не е дъвка за всяка уста. Не е виновен той или Путин, а тези които го насърчиха да се върне в Русия и му обещаха подкрепа, които му плащаха и го лъжеха че стоят зад него, а го предадоха. Кои са? - на първо място Сорос и компания. Проблемите на Русия и Унгария започнаха с изгонването на Сорос от тези страни. У нас е пълно със ***, започвайки с Христо И.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Добре, що им надничаме в личния живот сега? Това е невъзпитано. Естествено е да го обича и да си преживее всички адекватни за ситуацията чувства, но не е възпитано ние да се бъркаме в това и да зяпаме и клюкарим с любопитство!
1
6
 
19
 
! Отговори
Ееее преди 2 месеца
Просълзих се, преместих си го