За какво лъжат жените. Наистина

И как се реагира на лъжите им от силния пол
9 фев 2012 12:15,
21
За какво лъжат жените. Наистина
Снимка: sxc.hu

Нека бъдем... честни. Отвреме навреме, ние, жените, си позволяваме някои дребни лъжи към мъжете. Повярвайте, правим го с най-добри намерения и вместо да се опитвате да ни промените, най-умното нещо, което може да сторите, ако искате дамата до вас да бъде щастлива, е да усетите какво се случва в действителност и да подходите с такт. Имайки това предвид, прочетете лъжите, които обикновено изрича една жена и начините да се справите с тях.

1. Кажи ми откровеното си мнение

Това, което всъщност имаме предвид е: "Кажи ми това, което искам да чуя".

Ние ви казваме, че „държим да чуем истината“, но това не е точно така. Затова, ще постъпите правилно, ако изберете благородната лъжа пред истината и ни кажете: „Да, ти си по-секси от онази мацка на бара!“, „Тази рокля не те прави по-пълна“ и „Не, майка ти не преувеличава!“.

2. Добре съм. Наистина

Това, което всъщност имаме предвид е: “Съвсем не съм добре.”

Без значение какво сме ви казали, знайте, че не искаме да ни оставяте сами. Най-лошото нещо, което може да направите в тази ситуация е да кажете „Добре“ и да прекратите разговора. Вместо това, искаме да ни покажете малко загриженост и да ни покажете, че нашето щастие е ваш приоритет.

3. Спала съм с Х на брой мъже

Това, което всъщност имаме предвид е: Спала съм с малко повече от Х на брой мъже.

Причината, поради която изричаме тази лъжа е, защото не искаме да ни помислите за „леки“ жени. Уверете ни, че вашето мнение не се базира на сексуланата ни история и че независимо с колко мъже сме били в миналото, във вашите очи ще си останем "светици".

Останалите лъжи вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: реакцияженилъжи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
2
 
! Отговори
Един лъжец преди 12 години
Абе какво ни пока какво говори патката ! важното е сутрин да прави и преди мач да прави !!! Другти не ме итерисува - има си приятелки да ходи да си споделя с тях ;)
14
7
 
8
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
То и никой мъж не иска жена с много бройки, но в днешно време няма такава просто която да не е ударила 20-30 ;) Полов живот от седми клас, сметни до 12и купони и гаджета, лято на морето, после бала, после студентки бяхме 4-5 години... После намиране на работа, колеги, гадже, изневери с колеги и т.н. Няма жена на 25-30 години с по-малко от 25-30 бройки, говорила съм и с колежките
13
2
 
13
 
! Отговори
истински случай преди 12 години
ми на жените им е излязло вече име че лъжат и каквото и да кажат не им вярват. един адски пиян мъж по време на служебен купон ухапал една колежка по задната част на бедрото. съпругът й като видял синината я попитал откъде е, тя се стъписала и казала, че я ухапал колега. на което мъжът отговорил: "ама и ти едни ги измисляш..."
12
3
 
4
 
! Отговори
АА преди 12 години
Баш пък никоя жена не иска мъж с >100 бройки ...Я го вижте нашия шоумен Пищова :) с неговите над 2000 жени и продължават да се множат :)ТУК ВЪПРОСА ОПИРА НА ПАРИ НАЛИ !!!
11
2
 
0
 
! Отговори
ааа преди 12 години
ТЪПО, ТЪПО, ТА ЧАК ВДЛЪБНАТО...
10
3
 
2
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Честният мъж в Париж,лъже по десет пъти на...ден,честната жена-двадесет...пъти,светскиятмъж-сто пъти.До сега не е...могло да се установи,колко пъти на ден излъгва...светската жена. -Иполит Тен
9
4
 
7
 
! Отговори
Вижте пост.7 преди 12 години
Някои се оплакват, че сайтът бил феминистки, но като гледам колко "минуса" има на пост.7, правя си извода, че май само мъжете четат тези статии и тук-там по някоя женица.
8
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо пък си мислите, че мъжете не крият точната си бройка? Еднакво неловко е и за мъжа да каже, че е спал с безброй жени на приятелката си (особено ако пък иска да има нещо сериозно с нея). Все пак както никой мъж не иска за приятелка жена преспала с половин София, така и никоя жена не иска мъж с над 100 жени в списъка си. И двете неща са еднакво долни и не разбирам, защо е повод за гордост за един мъж - ами не е. Щом не може да си намери сериозна приятелка, избощо не за гордост...
7
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
числото Х е както следва: от мъжка уста: разделете на 3; от женска уста: умножете по 2.
6
27
 
11
 
! Отговори
реална жена преди 12 години
Мъжете повече лъжат от жените, защото са егоисти.
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи обобщено - за да е щастлива жената трябва да я лъжеш че всичко е наред, да не ти пука много какво говори, а ти да си казваш сладките приказки и да не ти пука с колко е спала преди теб. След това ще е нещастна защото всичко е наред и не казваш истината. Просто жените им харесва да има интрига, ако си много добър с тях ще почнат да изневеряват, ако си лош ще се оплакват. Угодия няма :).. аз затова съм непукист и гледам да имам по една приятелка в резерва, в случай че моята ме остави
4
3
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
заглавието би следвало да е.....ЗАЩО ЛЪЖАТ ВСИЧКИ?
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хич не ми пука.Наистина!!!
2
10
 
17
 
! Отговори
жена преди 12 години
И ние досущ като мъжете :) !
1
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а, как ще лъжат...аз не познавам такава жена