Задължителният секс между 20 и 30 г.

Трупайте секс опит със следните ситуации в леглото
6 юни 2013 16:14,
20
Задължителният секс между 20 и 30 г.
Снимка: Versace

Вдъхновяващ, забавен, горещ, луд, страстен... Ако си мислите, че ще изживеете всички тези усещания в леглото, докато сте в студентските си години или в началото на кариерата си, то може би се лъжете. Много 30-годишни жени, поглеждайки назад, си признават честно, че опитът им в секса, когато са били на 20, по-често прилича на експеримент, а не на супер приятно изживяване. В същото време, точно в десетилетието между 20 и 30 г. се прави може би най-голямо количество секс, но той е като че ли е с проучвателна цел. Иска ви се да опитате от всичко, за да откриете себе си.

Ето и 15-те вида секс, които най-вероятно ще правите (или вече сте правили) между своя 20-и и 30-и юбилей.

1. Лош секс

Нека бъдем честни. Когато сте на 20 години, все още не сте непременно сигурни точно какво искате и какво ви харесва в леглото. Вие се намирате в разгара на сексуалните си експерименти и със сигурност ще имате и някои страхотни преживявания. Но ще имате и такива, в които нямате абсолютно никаква представа какво ви правят или какво правите вие на партньора си.

2. Секс с „удобен" човек

Може би това е човекът, който живее на долния етаж в блока ви и от време на време ви хвърля съблазнителни погледи. Може да е приятел на ваш приятел, който живее на три пресечки от вашия дом и често ви изпраща. Вероятно ще му се обадите някоя вечер, когато ви е скучно, ще го поканите и ще се надявате да се забавлявате добре в леглото. По-вероятно е да изживеете още един удобен, но лош секс, който едва ли ще повторите някога.

3. Секс за една нощ.

Някои сексуални преживявания просто не са предназначени да бъдат повторени. В един момент, докато сте на 20 години, вие вероятно ще откриете в себе си сексуален звяр, който е готов да преспи с почти напълно непознат. Може да е някой, който ще срещнете в бара или на парти и с който погледите ви ще се срещнат... На другата сутрин ще си отворите очите, ще си вземете сутиена от пода и никога повече няма да поискате да видите този човек....

4. Секс с евентуалното гадже, което няма да ви стане такова.

Този тип секс означава, че изпитвате емоция към някого, чувствате трепети, когато си събличате дрехите, за да бъдете с него..., но след самия акт установявате, че всъщност помежду ви няма никаква химия, както ви се е струвало преди това.

5. Творчески секс

Секс в тоалетната на заведение, в самолет, на плажа, в парка, в автомобила.... Възможностите са безкрайни и макар да са забавни и много авантюристични, те няма да ви се струват атрактивни, след като минете 30 години. Едва ли ще помните и самото изживяване, а по-скоро факта, че сте го направили на „еди-кое си място".

6. Секс след повечко алкохол

Този вид сексуален опит обикновено включва куп некоординирани движения на крайниците, упоена нервна система и не особено силен оргазъм... Някои хора дори не помнят самия акт на следващата сутрин.

7. Секс „по приятелски"

Докато сте в своите 20 години, е много вероятно да откриете човек, с когото първо да имате платонична връзка, но изведнъж и на двамата да ви хрумне, че можете да преспите заедно. В повечето случаи това не е добра идея (както е във филмите). Ако сексът се окаже велик, вие можете и да се ожените, но ако той е провал – от приятелството ви няма да остане и следа и дори няма да искате да си спомняте за този акт.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: опитмладинисекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
DeadZeppelin преди 10 години
темата е напълно излишна
11
1
 
11
 
! Отговори
Огнян преди 10 години
Ейййй .... Ама задължително да направите поне един лош секс! Ама от най -лошите. Освен това много задължително е да се направи "пиян/а като кирка" секс с друга кирка, желателно в тоалетната! Ама страхотно задължително е това! Вервайте ми!Ей затова ще емигрирам накрая, колкото и да не искам. Защото не искам дъщеря ми да расте и да се развива като професионална *** кифла. А с такива статии и в такава среда точно такива стават.Иначе много ви е смешно като четете бисери от зрелостни изпити.
10
0
 
3
 
! Отговори
??? преди 10 години
Всеки секс е различен, защото хората са различни при това хората също се променят, но това не значи, че всяко нещо трябва да се класифицира като отделен вид секс. Примерно тук липсва секс с по-млад, секс с връстник, скес с 10 години по-възрастен, ....,секс с 50 години по-възрастен и т.н., а това си е калсификация по възрастта на партньора., което е някак си по-разбираемо. Друга класификация може да бъде - едновременен секс с един мъж, едновременен секс с двама мъже , .... с 20 мъже , ...
9
3
 
50
 
! Отговори
ds преди 10 години
Тоя сайт е пълен с уникално малумни статии. Имам чуството, че не работят зрели хора там, а някви 16-17 годишни девствени пубери. Главата си режа, че тея смешните автори не са опитали и 2 от нещата написани по статиите. А това ме свали под земята "Секс с евентуалното гадже, което няма да ви стане такова"!!! И кжо да кажа на мацката ? "Абе ние няма да станем гаджета ама евентуално изглеждаш такава, тей че дай да се пляснем!" Ама тотална пародия сте. Циркаджии... Пълен смях просто!
8
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
с моята секретарка си правим всеки ден секс на бюрото аз съм на 43 тя е на 24 години
7
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 4Не съм от първите коментиращи, но и аз страхотно се дразня от наставителния тон, с който разни журналистки със съмнително качество на сексуалния живот тръгват да наставляват хората за 16-те начина да си изрежеш ноктите. От статията "аз съм кифла и съм горда от това" разбрах 2 неща:- авторката има богата фантазия, прекалява с романтични книжки или приема секса като "здрасти". В последното няма лошо, но да го кръстиш "задължително" е малко... идиотско. - в тИАлото няма да вляза
6
4
 
27
 
! Отговори
фалшиви инициали преди 10 години
тва си е наръчник на ку+вата
5
2
 
25
 
! Отговори
Abe преди 10 години
Това да не са на Консмополитан к***нските статии. Бъдета така добри да не ги слагате на първа станица поне на сайта.
4
15
 
6
 
! Отговори
:))))))) преди 10 години
Вместо да пишете коментари в стил "възмутена стара мома", по-добре споделете честно кои от 15-те вида, описани в статията, са ви се случвали на вас, когато сте били между 20 и 30 г. Или може би ви се е случвало нещо, неотбелязано по-горе? Не е нужно да се пишат цинизми, просто може да стане забавен разговор и да се посмеем.Толкова ли е трудно човек да бъде добронамерен и толерантен? Защо е нужно винаги да има злъч и обиди?
3
2
 
59
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Непрекъснато ни заливат със статии, където повтарят едни и същи всеизвестни глупости за секса от сто години. Идеята е робите-бачкатори да мислят само как да се съвокупляват, докато живота им става все по-непоносим и нечовешки. Направили един експеримент с мишки. Вградили им електроди, които да стимулират сексуалните им центрове. Когато мишката натиснела бутона, изпитвала оргазъм. Резултатът от експеримента бил такъв, че мишките натискали бутона непрекъснато до тотално изтощение и накрая умирали.
2
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...или перфектния наръчник на българската кифль!
1
4
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тИАлото, само чукане ви в главите. Хванете се за нещо, осмислете живота си. Иначе сте си едни обикновени... айде да не казвам какво.