10 неща, които никога да не пишете на бившия

Как да не изглеждате отчаяни в очите му
14 дек 2013 23:00, Мария Дуковска
2
10 неща, които никога да не пишете на бившия
Снимка: Outnow.ch

Несъмнено всички сте имали ситуации с бивши партньори, на които сте искали да пишете SMS поне веднъж! Преди да го направите – помислете добре!

Ето няколко съвета какво никога, ама никога да не пишете на бившия!

Не му пишете SMS-и с по една дума, като например „Здрасти“ или „Хей“. Ако имате да казвате нещо, напишете му го в прав текст. И недейте да увъртате, а карайте направо. И колкото се може по-делово! Не го поставяйте в неудобно положение, като се опитвате да му обясните защо го търсите.
 
Не му пращайте емотикони и не го наричайте с имената, с които сте се обръщали към него. Вече не сте двойка! Дръжте се на положение. Избягвайте обръщения за домашни любимци, сладки плодове, фрази и всякакви подобни.
 
Запазете си сладките спомени, но не ги вписвайте в съобщения.
 
Ако се чувствате тъпо, самотни сте, напили сте се снощи и ви е зле – пишете на някоя приятелка, не на бившия!
 
Ако сте му изпратили SMS, но той не ви отговаря, никога не му пращайте повторни съобщения от сорта на: „Получи ли ми SMS-а?“ или „Защо не отговаряш?“. Имайте достойнство. Човекът явно просто не желае да общува с вас!
 
Не разисквайте причините, поради които сте скъсали. Тези теми е било добре да ги обсъдите очи в очи. Ако бившият ви е разбил сърцето, едва ли му пука как точно се чувствате сега след раздялата. По-добре споделете с приятелка или с дневника си, отколкото да падате на това ниво.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари