Работа, любов... Каква е жената Близнаци?

Тя съчетава две или дори повече личности в себе си
14 май 2015 14:14, Мария Дуковска
4
Работа, любов... Каква е жената Близнаци?
Анджелина Джоли е зодия Близнаци. Снимка: DuJour

Жената Близнаци съчетава две или дори повече личности в себе си. За някои хора това може да е недостатък, но дамите с тази зодия не обичат да се извиняват за това, което са.

Жената Близнаци е много интригуваща – в един момент тя може да бъде скромна и предана, а в следващия – безмилостно саркастична. Представителките на тази зодия са диви, непредсказуеми, завладяващи и с високи стандарти, що се отнася до любовта.

Жената Близнаци и приятелството:

Основното нейно качество е, че успява да се види от двете страни на всяка ситуация. Това я прави отличен медиатор между приятелите ѝ. Дамите Близнаци ценят своите приятелства и винаги имат нови мнения и интересни мисли, които да споделят. Като майстори на комуникацията и запалени наблюдатели, родените с тази зодия са безценни съветници, способни да дават становища по всеки въпрос.

Интелектът на жената Близнаци и разбирането ѝ на човешката природа я прави свързващото звено между много хора. Ето защо много пъти тя се намира в центъра на групи, съставени от различен тип хора. Дамите с тази зодия са интелигентни и с бърз ум, забавни и флиртуващи – никога скучни. Това е печеливша комбинация, която ги прави привлекателни за повечето хора.

С нейните ефективни комуникационни умения, увереност и логика, тя може да намери своя професионален успех дори в сферата на продажбите. Правото, журналистиката, връзките с обществеността, политиката и преподаването също са добър вариант.

Каква е жената Близнаци в любовта прочетете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
аз преди 9 години
Ние сме страхотни хора :P:P:P:P
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Големи лепки са,едвам се отьрвах от една такава,ти й казваш че е край ,а тя изобщо не вдява и още понастьрвено започваше да ме преследва,мали, в чудо се видях7
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много истина има в горната характеристика. Едно от най-най-близките ми същества е жена от зодията "Близнаци". Като чета този материал, все едно, че чета нейна подробна характеристика, написана от човек, който я познава много добре.