Защо е добре да имате връзка с мъж, който владее сарказма

Причините, които ще ви убедят
23 авг 2015 22:16, Теодора Драгоева
20
Защо е добре да имате връзка с мъж, който владее сарказма
Снимка: outnow.ch

Макар жените често да поставяме мъжете под общ знаменател, истината е, че те могат да се разделят на много различни видове. Един от тях са например, саркастичните мъже.

Те са „странна“ порода, която обича да комуникира чрез хумор и много пъти да засрамва събеседниците си. Или пък да ги кара да се чувстват неудобно.
Може би един саркастичен мъж не ви се вижда като най-подходящия избор за партньор, но тук е мястото да ви кажем, че вероятно се бъркате. Всъщност има няколко основателни причини, заради които абсолютно си струва да имате връзка със саркастичен мъж.

Ето и кои са те:

1. Той винаги е честен
Бруталната честност е нещо, с което той се гордее, така че можете да бъдете сигурни, че няма да се опитва да ви се подмазва и че винаги ще ви казва истината. Може би, когато не се чувствате толкова уверени във фигурата си, не трябва да питате саркастичния мъж дали изглеждате дебели в тези дънки, защото най-вероятно отговорът няма да ви хареса.

2. Той винаги може да ви развесели
Всеки има дни, в които доброто му настроение се е изгубило, а на негово място се е настанила апатията или още по-лошо – депресията. Точно в тези дни и моменти е хубаво да имате близък човек, който да знае как да ви развесели. Все пак нищо не е толкова лошо, когато погледнете на живота с усмивка. Малко хумор няма да навреди на никого.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Хахаха, знаех си че все някой някога ще оцени сарказма по достойнство. :)Определно повечето хора не го харесват, но за мен е чудесно виждане за света, номера е да можеш да се надсмиваш над себе си защото ако го прилагаш само спрямо околните си обкновен ***. :) В повечето случаи изглеждаш безчувствен защото проблемите които изглеждат огромни на някого се третират с "нищо ново под слънцето", но пък помага да не взимаш прекалено на сериозно нито себе си нито околните. :)
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно, а как се отнасят мъжете спрямо саркастичните жени?
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КатетоНе е вярно Кате. Това, което си описала, няма цена. Всяка жена знае това, дори най-неопитните девойчета, а също и най-глупавите по природа жени интуитивно чувстват, че ако попаднат на такъв мъж, все едно че са уцелили шестицата в Тото 2.Златотърсачките са особена категория - те също оценяват добрия, честен, коректен и забавен мъж, но житейските им планове са насочени към определен начин на живот, а не към търсене на достойно другарче, което да обичат и да разчитат на него.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сарказмът не е висша форма на чувство за хумор, той е висша форма на обида, след което следва изречението: Ееее, ама ти да не се засегна ? Та знаете къде да си го заврете! Със здраве....
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Саркастичен и "честен ". ?Ще се отвратиш от честността му , да гледа на другите като на едното нищо.Такъв ще го отрежеш веднага . Не мисли за никой, освен да изпъкне на всяка цена с остроумния си съркъм , Да приложи сърказъм към себе си ..
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сарказъм ли долавям?!
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъркате чувство за хумор със сарказъм. Един саркастичен човек може доста бързо да те отврати от себе си, макар и отстрани да звучи забавно.