Митове за романтичните връзки

Когато се влюбим, силно вярваме, че любовта идва от другите
16 май 2017 22:47, Илияна Николова
7
Митове за романтичните връзки
Снимка: pixabay.com

Любовта ни кара да мечтаем. За бъдещето, най-често с любимия човек, разбира се. Но тази магия, без която не можем, понякога ни действа силно объркващо. Кара ни да вярваме в неща, които не са истински.

Живеем в заблуда, докато пропускаме знаците на съдбата, истинските възможности. Имате романтична връзка?
 
Вижте 3-те най-често срещани мита за романтичната любов.
Мит 1: Убеждението, че партньорът е източник на нашата любов.
 
Когато се влюбим, силно вярваме, че любовта идва от другите, когато всъщност тя се намира във всеки от нас. Обичаме толкова, колкото сме способни. Способността да обичаме зависи от нас самите. Но сърцето на влюбения вярва в убеждението, че партньорът е източник на нашата любов и че има само един човек, когото може истински да искаме.
 
Това разбира се е мит. Нашата любов не е ограничена и не е консуматив. Ако има някакви ограничения, те произлизат от нас самите. Разбира се, че е важно и партньорът да изпитва силни чувства, за да подхранва нашите, но водещата емоция произлиза от нас.
 
Трябва да намерим любовта вътре в себе си, а след това да я търсим в любимия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В90% от мъжете са безчувствени,без любовни,неразбрани.Изпадат в тежки скандали с половинките си.Изневеряват и са доволни от постъпката си.Не струват.Жените им бият шута.Намират благоверния.
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
днешните меркантилни жени дори не могат да се влюбяти не знаят какво е това чувство и това състояниете са обсебени от Фейсбуксписание метрополитънинтригиподражаниефилмиабсолютни овцезатова са нещастни вътрешно,а външно демонстрират щастие и успеховчи мозъци забити в матрицата
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една от най- досадните ми връзки беше с романтик! Имаше във фб една картинка: жената натоварена с раници, чанти, а мъжът до нея носи само букет, ако се сещате- е същата работа! Няма лошо жените да вярват в романтиката и да я искат, но за мъж е несериозно.