Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?

И неприятните за мъжете женски черти са...
23 мар 2018 23:00, Илияна Николова
134
Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?
Снимка: pixabay

Много често жените правят грешки с поддържането на външния си вид и в поведението си, с които стават по-скоро непривлекателни за мъжете, дори отблъскващи.

Понякога жените погрешно смятат, че мъжкото им поведение привлича мъжете. Напротив, мъжете са най-силно привлечени от крехко и нежно женско поведение, което им действа притегателно като магнит.

Кои са нещата у жените, които мъжете не харесват и смятат за отблъскващи?
 
Гримът
 
Прекалено силният грим има обратния ефект за мъжете. Въпреки че жените си мислят, че наситеният грим подчертава тяхната красота и прикрива несъвършенствата, всеки мъж би бил категоричен, че придържането към натуралната визия е далеч по-секси.
 
Косата
 
Отново подобно на грима, мъжете предпочитат натурални прически и цветове в косите. Може да сте екстравагантна жена, която обожава късата, пикси прическа в яркочервено, но определено мъжете не са на вашето мнение, поне повечето от тях.
 
Окосмяването
 
Мъжете свързват окосмяването с тестостерон и мъжественост. Ето защо едно от най-отблъскващите неща за тях е жена с косми където и да било по тялото. Дами, направете всичко възможно винаги да сте гладко епилирани и с мека, нежна кожа. Това е неустоимо за мъжете.
 
Хигиена на устната кухина
 
Лошият дъх, миризмата на цигари или кафе са сред най-отблъскващите, особено ако мъжът е непушач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най - лесният начин за една жена да стане отблъскваща за мъжете е да стане феминистка. А отблъскващите жени почти винаги са феминистки. Има някаква връзка между отблъскването и феминизма. Е, има и изключения де. В смисъл, жената може да е отблъскваща и преди да е станала феминистка, но е рядко. Стига да не е феминистка, все се намира някой да я хареса. Има и случаи, когато само се правят на феминистки. Тогава също може някой да ги хареса. Но е радкост, защото явно са лицемерни тогава.
43
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 55Ако искаш сериозни взаимоотношения не може да си в позиция"оффф не ми пука ся" малко по деликатно с фитнес. Това е мъдър човек, който едва ли би изтърпял малумщините на подрастващ тинейджър, ако си преценил да се държиш с нея по този начин. Нали се сещаш, че ще резне на мига или въобще няма да те отрази. Това поведение на нея и е много добре известно и тя знае. Как!
42
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тя ще си тръгне от теб един ден просто, така няма да я видиш повече.
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 55Ти не обичаш тази жена.
40
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В щата Оклахома, двамата братя не се разбират и изпадат в тежък конфликт по - между си за бащината къща. И се гърмят! Там рядко някой има нещо свое, тяхно семейно. И се пази с цената на живота.
39
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бе писна ми да слушам какво желаела тя, променливите й настроения през 15 минути, наранил съм я бил, не знам си какво съм направил ай сиктир нема да се съобразявам само с глупости, женския поглед за света е много смешен - какво да говорим за човек чието настроение се влияе от времето, цветовете, температурата на въздуха и подобни глупости
38
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България по принцип семейството е пълен фарс. Никъде другаде по света няма да видите роднини да се карат така и да се псуват при подялба на имот.
37
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали се сещаш, че както и е прекрасно с теб, така в един момент е възможно да пожелае да се разделите!?Не защото не те иска, ако сте вече стигнали до горещата точка влюбван!А,защото си я подиграл, умаловажи чувствата и. Не я зачита, това я обижда и наранява.
36
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
48Явно имаш някакви чувства към жена с деца. Пораснали деца 16-20годишни.Тя е младата жена очевидно поддържана, отгледала си е децата научила ги е за качествата и достойнствата на всеки човек, уважението. Сега си гледа нейните истории.Тази жена е мъдра не знам, колко си на "ти"с нея или приятел.Но ако искаш нещо интимно сериозно с нея не можеш да се държиш, като ***. Това е женаа с достойнства и качества отгледала децата си.Това е отговорен стойност човек не и говори просто, така небивалици.
35
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега разбирам, защо някои двойки след като се разделят не иска единия да са приятели. Защото обича! Не може да понесе факта да пие кафе с жената която иска да я люби до по луда и тя в същото време да му говори, как настоящия я люби и колко я обича! Това е шок, повече от ужас за него.
34
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма вечв жени. Има касички. Нахални , надутии и вечно искащи повече. Отделно жените така и не се научиха да обичат. Тяхната любов е 2 месеца после се започва меренето и лакомията. За това нямат и приятелки . Масово вечв са самотни майки. Ако не си оправят курса на мислене , няма да свърши добре цялата работа.
33
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен *** са най-голямата мотивация. Те ме мотивират да побеждавам, да съм лидер, да мачкам, да извая тяло, да работя. Ако нямаше пyткu нямаше да имам мотивация за нищо. Но пък и никога няма да се оставя да ме кoмaндвa някоя ***, трябва да си знаят мястото. Мъжете сме силния пол.
32
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умните жени са движеща сила за мъжа! Хубаво е да ги има! Без тях и най-умния и способен мъж е загубен!! .Очевидно е в повечето случаи! Жената го напуска и той проваля целия си живот. Или в най-добре случай в нищо не му върви. Губи почва под краката си става несигурен нищо не върви, губи. Самовглъбява се!! Не е истина, Да! Но е факт!!!
31
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не жената е мъжемразка просто с мъжа, който е била е помислил нещо лошо, тя го е разкрила. И се разделят. Тя е много обидена и не може да го понесе очевидно. Само през трупа и ако е толкова без компромисна. Между другото тя е много голям урок тази жена явно е много умна, следващия път да си знае мъжа. С подобно послание, ако и хванеш мисълта в систематизираното съдържание.
30
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Исками се да бях геи и да не се занимавам с жени но за съжаление не съм
29
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като те отблъсква някаква жена не се чуди защо повече не ти се обажда и не те иска.Ти я отблъскваш с мисълта си. Тя знае че нещо не е наред в мислите ти за нея. И се разделяте. Не я обвинявай! Ти си го пожелал. Ако не си го беше помислил възможно е да не беше ти се случвало. Понякога мислиш едни неща и предизвикваш собствените си обстоятелства да се случат с мисълта си, без да се замисляш.
28
5
 
12
 
! Отговори
Ганьо преди 6 години
"За всеки влак си има пътници" :) на мен статията ми заприлича на: "как да свалим на Брад Пит Брад Му" :) просто бъдете себе си драги дами :) ние винаги ще ви обръщаме внимание :) и с вас е зле, ама без вас е още по-зле :(
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някаква незначителна др, исла със влажен нос къде си вре з, урлата навсякъде прави интриги. Човек без стойностни неща в живота изпразнен от съдържание. Куха отвътре със сива аура и лоши качества не допринесла за нищо в този живот. Нито за себе си нито за околните.
26
1
 
27
 
! Отговори
Динко преди 6 години
Любовта и връзките са двустранен процес!Не може да обвиняваме само мъжете или само жените.А наѝ -важното според мен е,че в България има наистина много малко двойки,които наистина се обичат!За съжаление има малко истинска любов в нашата страна!
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
, някак си така различно върни човека!И се покай! На колене!!! Така.., че един ден крака да ти целува и водата да ти пие. Желая аз-ът!!!