7 знака, че е време да заживеете заедно

Имате сходни планове за бъдещето
Обновена: 14 авг 2020 08:11 | 14 авг 2020 02:30, Михаела Лазарова
2
7 знака, че е време да заживеете заедно
Снимка: Istock

Заживяването заедно е най-естественото продължение на една щастлива връзка. Когато тази идея назрее обаче е важно да си отговорите на някои въпроси, които ще ви помогнат да разберете дали това е добър избор и дали ще се разбирате добре. Ето по какво си личи, че сте готови да заживеете заедно.

Не се изморявате да сте заедно

Моментът да се преместите да живеете заедно е назрял, когато вече отношенията ви са се задълбочили, започнали сте да мислите за човека до себе си като за дългосрочен партньор и най-вече не ви омръзва да сте заедно. Когато живеете заедно ще прекарвате повече време един с друг и това не ви притеснява, а напротив – нямате търпение най-после да се случи.

Имате своите собствени животи извън връзката

Много е важно да сте пълноценни личности в живота си извън връзката. Така няма да сте взаимнозависими един от друг. Няма да сте объркани какво да правите с ежедневието си, ако партньорът ви не е с вас и обратно.

Чувствате се добре с приятелите и семейството на другия

За да задълбочите връзката си е важно да се чувствате добре в компанията на близките на партньора ви, както и той с вашите. Ако има конфликти между вас, връзката става по-трудна. Но ако се разбирате прекрасно, това е добър знак да направите следващата крачка да заживеете заедно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
За да заживеете заедно.1 пуска отзад.2 прай убави бибитки и ви вади от чорапите.3Мой дъ готви.4 Мой дъ Шие.5 Не иде гола и боса само с два пръста попикано месо,а си има почти сичко.6 Не пие само маркоф алкохол а и дом. ракия и не е Алкаш.7 Не дрънка могу. И Знаи когиз дъ млъкне. На такваз ако попаднете зимайте я.