5 знака, че сте готови за нова любов

Харесва ви идеята да имате нов човек в живота
8
5 знака, че сте готови за нова любов
Снимка: Istock

Ако се притеснявате какво ли ще бъде да започнете да излизате по срещи отново след раздялата, не сте сами. Всяка жена изпитва притеснения, съмнения в себе си и в любовта след като веднъж е претърпяла неуспех във връзките. Питате се дали този път ще бъде щастливо преживяване или отново ще попаднете на неподходящия.

Намирането на истинската любов след раздяла може да изглежда като невъзможна мисия, но не е така. С времето сърдечните рани заздравяват и се появяват признаците, че вече сте готови да започнете отново да търсите любовта.

Научили сте уроците си от предишната си връзка

Това е толкова важно и съществено, колкото и откриването на истинската любов. Негативните емоции, отхвърлянето, провалът и болката от раздялата и провалената връзка са уроци, които с трудността си ви показват кой е правилният път, който да следвате по-нататък. Ако сте осмислили грешките си и сте взели своите поуки, вие сте готови за нова връзка.

Не мислите за бившия си през цялото време

Скоро след раздялата мислите ви са били заети от бившия ви. Връзката ви е била част от живота ви достатъчно дълго, за да не можете да я забравите с едно мигване. Това е нормално и изисква време, за да се отърсите. Ако обаче вече сте успели и мислите ви не са постоянно заети с бившия, както преди, това е знак да започнете отново да излизате по срещи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


8
Още от За да се разбираме
Защо хората не ви харесват?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Ами! преди 1 седмица
Имам познати, които при всяка нова връзка повтарят модела на предишната, включително и грешките. Това важи и за мъжете, и за жените.
Освен това, не изоставят любимите си занимания дори и когато страдат заради раздяла. И това важи и за мъжете, и за жените.
Радост от нова връзка, пеперуди в стомаха, но продължават да си спомнят за предишната (предишния) и да коментират тази своя провалила се връзка. Това като че ли по-често правят жените, но и при мъжете се наблюдава понякога.
6
2
 
6
 
! Отговори
ЦИНИК преди 1 седмица
На предишния сте му омръзнали у кревата,освен тва ви е пробвал отвсякъде,ви сте му прахосали бая парички,вече не ви минават номерата,и тръсете друг абдал.А он е намери нещо по така,я по младо,я чи праи по убави бибитки.
5
2
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 седмица
Мурвииии!!! Сърби лииии? Евете се, а ва! Боб ли ша варите у гърнето, та стискате кълки???
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сигурен знак е, когато си купувате 5 кила краставици и само 1 домати!
3
0
 
5
 
! Отговори
20-годишен преди 1 седмица
Аз до секс не мога да стигна още, те за любов ми говорят... някой да даде съвет за това как да я свърша тази работа без да се стресирам?
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като пиете айрян и гледате как ви стоят бели вежди и си мечтаете там да е менмилх, а не каумилх!
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тесате си шундapaкиса!