4 начина, по които жените контролират мъжете

Сравняват партньора си с други мъже
41
4 начина, по които жените контролират мъжете
Снимка: Istock

В любовта, дамите определено си имат своите женски трикове, с които да получат желаното от мъжа до тях. Похватите им често могат да бъдат определени като вид контрол. Дали осъзнават или се получава случайно? И двете. Как жените контролират мъжете? Вижте 4 от начините, по които го правят.

Отнасят се към партньора си като към дете

Понякога мъжете се държат като деца, нали? Напълно вярно! Въпреки това, жените правят грешката да подсилят това поведение. Когато реагират на своя партньор, като на малко дете. Той обикновено се опитва да постигне определено нещо, но това е показател, че му нямат и особено доверие. Например при пазаруване, грижа за децата, избор за място за почивка, ресторант и т.н.

Вместо да го оставят и да му позволят, дамите предпочитат сами да изпълнят задачите, защото ще се случат според техните очаквания. Контролират ситуациите, но за жалост не им позволяват да се подобрят. В резултат, не позволяват на половинката си да бъде напълно час от връзката, не му се доверяват.

Мълчание

Мъжете рядко премълчават това, което не им харесва. В повечето случаи биха мрънкали, викали и си казали това, което мислят. От друга страна, дамите възприемат конфликтните ситуации по друг начин – започват да мълчат. Ефективен подход, с който оказват контрол върху мъжете. Спират да говорят, отдалечават се.

Това разбира се не означава, че играят театър и че не страдат за нещо. Но дори без да го осъзнават, оказват в някаква степен контрол. Оправдават своят мълчалив период с това, че им е било необходимо време за размисъл. Но мълчанията им могат да станат толкова неудобни за връзката, че партньорът им в крайна сметка да е готов на всичко, за да ги прекрати.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма начин! Има едно нещо вътре в дамските гащички. То контролира! Изгуби ли мъж интерес към него става безконтролен!
16
0
 
1
 
! Отговори
::)))) преди 2 години
:)))))))))))
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С мрънкане, това е най-вървежно.
14
7
 
2
 
! Отговори
дедо преди 2 години
Te затва вече стоят все сами кат'кучета!
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1.зекс2.*екс3.кекс4.и психо драми, да не забравяме, виж първо свекървата,за да знаеш каква ще е съпругата ти и си помисли дали си струва
12
1
 
1
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Само един е.(От филма "The Exorcist".)
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето от коментиращите не са семейни, най-вероятно и авторката не е семейна :). Жените може да контролират мъжете докато не са семейство. Мъжете им играят по свирката, за да получат знаете какво.. Но ако са семейно никой не контролира никой - всичко е баланс и компромиси и от единия и от другия. Но общо взето - семейство, в което жената контролира мъжа си няма много бъдеще. Мъжа трябва да намери начин да е глава на семейството, но и жена му да е щастлива - трудно е :)..
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четирите начини за контрол са: 1. Дупка 1 2. Дупка 2 3. Дупка 3 4. Децата
9
6
 
5
 
! Отговори
хмм преди 2 години
Мълчанието на жената е добро нейно качество.
8
11
 
17
 
! Отговори
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa преди 2 години
В нашата вселена жените нищо не контролират. Може да се цупят и да се глезят, но само докато има кой да ги търпи. В момента, на който на мъжът му писне от тия номера, умният мъж сменя жената, по възможност тихо и без скандали, а глyпаците могат да й набият няколко шамара.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка вечер златен дъжд
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако си прилично изглеждаща и имаш поне малко акъл стават нещата.
5
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже мой какви гнусарски коментари. Абе, момчета, не ви огрява май вкъщи :Д По всичко личи. Бахахахахах и между другото, тази "статия" е меко казано смехотворна.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Богати жени контролират с пари ! *Приятелите им* дори осиновиха децата им, без брак, а това е повече от брак. Тук не става въпрос за любов.
3
3
 
2
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Абе 11 - какви са тия аграрно заобиколни похвати? Ракийката и салатката също така звучи :)
2
5
 
11
 
! Отговори
Дон Жуан преди 2 години
Само с хубост!
1
3
 
24
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тиквата и Славчу немат жени :)))