15 мъжки съвета за любовта

Може да са ви полезни
13 авг 2021 23:00, Михаела Лазарова
9
15 мъжки съвета за любовта
Снимка: Istock

Когато търсим любовта, ние искаме да създадем дълготрайна връзка. Търсим дълбокия смисъл на взаимоотношенията. През целия този път, който изминаваме, се случва да страдаме, да страда и другият човек. Нараняваме се взаимно, често, защото не успяваме да разберем някои неща. Уроците и изводите, които си правим от трудните ситуации се различават при мъжете и жените. Забавният сайт Уour Тango споделя няколко мъжки поуки, свързани с любовните връзки и срещи.

1. Действията говорят по-силно от думите. Обърнете внимание на това, което хората правят, а не на това, което казват. Ако някой иска да прекарва време с вас, той ще го направи приоритет.

2. Търпението е ключът в една връзка.

3. Не сте длъжни да се интересувате от някого, само защото той има интерес към вас.

4. Доверете се на инстинктите си. Те ви казват, че не е наред нещо.

5. Разделете се елегантно. Хората идват и си отиват от живота ни, а на финала е важно да се разделим по възможно най-достойния начин.

6. Трябва да може да говорите. Комуникацията е ключова за една връзка.

7. Не се опитвайте да се скриете от проблемите си. Избягването им прави така, че те да се проявят отново на по-късен етап в много по-лоша степен.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Алтер преди 2 години
Най-обичам да легна на дивана, жената да е до мен, и като и кажа направи една салата, веднага да я носи, каквото ти сака душо, рикия, бира. Накрая като се наядем, направим главата и викам. Айде давай набързо на задна, че искам да си лягам, утре съм на работа. Лека нощ.
3
2
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Мъжки съвети за любовта У Симитли :)))
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мина и петък 13-и.
1
3
 
9
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Заповнете бря ! Това което стои по горе от либофта е пъпът ! След десетина,пъти отпред,и пет отзад,интересът към женътъ рязко пада. Нимой ли дъ прай убави бибитки,а само го ***, начи и пада цената яку надолу.А,ако нимой дъ готви---- друм, такваз ич ви ни тряаа.