10 качества, които жените търсят в един мъж

Един улегнал и здравомислещ мъж винаги е по-привлекателен за жените
38
10 качества, които жените търсят в един мъж
Снимка: Istock

Всяка жена има своите критерии, когато търси идеалния партньор за себе си. И въпреки че всеки е наясно, че перфектни партньори не съществуват, все пак качествата, които притежава човек са важен показател, според който правим своя избор.

10 личностни черти на идеалния партньор

Има някои общовалидни качества, които повечето жени търсят в един мъж, когато се надяват да открият подходящ, дори идеален партньор. Ето 10 от тях.

1. Химия.

Много трудно е нещата да се получат в дългосрочен план, ако няма никаква химия, никакъв пламък. Химията е важна, за да може да поддържа искрата между двама души. Тя ви кара да усетите нещо специално, когато сте близо до човека. Химията ви подсказва, че той не ви е безразличен, чувствате се по-различно, когато сте до човека, към когото изпитвате влечение, дори да не можете да го обясните с думи.

2. Чувствителност и уязвимост.

Въпреки че от един мъж се очаква да е силен и непоклатим, по някаква необяснима причина много жени биват привлечени и от уязвимостта на мъжа, която той показва в определени моменти. Тя подсказва за нежната му и човешка природа, за чувствителността му, която разтапя женското сърце.

3. Стабилност и увереност.

Стабилността не означава само добро материално състояние, въпреки че то е важно. Един стабилен мъж притежава устойчива психика, здраво стъпил е на земята, излъчва увереност и балансираност. Той е уравновесен и излъчва спокойствие.

7 привлекателни черти на мъжете

4. Равнопоставеност.

Която и жена да попитате, надали ще ви отговори, че целенасочено търси неравнопоставеност в отношенията си. Никоя жена не би искала да бъде потискана и подценявана от мъжа до себе си. Напротив – жените се радват, когато партньорът им оценява качествата им и ги третира с респект.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато търси брачен партньор, умната и практична жена преценява характера му. Търси стабилен, улегнал, отговорен. По-глупавичките момичета и златотърсачките най-напред тичат по лъскавите мачовци и едва след време разбират колко права е била умната жена. Някои обаче цял живот не успяват да проумеят това. Весел нрав и креватни умения търси онази, която се оглежда за мъж за забавление.
26
0
 
5
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Бай Илийчо е спец по нещата, които мъжът търси в една жена, затова не се е изказал :D
25
0
 
5
 
! Отговори
една жена преди 1 година
Как не се е изказал Бай Илийчо, форумният експерт :) Не, че не знам какво ще напише :)
24
1
 
8
 
! Отговори
Помня грозен пример преди 1 година
отпреди години. Сравнително млад човек се оказа на твърде висок пост. Беше женен само от няколко години за момиче, с което се взеха с много любов. Смая ме това, че сред върволицата от техни познати, които се редяха да му искат услуги, имаше и такива, които направо му водеха жени. Съпругата му не го придружаваше винаги, защото децата им бяха съвсем малки. Затова канеха него някъде, а там - поканена специално за него засукана, амбициозна и безскрупулна жена. В крайна сметка една от тях го разведе.
23
1
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 1 година
Ти също си прав. Изглежда, че мъжът е така устроен - по природа е полигамен, а не моногамен. Дори онези, които са възпитавани строго, много обичат жените си и държат да си запазят семейството, дори и те понякога кривват, стига да им се отдаде случай с много съблазнителна красавица.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Чичко Паричко - Много си прав, но само относно една част от жените.
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1. Жените не търсят десет качества, а две количества у мъжете. Голям портфейл и/или голям шнyp.
20
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре сте започнали Химия, второто е 20 - годишен премиум, татуси и да я побийва в знак на обич.
19
6
 
17
 
! Отговори
Чичко Паричко преди 1 година
Качеството е ЕДНО и само едно - ПАРИ. Нищо друго няма значение. Нито романтика... нито мур... нито уважение... или вярност... нито еане... Това са едни заблуди казвани основно за да прикрият единственото качество което жената търси в мъжа. ПАРИ. Я се огледайте . Ккавито и мили и романтични думи да говориш на една жена, колкото и голям мур да имаш и колкото и здраво и редовно да я еаеш... ако не можеш да и осигуриш достатъчно пари за шопинг на безсмислени дрънкулки Жената ВИНАГИ е недоволна.ФАКТ
18
1
 
2
 
! Отговори
Капка Морал преди 1 година
От това избегАх, от липсата на морал. Няма достойнство нито геройство в изневярата. Г0вняни дупки като бегето не се броят.
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е да се обичат!
16
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правят се, че не разбират, че абсолютно всички мъже с престижни позиции, фирми пари, коли, апартаменти, висок социален статус абсолютно винаги рано или късно имат и разнообразие извън брака, разбирай любовници, съответно при всеки удобен момент кръшкат на поразия. Всяка мечтае да се омъжи за грък примерно, а точно гърците най-нагло лъжат жените си, че имат работа по Сандански и ходят да правят други неща. Същото е в Германия, Австрия, Швейцария, Франция -всеки спи с всеки и това е норма.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста злобно
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Toва да не иска да те променя, май е качество, което търсят мъжете в жените, а не обратното.
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Студент Още си зелен и не ги разбираш тези работи.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм заврян зет. Не удържам вече на сксуалния тормоз от страна на балдъзата, ще взема да се прежаля.
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Понякога просто обичат. Вид, изражение, поглед или жест. Незначителни неща говорят най-много за някой. Дори незаслужено обичат. Непонятно.
10
0
 
4
 
! Отговори
contractor преди 1 година
Копането на лозе е истината, докато свърши с копането на 2-3 лозя, пък колкото часа толкова. Повечето мъже и 1 лозе не могат да скопат с мотика.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само 10 качества.
8
4
 
13
 
! Отговори
В тая преди 1 година
Връзка, най зле е беден с малък мур, а най-добре богат с голям мур. Златната среда е нормален със средно-голям мур. Защото първия вариант д абсурд. Вторият сам ще те зареже. А третия, ако е разбран ще живеете хепи.