7 знака, че той търси само интимни удоволствия с вас

Говори само за това как изглеждате
31 дек 2023 22:01, Михаела Лазарова
23
7 знака, че той търси само интимни удоволствия с вас
Снимка: Istock

В ранните етапи на запознанства може да бъде трудно да се каже каква връзка търси другият човек. Дали иска забавления, които не му носят отговорности или му е омръзнало от повърхностни взаимоотношения и има нужда от стабилна половинка. И все пак, има начин да разберем дали мъжът, когото харесваме е сериозен към нас или не. Освен с директно зададен въпрос, вижте кои са знаците, че той иска само секс от вас.

Той ви е споделил, че не търси сериозна връзка на този етап

Повярвайте му. Той се опитва да бъде отворен и честен за това, което може и не може да ви даде. Причините за това може да са разнообразни – като работа, проблеми със сериозно обвързване, може би смята, че не иска точно с вас да има сериозна връзка и т. н.

Държи се на разстояние от вас

Той може да каже, че иска връзка, но действията му могат да говорят друго. Ако винаги има причина той да не може да прекарва твърде много време с вас, през повечето време си пишете, а не говорите толкова по телефона, ако променя уговорките ви за срещи в последния момент, определено иска да е на разстояние от вас.

Флиртува с други жени и не се крие или пък ви разпитва

Мъжете могат да флиртуват на много нива. Понякога го правят, за да погалят егото си, друг път, за да създадат по-сериозен интерес към себе си. Никой мъж, който държи на отношенията си с вас и търси задълбочаването им, няма да си позволи да флиртува с други жени или пък да ви разпитва за някоя, която е привлекателна и го е впечатлила. Ако се опитва да ви накара да ревнувате, очевидно не е зрял за сериозно обвързване.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
До 17 и 18 преди 4 месеца
Аз не знам защо не подемат една инициатива всички устати и гласовити мъже, които са толкова против брака и смеейки се заявяват, че могат да имат деца и без брак - защо всички те не направят по две деца и да ги вземат те самите да ги отглеждат? А майката да е свободна да си тръгне когато си поиска и да им остави само 1 декларация, с която да признава, че тя е майката на децата. Е, може и някаква издръжка да плаща.
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
освен това никъде не съм написал че не живея с дъсчицата в крайна сметка, сещаш ли се, не бързай да обиждаш, нищо ни знаеиш. Веднъш се прецаках да се женя, стига толкова няма угодия.
17
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
това да няма брак не пречи да има деца не е забранено сещаш ли се. Попълваш 1 декларация и детето има татко. Брака само разваля взаимоотношенията заради шиб-те пари и имоти.
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 15 А кой да създава деца, ако всички се уредят да са само "ковачи"? Или казваш, ако някоя забременее, сама да си отгледа детето? На такъв философ му казвам, че не е мъж, а е мъжеподобие.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
аз съм с особенно мнение за жененето, после само ще се развеждате, голям срам. Всичките ми братовчеди се разведоха без един или поне не знам. Някои направо си умряха, така че не се впрягайте ковете си дъсчиците и си гледайте лозето. Сватба по добре не.
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Бай Илийчо - Хубава, но мързелива. Такава я описваш. Е, бъди сигурен, че такова момиче на теб няма да ти пусне. Тя търси мъж, който няма да чака от нея "дЪ готви и дЪ ший!" Ти снижи критериите и гледай да се ожениш докато все още има надежда някоя да се излъже, защото, като чета какво пишеш, струва ми се, че на стари години ще ти се наложи сам да си готвиш и кърпиш г., скъсани от пръцкане.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ау значи според това аз търся бившата само за да я накова. Освен за коване не знам за какво друго става дъсчицата. Веднъж седмично си говорим 20 мин и коване всеки ден, толкова, даже на лозето неще да дойде с мен, после не съм ъбщувал с нея, ми ела на лозето.
12
3
 
11
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 4 месеца
Кът ставате само за мандръсане,кво друго да търси у вас? Пари немате, нимой дъ готвите,ни дъ шиете,имате само външност и два пръста попикано месо между краката. Кво дъ иска от ваз освен таковата ?
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Приятни сънища!
10
3
 
4
 
! Отговори
ф преди 4 месеца
До АнонименДа споделяш банковата си сметка, например.
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А то по принцип може ли нещо друго да се прави с жена?
8
3
 
14
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Търсенето на подобни знаци води до стари моми, както и огромните изисквания и очаквания.
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Говори само за това как изглеждате? Ами! Нашенският Грую дори този труд не си прави включително и тогава, когато вече те е избрал и смята да свърже живота си с теб. Не е видял подобен пример у дома си, нямало е кой да го научи как да ухажва жена. Единственото, което можеш да очакваш от него е, когато забележиш, че си започнала да напълняваш, той самодоволно да каже "На менЕ ми се аресваш и така!"
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Последното не е вярно. Всеки мъж се фука пред приятелите си с момичетата, с които е във връзка. Друг е въпросът, ако той си има постоянна компания, с която прекарва свободното си време и не ви включва в нея. Това е сигурен знак, че широко си отваря вратата за контакти с други момичета, пред които иска да се представи като напълно свободен, неангажиран с жена млад мъж.
5
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Той е споделил, че не търси сериозна връзка на този етап" - ето тук грешат много хора, като си въобразяват, че след като някой е произнесъл тази магическа фраза, това му дава правото да се отнася с неуважение към момичето, с което е в някакви отношения. ЗАПОМНИ! Дори да излезете заедно само един-единствен път, той е длъжен да те уважава и няма право да те поставя в неудобно положение! И ти му дължиш същото отношение. Държи ли се като лигльо, тегли му една майна и го забрави на мига.
4
9
 
7
 
! Отговори
Наранен преди 4 месеца
Е за какво друго освен за това и евентуално за продължаване на рода. Изобщо не ми трябва да си вкарвам доброволно целулит в къщата, хормонално нестабилно същество с постоянно променящо се настроение податливо на елементарни обещания. Не мерси. Тупа лупа и кой от къде е. Позволих на едно такова .... да бъде близо до мен и то ме предаде. Втори път такава грешка ..НЕ .
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Демонстративно флиртуване с други жени пред очите на онази, с която е във връзка - това прави всеки npocтaк дори и тогава, когато приема връзката много сериозно и е решил да се ожени за тази жена. Той си въобразява, че е въпрос на чест да демонстрира, че е сваляч и че не му пука дали тази до него ревнува или се чувства унизена.
2
3
 
13
 
! Отговори
Такъв мръсник преди 4 месеца
Сам се пере, готви си и мъжката работа сам върши. Парите му стигат. Очевидно за какво те търси!
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Имам приятел мюсюлманин, Али се казва, ама има и друго име - Атанас. Едно време се залюби като студент с християнка от Сандански. Обаче неговите родители не му даваха, защото е християнка и баща му го отби. И накрая Алито любовта последва и с жена си заживяха в нейната къща, в Сандански. Ожениха се. Имат и две деца. И вече 40 години живеят там, не припари в селото си, защото баща му се отрече от него. За последно ми каза, че отишъл да види майка си, била болна от инсулт и починала. Любов!