Хороскоп за седмицата – какво да очаквате според зодията си

Астрологична прогноза за периода 29 януари – 4 февруари 2024
29 яну 2024 21:53, Теодора Драгоева
10
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате според зодията си
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 29 януари – 4 февруари 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Леко намалете темпото и използвайте част от времето за подобряване на постигнатите резултати или коригиране на старите грешки. При това го направете във всички направления, към които имате предпочитание. От съществено значение е да балансирате желанията с възможностите. В първата половина на седмицата професионалните задачи и деловите контакти ще ви ангажират почти изцяло. През втората ще можете да подготвите условията за дейности, с които предстои да се занимавате следващия месец.

Телец

Финансовото ви състояние е стабилно, а дали ще остане такова зависи до голяма степен от поведението на бизнес-партньорите и членовете на семейството. Старайте се да поддържате спокойни отношения и с едните, и с другите. Избягвайте конфликтите на работното място, координирайте действията си с тези на колегите. След като Уран премине в директно движение, може да се наложи да промените условията по някои договори, да прецизирате детайлите, което няма да се случи веднага, ще отнеме време. Впечатляващи резултати ще получат работещите в технико-технологичната област.

За другите зодии четете Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: хороскоп за седмицата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Aстрологията е наука..." - не, астрологията не е наука. Никога не е била и няма да бъде наука. Астрологията е шарлатания. Написаното е пълна глупост.
3
1
 
3
 
! Отговори
Xa-xa преди 3 месеца
Астрологията е псевдо наука.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Руса *** - гледа на боб и на кафе :)))
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Имам изпит на 04.02. за придобиване на юридическа правоспособност, стискайте ми палци :)