Зодиите, които спират да се стараят да са харесвани от всички през 2024-та

Хората от тези знаци все гледат да получат одобрението на другите, но това ще се промени...
9
Зодиите, които спират да се стараят да са харесвани от всички през 2024-та
Снимка: iStock

Има хора, които все се нагаждат по другите в желанието си да бъдат харесвани и приемани. Този тип личности често са склонни да се държат твърде скромно и да не разкриват истинския си потенциал, за да не засенчат или обидят някого. Те често премълчават собствените си гледни точки, за да не бъдат критикувани, като предпочитат да играят играта според чуждите правила. В общи линии тези хора се страхуват от критика и отхвърляне толкова много, че понякога се обезличават. Това поведение е характерно за няколко зодиакални знака, но част от тях тази година ще осъзнаят, че нито е реалистично, нито е полезно да искат винаги да бъдат приемани.

А ето и кои 4 зодии през 2024 ще спрат да се стараят да бъдат одобрявани и харесвани от всички и то на всяка цена:

Дева

В най-конкурентната си форма Девата винаги следва правилата на някой друг, за да „спечели“ каквото и да било. Девата винаги се нагажда така, че да отговаря на предварително определен набор от критерии, и за известно време се чувства добре от тези свои усилия. Поне докато не се изправи лице в лице с онзи първи критичен поглед, когато някой ѝ посочи грешките ѝ. Или пък когато някой ѝ разкрие цялата неочаквана истина, например, метафорично казано, да ѝ сподели, че алкохолът, който е пила досега, всъщност е бил само вода със захар.

В такива моменти целият свят на Девата се срива. На хората от този знак сякаш им е вкоренено да се стараят да бъдат най-добрите и най-уважаваните в своето поприще. Но идва момент, когато Девата разбира, че не може да се хареса на всеки. Тогава тя осъзнава, че наистина трябва да изследва собствените си вкусове и предпочитания. Девата се сеща, че има собствени страсти, мечти и таланти и че трябва да следва именно тях, ако иска да бъде по-продуктивна. Е, през тази година, представителите на знака Дева ще осъзнаят, че могат да постигнат всичко сами, без да се „огъват“, така че да паснат на другите.

Цялата  статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А един от махалата в Тутракан викаше че "Romani civis sum" значело "Ромът скоро ще е цивилен" и той почна да го плагиатства след всеки буракс. Но те така е - когато човек си заслужи правото, няма какво да иска да е харесван от всички.
4
2
 
3
 
! Отговори
Зодия старо куче преди 3 месеца
В казармата, 40 дни преди уволнението ( при нас вече задръжка нямаше за щастие) , стария набор минаваше в графа уволнявка( кастата на тия дето преди са били от задръжката). Имаше право да носи шапката над челото и най- важното - да пърди без да се оглежда дали наблизо има началници( не в строя разбира се)Всички много държаха да се възползват от правото си. Имаше един от НГДЕК дето след всяко олабване викваше "Romani civis sum". Казваше ,че било "Аз имам права!". на латински
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сигурни в себе си знаят какво е важно за тях.
2
1
 
3
 
! Отговори
Глория Палас преди 3 месеца
Ако сте пора даващи подкупи на магистрати или имотни измамници ако дори сте богати русор0би Като Костя БСП и Радев купете си апартамент в Горна Баня в слкомплекс Глория Палас Имаме един свободен!Побързайте!Че много измамници с пари Има в България да не ви предвари някой!
1
5
 
2
 
! Отговори
Нури преди 3 месеца
Благодаря