Лили Йончева отваря поредно заведение, този път в Пловдив

Новият клуб на бившата перкусионистка от „Шоуто на Слави“ се казва “Station club”
14 ное 2005 14:08,
Лили Йончева отваря поредно заведение, този път в Пловдив
Лили Йончева загърби музиката и навлиза все по-дълбоко в клубния бизнес Снимка: АВА
След като почти се раздели с музикалната си кариера, бившата перкусионистка от „Шоуто на Слави“ Лили Йончева отваря поредно заведение. След успеха на клубовeте „Jazzy“ и „Scream“ Лили отваря ново заведение, само че този път мястото няма да е в София, ами в града на тепетата – Пловдив.

Новият клуб се казва “Station club” и се намира на мястото на бившия “Simon club”. Самата Лили сподели, че по никакъв начин не се притеснява за успеха на поредното си начинание.

Досега за всяко заведение, което сме правили е намирало подходящата си клиентела, така, че не се протеснявам от конкуренцията, защото ние ще правим нещо различно“, сподели специално за Dnes.bg Лили.

Заведението ще дава подслон на най-различни партита, като най-вече ще гостуват различни ди джеи, а в много малко изключителни случаи, може да има и свирене на живо.

Това не означава, че оставяме бизнеса в София, съвсем скоро възнамеряваме да реализираме една много интересна идея в столицата, но затова по-натам“, успокои Лили, отвхърляйки идеята че ще става пловдивчанка.


Спонсорирано съдържание