Чарли Шийн се разведе

2-годишните близнаци Боб и Макс остават под попечителството на майката
11 фев 2011 14:51,
8
Чарли Шийн се разведе
Брук Мюлер. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Чарли Шийн и съпругата му Брук Мюлер се разведоха, съобщи Ройтерс.

Двамата са постигнали и финансово споразумение. Според него Мюлер получава основното попечителство върху 2-годишните близнаци Боб и Макс.

Чарли Шийн ще плаща издръжка за децата от 55 000 щатски долара месечно. Мюлер ще получи еднократно 757 000 долара и 1,25 милиона долара за дела й от семейното жилище, което остава за актьора. Тя обаче няма да има издръжка.

Решението за развода ще влезе в сила в началото на май. Актьорът и съпругата му подадоха документи за развод в един и същи ден през ноември. Съдът е използвал за делото молбата на Чарли Шийн.

Още по темата
В Калифорния разводът става официален, след като изтекат шест месеца от подаването на документите.
Мюлер е третата съпруга на 45-годишния Чарли Шийн. Двамата се разделиха през декември 2009 г., когато Шийн беше арестуван за домашно насилие. Тогава той се призна за виновен.

Преди две седмици актьорът влезе в клиника за лечение на зависимости, защото предизвика скандал след 36-часово пиянство. Лечението му продължава в дома му.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Чарли Шийн2-Брук Мюлер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
ева преди 13 години
Обичаме те чичо Чарли
7
0
 
7
 
! Отговори
batMitko преди 13 години
До 1, 4 и 6 Ха спрете се и вие де ! Не може всяка новина да бъде за Б.Б. и Ц.Ц. ! Трябва малко да се разтовари човек от псувните Ви ! По новината :Хайде връщай се в " Двама мъже и половина " Чарли , че той остана само за гледане !
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и аз какво да направя? да не би само той да се е развел?
5
4
 
3
 
! Отговори
da преди 13 години
mnogo se kefja na hora koito poseshtavat novinasrki saitove za da chetat 'zizneno vazni za celia bulgarski narod' *** .... abe ti druga rabota njamash li si ? .... kato ne ti haresvat statiite si hodi v drug site
4
8
 
7
 
! Отговори
ЗАГРИЖЕН преди 13 години
*** си.Сега и тоя да го мисля.А защо не ни информират дали Мадона/да речем/,е станала с *** нагоре тая сутрин?! Много спокоен бих се почувствал, ако получа отгавор и на тоя ЖИЗНЕНО ВАЖЕН ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВЪПРОС!!!!
3
3
 
15
 
! Отговори
ЧАРЛИ С ТЕБ СМЕ! преди 13 години
Чарли Шийн е моя идол...това за пристрастяванията..е доказано че става от проблеми в детството.. Вижте какво говори за 11 септември...никой друг холувудски дупедавец не му стиска да прави изявления към президента, особено на тази тема.. ВЕЛИК ЧОВЕК!!!!!!
2
7
 
15
 
! Отговори
border patrol преди 13 години
Дрога му е изпила мозъка на този мексикано
1
14
 
11
 
! Отговори
tttttt преди 13 години
kvo me interesuva Чарли Шийн