Камелия се вижда като булка, но на 50

"На 90 ще съм с малко бръчки, но с много блясък в очите"
Обновена: 19 май 2011 13:00 | 19 май 2011 13:00,
61
Камелия се вижда като булка, но на 50
Снимка: Elle

Може и да стана 50-годишна булка, откровено казва фолк дивата Камелия.

В началото на лятото скандалната певица издава тайните на перфектния си вид пред списание Elle. Тя не крие възрастта си и споделя, че на 40 години се чувства по-спокойна и уравновесена от всякога. Смята, че така ще е и на 90 – с малко бръчки, но с много блясък в очите.

Изпълнителката, известна с екстравагантността си на сцената, разкрива, че идеите за сценичните тоалети са изцяло нейни. Тя споделя, че e завършила моделиерство и планира да създаде собствена линия обувки.

Една година след старта на телевизионното шоу „Споделено с Камелия“ водещата е категорична, че именно то я държи здраво стъпила на земята в сложния свят на шоубизнеса.

Камелия не иска поведението и реакциите й пред камерата да изглеждат нагласени, затова не чете предварително историите, които ще разкаже.

Певицата разкрива и интересни истории от запознанството си с Цветин. Настоящият й годеник я впечатлил най-вече с умението да танцува и с гвардейската си униформа, която носел като караул пред президентството.

Певицата минавала оттам редовно да го гледа и веднъж дори заблудила професионални фотографи, че това е брат й, за да успее да го снима във военното облекло.

Пред списанието Камелия споделя още защо след 14-годишна връзка двамата все още не са вдигнали сватба и защо мисли, че бракът е „подпис, който те слага в пашкул”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: булкакамелия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
ico_85 преди 12 години
balgariq nikoga nqma da se opravi pulno e s bokluci kakvo imate protiv jenata ne mi e qsno bulgarina edno ne razbra kolkoto si po prost tolkova si pretenciozen edin da vdigne glava i sto 6te se opitat da te zakolqt kakva kamelia pravi 5 000 za 4as prisastvie a vie pitam kolko meseca ili god gi zarabotvate nali sme balgari
56
1
 
1
 
! Отговори
кич и пак кич преди 12 години
Е ТАКЪВ АГРЕСИВЕН КИЧ, СЛЕД ТОЗИ НА САШКА ВАСЕВА НЯМАХМЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА НАБЛЮДАВАМЕ. И КАТО ВСИЧКИ ПАРВЕНЮТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА И КАМЕЛИЯ СЕ Е ВЗЕЛА НАСЕРИОЗНО.ТАКИВА КАТО НЕЯ,СЕЧКОВА,ФОЛКВОДЕЩИЯ НИКОЛАЙ БАРЕКОВ/НИКИ ***/ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ЩОМ КАТО ТАКЪВ КАТО БОЙКО МОЖЕ ДА Е ПРЕМИЕР,ЗНАЧИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е ВСИЧКО.
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** тя няма ли 50 още? o.O
54
1
 
9
 
! Отговори
vlady преди 12 години
При силно пусната чалга също се минава през трибунал тричленка без право на адвокат и лична защита максимум 30 минути. Имуществото на осъдените по тези две точки се конфискува изцяло в полза на държавата. Конфискуваните носители с чалга се унищожават от органите на МВР. Най-добре би било да се обесят едновременно 10-15 певачки на площада с кран - спокойно може да се ползва автокран 16-20т товароподемност без опори товара е не повече от 2т с такелажа.
53
1
 
7
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Крайно време е да се въведе задължително публично смъртно наказание за публично изпълнение, продуциране, запис, публично излъчване, композиране и писане на текстове на чалга. Присъдите следва да се издават експресно от специален трибунал тричленка без право на адвокат лична защита максимум 30 минути. За силно пусната чалга - 100 удара на голо със стерилна палка на площада + 10 години затвор. Ако не издържи 100 удара всеки неизпълнен удар се трансформира в допълнителен месец затвор.
52
2
 
1
 
! Отговори
of преди 12 години
Тази фолкдива като пример за подражание ли я давате...графа звезди...или по-скоро пачи....да не я четем след 10 г. че се е подложила на инвитро по ред причини или пък да се прави на още по-голяма звезда и да си осинови дете сираче...аз на чалгата съм и наложил цензура вкъщи деца имам все пак :D
51
0
 
3
 
! Отговори
юнака преди 12 години
да тарифата и беше 2 бона когата беше млада, а сега като вече е минала 30 сте отдавна и за 500лв няма кой да и даде.
50
1
 
4
 
! Отговори
ТАта преди 12 години
Коя е тя))) не знам, обаче смешна))))))))))) Спортистка от PK (вафла ригел) хе хе хе
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахахахха до 90 години наистина нема нужда да чака, тя от тоя нощен живот си има бръчките от сега
48
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тя и сега има бръчки, не е нужно да чака да стане на 50
47
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Камеее мноого си яка дори и на 40!!! Даже може и една бърза злобарка да си ударя на някоя от голите ти снимчици :)))))
46
1
 
9
 
! Отговори
От 46 до 47 преди 12 години
Извинявай, би ли повторила коментара си, защото му липсват ключови граматически елементи, половината съюзи и частици са с разменени букви и... абе казано накратко, нищо не му се разбира.
45
4
 
3
 
! Отговори
хахахахаха преди 12 години
и за мен моя съпруг е перфе, а дано женати те бачка у БАН, а освен тем да виждаш някой друг да се е похвалил с половинката си НЕ само плюят
44
3
 
8
 
! Отговори
До 24 Сисеон преди 12 години
Човече, не зная ти какви жени си виждал(а), но жена ми без грим и без грам "подготовка" слага тази кака в задния си джоб :) и освен това е доктор на науките :)
43
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ай, колко си ми грозничка. Поне умна да беше...
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък съм дядо Коледа, трамвай, две мандолини и канарче едновременно... )))
41
3
 
12
 
! Отговори
62450 преди 12 години
Нямам представа коя е тази жена, но ако иска да става булка на 50, вероятно визира тази въраст и като подходяща за майчинство...
40
2
 
6
 
! Отговори
мим преди 12 години
как няма да изглежда добре-кои знае колко операции е правила.обзалагам се че по нея няма нищо естествено.след десетина години ще и проличат операцииките и тогава нека да ми каже какво и е самочувствието.
39
5
 
18
 
! Отговори
електорат преди 12 години
НА 50 Я ВИЖДАМ ,НЕ КАТО БУЛКА ,А КАТО ГАДУЛКА!!!!!
38
4
 
9
 
! Отговори
кифладжийницата преди 12 години
*** парцала