Джордж Клуни: Не трябва да бъда родител!

Актьорът би осиновил, но вече пораснало и успешно дете
8 фев 2012 10:22,
56
Джордж Клуни: Не трябва да бъда родител!
Снимка: Reuters

Актьорът Джордж Клуни, който упорито отказва да мине под венчилото за втори път, въпреки настояванията на различните му гаджета, стигна до извода, че не трябва да става баща, след като казал на група деца "млъкнете, по дяволите".

50-годишният плейбой хич не се възприемал като родител. В момента той излиза с бившата кечистка Стейси Кийблър, но дори и заради нея не е готов да се превърне в родител.

"Обожавам драмата от 1962 г. "To Kill A Mockingbird". Пуснах я на група деца и тъй като е черно-бяла вероятно им е била скучна. Те започнаха да се оплакват и аз си изпуснах нервите и им казах: Млъквайте, по дяволите. Точно затова не трябва да бъда баща", обясни Клуни.

Въпреки че в живота отказва да създаде наследник, на екран на няколко пъти му се налага да играе родител. Затова го е осенила идеята, че може да си осинови дете и то пораснало, като екранната му дъщеря Шейлийн Удли.

"Искам да осиновя Шейлийн. Тя е на 20 години и е много умна. Освен това има голям потенциал като актриса и може да ме подкрепя напред в кариерата ми. Искам да осиновя успешни деца", отсече Джордж.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
3
 
! Отговори
дк преди 12 години
завършен егоисттой не знае какво губи всичко останало е суетажалко мислех го за по умен
51
0
 
4
 
! Отговори
полуразбирач преди 12 години
Ех, тоз Клуни бе, развикал се на някви деца и го осе(ме)нила идеята, че не трябва да има свои.Пфф.Че то ако хората не искаха да викат на децата си, то никой нямаше да има.Все пак това си е нормална част от отглеждането на дете.Апък иначе най-добре въобще да няма деца, че на тия години поне за мен, е прекалено късно.
50
1
 
6
 
! Отговори
ha преди 12 години
сега ще си осиновя баща ми, тъкмо ще го подкрепям в кариерата, да ееееее и Клоунито да еееееееа.Пък и с последните си филми е пълен провал.
49
1
 
4
 
! Отговори
Легендата преди 12 години
Доктор Рос!
48
0
 
8
 
! Отговори
тоз е пълен боклук преди 12 години
"и може да ме подкрепя напред в кариерата ми", ако не се лъжа осиновяването значи ти да подкрепяш детето, а не то теб. Клуни май имаш нужда някой да те осинови ***... Хаха как се излагат хората публично не е истина...
47
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този безотговорен супер егоист не ме интересува. Такива самовлюбени нарциси не трябва да се размножават.
46
1
 
4
 
! Отговори
morskia преди 12 години
katar bez istoria
45
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе не знам, ама лично аз бих искала Клуни да има деца - красивите хора трябва да имат деца. Браво на Бранджелина.
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Казал -днес казал едно,утре друго.
43
6
 
6
 
! Отговори
Batman преди 12 години
Отдавна се знае, че Клуни е *** и всички тези "връзки" с тази и с онази са добре измислени ПР акции. Защо още му се връзвате на обясненията? Че и гледам някои открили в тях "особено ниво на съзнателност". Човекът просто си го вълнува друго, оставете го да се преструва на хетеро, ако това му върши работа
42
9
 
15
 
! Отговори
куку преди 12 години
Успешно дете-преди всичко интелегентно и умно. Човекът е наясно със себе си, какво може и какво - не. А не като 99% първо правят дете, а след това им идва просветлението, че не могат да се справят и го зарязват на държавата, т.е. на нас всичките. После пак правят опит и всичко се повтаря отново и отново. Затова имаме *** без брой, а и не малко и българчета изоставени. ЕВАЛА НА ЧОВЕКА.
41
1
 
3
 
! Отговори
до "мега глупак преди 12 години
Май ти си мега ***, при тях се става пълнолетен на 21, а в някои щати на 25... ама иначе много ги разбираш световните закони ХАХА :Д
40
7
 
6
 
! Отговори
зрител преди 12 години
Търтей! Ако не беше такъв хубавец никой нямаше да го пусне и да мине дори пред камерата! Никога няма да стане добър актьор. Явно и баща.
39
3
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
На така наречените "звезди" направо трябва да си им забранят да раждат и най-вече да осиновяват деца. Какво като имат пари? При тях не могат да растат психически здрави деца
38
6
 
28
 
! Отговори
ева преди 12 години
Не мога да разбера, какво ви бърка вас Клуни ще има ли деца или не? Много талантливи хора остават без наследници, за разлика от много нещастници, които няма, с какво друго да се похвалят освен, че са изпълнили невероятния си дълг към обществото. Смях!
37
0
 
23
 
! Отговори
... преди 12 години
А бе, поне осъзнава, че не става за това и няма да си направи... А има такива, дето като го родят чак тогава разбират, че не ги бива и не го искат, и просто си зарязват децата на произвола.
36
0
 
8
 
! Отговори
съмнително преди 12 години
Имам спомени, че деца се осиновяват до пълнолетие. Но може би в САЩ пълнолетието е 21 години.Има шанс да я осинови.
35
13
 
10
 
! Отговори
МАНАФ ТАШАКОГЛУ преди 12 години
ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е ЧЕ КЛУНИ Е ЕДИН ДЪРТ ***!
34
8
 
16
 
! Отговори
Charlie преди 12 години
Всички, които не искат деца след време ще съжаляват.
33
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хмм този не беше ли мека китка? За какви пораснали момченца се е замечтал? :)