Няма да имам тризнаци, нито близнаци, нито бебе изобщо!

Дженифър Анистън се опитва се да посреща слуховете с усмивка
Обновена: 15 фев 2012 16:15 | 15 фев 2012 14:37,
4
Няма да имам тризнаци, нито близнаци, нито бебе изобщо!
Снимка: GQ

Дженифър Анистън отново попадна на страниците на мъжкото списание GQ. Този път поводът не е свързан със сваляне на дрехи, а фотосесията е малко по-различна... и по комична.

Кадрите са заедно с екранния й партньор от филма „Wanderlust" Пол Ръд. Двамата са не само колеги, но и приятели от години.

Химията и на екран е неподправена, затова и въздействието им като тандем е силно. Актьорите се познават от 1998 г., когато си партнираха в „The Object of My Affection".

„Първият път, когато видях Пол, беше отдалече. Живеех в „Лоурел Канион" (Laurel Canyon ), а моята приятелка , която сега ми е партньор – Кристин Хан – на улицата отсреща. Пол дойде да я вземе за на първата им среща", разказва Анистън за запознанството им.

В лентата актьорите попадат в хипи общество, което не им е чуждо. „В Лоруел Канион бяхме много близки с хипитата. В смисъл, къпех се, но не можех да се нарека човек от Бевърли Хилс по никакъв начин. Бях доста по-земно момиче", издава Джен.

„Първата година в колежа започнах да си пускам коса. Смятах, че ще бъде страхотно. Но тази идея не издържа дълго. Но пък идеята ми прерасна в носене на дрехи трета употреба. Бях доста поетичен по този въпрос, мислех си: Дрехите трябва да бъдат споделяни, да ги даваме и на други хора. Тогава един по-възрастен човек ми каза: О, Боже! Никога не бих отишъл в магазин за трета употреба. Не искам да нося панталони, които е носил друг. И аз се замисли и си казах, че и аз не искам. И дотук беше и с тази идея", споделя своя досег до хипи културата Пол.

За брака и връзките, пострадалата сериозно в тази сфера, Джен разсъждава: „Това е нещо развиващо се. Литературно казано направо живо. Има я голямата болка и онези неудобни моменти, мързеливата фаза, активната фаза. Смятам, че това е красотата на една връзка. Но, ако единият се развива в една посока, а другият в друга... Понякога това се случва и може да останете заедно, а може и да се разделите".

В какъв филм би искала да се снима? „О, нямам желание да влизам в някоя Шекспировата драма. Екшън би било добре".

И двамата с колегата й Пол Ръд са минали 40-те. На въпрос дали се е сблъскала с кризата на средната възраст Анистън казва: „Страхотно е да си на 40! О, Боже, 30-те вече ги няма! 40-те са страхотни!".

Медиите не спират да се занимават с особата на Дженифър и на няколко пъти й приписват бременност. Откакто се събра с Джъстин Теру пък ги сгодяват и женят по-често дори от бившия й Брад Пит и половинката му Анджелина Джоли.

„Наистина се опитвам да реагирам приятелски (на слуховете и папараците). Времената са луди. Таблоидите само пишат за бебета, близнаци, тризнаци, сватби... Няма да имам тризнаци, нито близнаци или въобще бебе. Все още е плосък", поглежда към корема си актрисата.

„Добре, наскоро спрях цигарите и качих някое килце. Тялото се променя, особено когато не си на 20. Смятам, че хората толкова искат да имам бебе сега. Аз съм по-скоро – ако се случи, се случи. Спокойна съм и уравновесена. Не е като да съм се вманиачила: ТРЯБВА да имам бебе!", допълва по темата с наследника Анистън.

Разгледайте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Литературно казано" !?!?!? Боже колко мъка има по тоя свят!!!!!Вай, вай, вай.......
3
1
 
4
 
! Отговори
ru47fuk преди 12 години
господа.. местим
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Иска тя иска, ама няма кой да и го направи, и няма да има защото е злобна и завистлива!
1
4
 
9
 
! Отговори
аз преди 12 години
ооооо как искам да я гушна