Блейк Лайвли: Аз съм заклет фен на „Spice Girls“

Младоженката Блейк се появява на още една корица на „Marie Claire“
Обновена: 21 сеп 2012 08:45 | 21 сеп 2012 08:44,
2
Блейк Лайвли: Аз съм заклет фен на „Spice Girls“
Снимка: Marie Claire

Красивата нова съпруга на Райън Рейнолдс - Блейк Лайвли се появява на трета корица за последните три месеца. След като блесна на изндание на „Marie Claire", САЩ през юли и на „Marie Claire", Австралия през септември, сега нежната блондинка ще краси британското издание на същото списание. Освен това тя е момичето от корицата на октомврийския брой на списание „Allure"

Изглежда, че прекрасната, 25-годишна госпожа Рейнолдс в момента е в центъра на медийния интерес.

Ето и какво споделя съблазнителната звезда на сериала „Клюкараката" пред списанието:

За най-ценния си опит на снимачната площадка:

"Честно казано да играя гадже на актьора Алън Аркин във филма "Арго" (Алън е на 78 години) бе доста интересно. Това си беше вид забавление и предизвикателство, защото той очевидно се чувстваше неудобно от голямата ни възрастова разлика."

За това че е истински фен на групата „Spice Girls":

"Когато бях дете, може би трябваше да ме лекуват заради манията ми по „Spice Girls". Носех техните обувки-спайски на огромните танкове, имах колието на Бейби Спайс (Ема Бънтън), бях си направила по поръчка и роклята на Гери Халиуел - Union Jack (с британското знаме)."

За реализирането на мечтата си да срещне с някои от звездите на „Spice Girls":

"Наскоро бях в Лондон и си стоях в хотела през повечето време, защото валеше, но последната нощ отидох на вечеря. След като пристигнах, се появиха един куп папараци и си помислих, че е доста странно, защото досега никой не ме беше притеснявал. Оказа се, че суматохата е заради Виктория Бекъм, която вечеряла в същия ресторант. Тогава набрах смелост и реших, че трябва да ида и да я поздравя. Това беше моя отдавнашна мечта."

Вижте снимките на великолепната Блейк в галерията на Tialoto.bg и дори и да не сте фен на "Kлюкарката" със сигурност ще оцените красотата ѝ!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Ancient преди 11 години
Блейк ЛОВЛИ!!! If you know what I mean...