Как поддържат форма едни от най-желаните мъже в Холивуд

Спорт, йога и пластична хирургия
28 май 2013 19:44, Мария Дуковска
4
Как поддържат форма едни от най-желаните мъже в Холивуд
Снимка: Reuters

Те са секси, привлекателни и много поддържани. Едни от най-желаните мъже в Холивуд, които полагат всекидневни усилия, за да запазят своите чар и сексапил. Докато въздишаме, гледайки снимките им, те усърдно работят върху фигурата си. Как? Вижте по-долу:

Хю Джакман
 
Поддържа перфектна форма с ежедневно плуване в океана, бягане и бокс. Споделя, че ако искаме да се разделим с някой друг излишен килограм и спортът като цяло е скучно занимание за нас, значи имаме нужда от бокс.
 
Джордж Клуни
 
Минава 50-те, но с годините изглежда все по-привлекателен и в добра форма. Тайната е в бикрам йогата, която практикува. Характерно за нея е, че се практикува в затворени помещения, в които температурата на въздуха е над 40 градуса, а влажността около 40 %. 
 
Брад Пит
 
Той поддържа фигура с помощта на сърф и шестте си деца, с които играе при всяка свободна минута. Освен това менюто му е с ниско съдържание на въглехидратни храни.
 
Уил Смит
 
Актьорът неведнъж е споделял, че неговата тайна е тичането и четенето на книги. Така поддържа не само тялото във форма, но и ума си.
 
Ричард Гиър
 
Актьорът ежедневно медитира. По този начин той намалява стреса и поддържа ума си здрав.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Виж май френд преди 10 години
До Австралиец: леко да те осведомя че някои от нас имаме по над 50 мин/ден минимум гимнастика, дишане +прости, но тежки физ. упражнения. Малко се съмнявам че ще ни видиш всички с шкембета.По повод йогата и плуването - съм за, бягането/бокса - са тежки и неправилно натоварващи организма - но хората си знаят и страдат най-добре. Препоръчвам йога, чигун и китайски бокс :)
3
0
 
0
 
! Отговори
иво преди 10 години
абе как ли не поддържат форма само с изброените средства... спестили са ни подробности околко това по колко часа на ден се потят във фитнесзалата под надзора на фитнесинструктури, струващи поне 100 $/час
2
6
 
2
 
! Отговори
Булгаристан преди 10 години
Мацките точно такива "мъжкари" харесват. Ха-ха. *** работа.
1
4
 
13
 
! Отговори
Австралиец преди 10 години
Да четат бг мъжете ,че са заприличали на угоени прасета с тези шкембета.Иначе мацките грешка нямат ,но мъжете да не се излагат.