"Ролинг Стоунс" на сватбата на Джони Деп

Актьорът ги поканил, въпреки че с Амбър искат скромно парти
5 фев 2014 17:09, Петя Славова
9
"Ролинг Стоунс" на сватбата на Джони Деп
Снимка: Reuters

Не е тайна, че Джони Деп е фен на Кийт Ричардс. Неведнъж актьорът е споделял, че имено този музикант му е вдъхновител за ролята на капитан Джак Спароу в "Карибски пирати".

Всеизвестно е и, че актьорът се готви да сключи брак с Амбър Хърд. Именно за предстоящата сватба Деп възнамерява да покани "Ролинг Стоунс", съобщи Контактмюзик.

50-годишната звезда се сгоди за приятелката си Амбър Хърд на Бъдни вечер през 2013 г. Двамата се срещнаха на снимачната площадка на филма "Дневникът на едно пиянде". Макар дата за сватбата им да не е определена, Деп попитал приятеля си Кийт Ричардс, който дори му партнира в "Карибски пирати", дали легендарната рок банда ще уважи събитието, като изпълни някои свои песни.

"Плановете за сватбата все още са в ранен етап, заяви източник, цитиран от сп. "Нау". Единственото, с което Джони е наясно, е, че иска Кийт и другите музиканти от "Ролинг стоунс" да са сред присъстващите, пише БТА. Деп може да поиска дори да се присъедини към тях за изпълнението на една или две песни.

"Джони Деп е известен като добър китарист. Работил е заедно с Мерилин Менсън над версия на хита "You're So Vain" на Карли Саймън от 1972 г. за неговия албум "Born Villain". Актьорът свири на китара и в записа на песента "Fade It-Out" на групата "Оейзис" в албума й "Be Here Now" от 1997 г. Деп бил поканен да работи над диска от Ноел Галахър. Джони и Ноел били близки приятели по времето, когато имали връзки съответно с Кейт Мос и Мег Матюс.

Наскоро стана ясно, че Джони и 27-годишната Амбър планират да се оженят на интимна церемония на неговия частен остров в Бахамския архипелаг. След това ще има барбекю, а музиканти, които са приятели на Деп, ще свирят и пеят.

Джони и Амбър не искат бляскаво холивудско парти, допълни източникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тарикатче е тоя Деп. Хана си младо гадже и на сватбата кани Ролинг Стоунс, били му приятели, да му свирят без пари. Ще спести някой милион хонорар.
7
0
 
4
 
! Отговори
оракул преди 10 години
Амбър наистина е красавица, но бракът няма да изкара дълго - макс. 2-3 г. Да си вземеш жена "би" си е рисковано - все някога лесбото ще надделее...ама пък красотата е неуястоима!Джони ще се насити - тя ще помъдрее, а при развода вероятно ще гушне и доста милиони.Е - нека бъдат щастливи колкото е възможно по-дълго. После Джони пак ще си остарее с Ванеска/ако тя все още го иска/.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той за Ванесата така и не се ожени, може да беше твърде традицонна жена. Тая мацка е откачена почти колкото него и всъщност са си точно един за друг. Човек като търси - намира.
5
0
 
4
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
"Ще се оженят на интимна церемония" някой ще ми го преведе ли това какво означава.да се оженят в "тесен кръг от приятели" да, ама интимна церемония???????
4
1
 
5
 
! Отговори
Галя преди 10 години
Що не си вземе за менижер кмета на Каварна, ще му организирва парти с Пърпъл и Юрая.. Смока и Джулая. И няма да трябва да им купува пиене, те си идват пияни.
3
5
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
стоунс са мумуфицирани, като ще да е мумия по-добре Лили Иванова
2
4
 
2
 
! Отговори
Местан от Мастанли преди 10 години
Ей това вече е новина... Густо братя и сестри... Стоунс и Джонката ще бичат тогеда в Бахамия.. 100% половината гости ще са пияни като мотики а другата половина голи. Което значи че едните ще са голи а другите пияни. Малко се обърках, сядам да МЕСТЯЯЯЯЯЯ !!!!!
1
1
 
16
 
! Отговори
жонито преди 10 години
Баси кефа...частен остров на бахамите