Кендъл Дженър (Кардашиян) в черно-бяло

19-годишният модел позира за новия брой на списание "V"
4
Кендъл Дженър (Кардашиян) в черно-бяло
Снимка: V Magazine

В последно време кариерата на Кендъл Дженър върви нагоре и все по-нагоре. Ето защо не е изненадващо, че по-малката сестра на Ким Кардашиян може да бъде видяна на кориците на много списания и в кампаниите на едни от най-известните световни марки.

В новия брой на списание "V", 19-годишната Кендъл позира в деним на Calvin Klein и застава пред обектива на фотографа Стивън Клайн. Към черно-бялата фотосесия има и интервю с модела, част от което може да прочетете в следващите редове.

Ето и какво споделя Кендъл Дженър за:

Света на модата: "Нямате представа колко много врати се затваряха за мен, имаше хора, които се смееха зад гърба ми. Беше трудно, опитвах всичко възможно, за да пробия в този бизнес като тийнейджърка. Толкова съм благодарна на Marc Jacobs, Riccardo Tisci, Karl Lagerfeld и Katie Grand, които ми дадоха възможност да се развивам. Родителите ми ме научиха, че работната етика е един от най-важните ключове в живота и аз го вярвам!".

За работата си с фотографа Стивън Клайн за първи път: "Той е толкова талантлив, същевременно готин и дори доста весел. Ние се сработихме много добре. Има някаква телепатия помежду ни. Тази сесия беше особено забавна, защото той доведе трите си кучета – немски догове. Те са огромни и един от тях дори леко захапа главата ми – той е гигант! Главата ми е наред все пак. Всичко е под контрол! Ако има шанс да работя с животни, аз винаги съм "за".

За кампанията ѝ с Calvin Klein:"Това ще бъде първият ми билборд на Сънсет, за който аз съм във възторг. Честно казано аз съм доста срамежлива, но да съм част от кампанията на Calvin за мен е сбъдната мечта".

В галерията на Тialoto.bg може да намерите снимки от черно-бялата фотосесия на Кендъл Дженър за списание V.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е сестрата известна с това, че е сестра на Ким, която е известна с това, че е известна.
1
3
 
1
 
! Отговори
Aaaa, преди 9 години
Iskame si Gyzyt -ama nai-golemiqt,kyde si Kimcheee....

Спонсорирани публикации