Майли Сайръс в една от първите си фотосесии

Тук звездата все още се казва Дестини Хоуп Сайръс
28 юни 2015 10:44, Теодора Драгоева
12
Майли Сайръс в една от първите си фотосесии
Снимка:Rachel Devine

В медиите се появиха невиждани досега снимки на малката Майли Сайръс. Въпросната фотосесия показва сладката 11-годишна певица, която прави първите си стъпки като модел.

По това време Майли все още носи рожденото си име – Дестини Хоуп Сайръс (тя официално промени името си на Майли Рей Сайръс през 2008 г.), а видът ѝ по нищо не подсказва в колко скандална персона ще се превърне тя един ден.

Кадрите са дело на фотографката Рейчъл Дивайн, а малката сладурана има наистина невинен чист вид, показвайки на всички кадри своята заразителна усмивка.

Очарователните снимки са направени през 2004 г. в Лос Анджелис, малко преди нейния голям пробив в хитовия сериал на Disney „Хана Монтана“ (той се излъчва между 2006-2011).

От модната фотосесия става ясно, че малкото момиченце обича обектива на камерата и има големи мечти да стане звезда. Вижда се, че тя иска да има кариера в шоубизнеса още от съвсем ранна възраст.

Вижте детските снимки на Майли и в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
7
 
! Отговори
нЕ преди 8 години
Тя е промит мозък ! Всичко е предварително измислено ! Първо беше сладка , за да стане любимка на децата и тийновете ! Сега е *** , за да повлече всичките си почитатели ! Това е , и е толкова просто всичко....Както казах, тя е просто промит мозък на медийната индустрия ....за съжаление са всички деца,които биват набутани в ръцете на медиите от алчните за пари и слава родител;и....
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Беше сладурана, но ако продължаваше да изглежда и да се държи по този невинен начин никой нямаше да й обръща внимание. Това е шоубизнесът! Въпреки това на мен ми харесва повече сега- прическата й е готина, тялото също е много по-добре (беше пухкава тийнейджърка), само да не се плезеше толкова ;)
2
2
 
8
 
! Отговори
Алоооу преди 8 години
Мордъра явно не си е пил кафето и се е объркал и е изтрил точно коментарите свързани с Майли, защото които е оставил под статията нямат нищо по темата
1
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 3 ГошитуТо си и личи, че си взимал кока- изпържен ти е мозъка безвъзвратно от нея!