Сани Алекса – вече в безопасност, шведът и преди я удрял

Ще поиска ограничителна заповед срещу приятеля си
13 юни 2017 09:00,
134
Сани Алекса – вече в безопасност, шведът и преди я удрял
Снимка: Facebook

Певицата Сани Алекса, която бе зверски пребита от приятеля си швед, в момента е в безопасност при баща си, извън Гьотеборг. Тя беше финалист в първия сезон на "Х фактор" и от известно време живее в Швеция.

Певицата разказа, че ще поиска ограничителна заповед срещу приятеля си и ще потърси правата си в съда.

Още по темата

Тя отказа да назове името на приятеля си, но разказа, че е бивш футболист и боксьор, имал е IT компания с приятел, която после я е продал и сега не работи, почива си.

Сани призна, че й се губят моменти от самия удар:  "Карахме се, спорихме, обиждаше българите... просяци там".

Една от причините била историята с шведа, ударил камериерка у нас.

"Бяхме на сватба, той беше пил и се скарахме", разказа тя пред Нова тв.

Сани разказа още, че е имало е и предишен случай, в който приятелят й я е пребивал жестоко, и тогава тя е влизала в болницата, а той е бил арестуван. Сега обаче приятелят й още не е в ареста.

"Той не е арестуван, полицията тук е доста толерантна", добави певицата. "Вероятно не са го задържали, тъй като не е буйствал."

Тя вярвата, че той щял да се промени, затова и след първите му удари се върнала при него.

"За съжаление, жените, жертви на домашно насилие, се чувстват виновни. Чувствах се виновна, че се върнах при него", заяви певицата.

Преди дни певицата публикува кадри, разобличаващи шведския ѝ приятел в домашно насилие.

"Любовта на живота ми ми причини това. Швед... ИСКАМ справедливост...", написа Сани Алекса.

За секунди стотици коментари на фенове и приятели на певицата коментираха кадрите, изразявайки подкрепа към сънародничката си.

Посоченият за побойник е приятелят на Алесандра Апостолова, с когото тя от месеци живее в скандинавската държава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Шведския уйБита е защото е *** и е ходила с насилник. Но нали требе да е чужденец....
98
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая да се обяви за национална предателка, отишла е в чужда държава за да се мушка с шведите за пари. Вместо да остане и да работи и да твори в БГ, каквото е търсила си го е намерила. Заради такива патриоти като тая тук държавата загива, сега търси помощ от нас като заминаваше дори едно чао не каза. Гъска.
97
17
 
12
 
! Отговори
Шведския уй преди 6 години
Бита е защото е защитила честта на България. А вие панелни мишки никога не сте знаели какво е чест и достойнство. Само злоба, завист и цървулщина.
96
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, сега поне е официално, че и смятат за ци*га*ни!Когато преди близо 13 години ви разправях, че учителката ми по немски в Германия - австрийка по произход, така и не ми повярва, че съм българка, щото съм доста светла, а "българите са много по-*** и ..." се оказах, каква ли не!Добре е да си знаете, кой ви "прави" имиджа на Запад!Кой ви бъзга и манипулира тук и кой ще ви управлява в не толкова далечно бъдеще.:)))
95
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека да я бият, българска златотърсачка... е намери си го.
94
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това провинциално недуразумение на природата ако ми е в къщата ще го пребивам сутрин, обед и вечер.Провинциалистите са ОТВРАТИТЕЛНИ!П.П. Не че има и 0.0001% шанс да ми е в къщата или на по-малко от 20 стъпки от мен.
93
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Де го Рагин дакоментира тази ескалация и мнението на шведите!?!?
92
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
снимка на обикновена пернишка съпруга
91
4
 
20
 
! Отговори
:) преди 6 години
Българките много изпростяха. Мислят си, че като се оженят за някой западен *** са постигнали нещо в живота. В 99% от случаите се оказва, че чужденеца-принц е извратеняк, или с гаден характер, или ***.Мили дами, задайте си въпроса: Защо този човек не си е намерил партньор от СВОИТЕ? Дали причината не е в него???? 2+2= 4!А момата на снимката... не ми пука за нея. Сама се е прецакала, но можеше да е по-лошо. Ако се беше омъжила за Ал Капоне, сега щеше да е храна за рибките в някой язовир.
90
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя пак не е разбрала - той я бие, защото я обича.
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баща
88
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази пък каква е, та ни занимавате с нея???Или като няма за какво да пишете преписвате простотии от сураттефтера?
87
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, по - рано и аз много се прехласвах по шведи, руси, красиви, синеоки .... но повечето са и доста хладни и сдържани. Колкото и да е тривиално, ще го кажа пак :идеалните мъже са англичаните - и не го твърдя само аз! Та нали думата джентълмен произлиза тъкмо от Англия!? Чаровни, забавни, великодушни, умеят да накарат една жена да се почувства дама. Ама кое нормално момиче ще си хване за приятел боксьор или борец? Освен ако не е Долф Лундгрен! хахаха :))))
86
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още първия път като ме удари и разбрах, че ме обичаш.
85
3
 
28
 
! Отговори
Случай пореден преди 6 години
Поредната голяма бяла птица. Т.нар. Сани още на кастинга за Х фактор показа ку*венско държание, с което лично на мен ми се прииска да я шибна в муцуната. Непосредствено след това се загаджи за един от журито, и след като не видя кяр от него и отпадна го смени с младо лъвче, също певец като нея, съответно финансово безперспективен. И накрая замина са Швеция и заподскача от цвят на цвят главно на състоятелни мъже на средна възраст. Е, в крайна сметка като си го търсиш-си го получаваш!
84
2
 
19
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Когато имаш такъв проблем вадиш си медицинско, оплакваш се в полицията, завеждаш дело и т.н. Защо се снимаш веднага след побоя и публикуваш снимката си в разните му там социални мрежички?! На мен ми мирише на пи ар акцийка...
83
3
 
13
 
! Отговори
дпа преди 6 години
Сащо занимавате хората само с евтините *** и курвета. Ми техният живот е такъв, да не би да сте се изненадали като някой *** от нова или бтв-то. РАЗКАРАЙТЕ ЖАЛКАТА ЧАЛГА И КИЧЪТ ОТ МЕДИИТЕ, ЧЕ СМАЗАХТЕ ВСИЧКО ДЕ ЩО ИСКА ДА МИСЛИ!!!
82
1
 
11
 
! Отговори
ИИѝ преди 6 години
Продажна си и си мазохиска! Дано ти е дошъл акъла, моме! А шведа го дай на нас а не на правосъдието.
81
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чиста проба "Садо-Мазо"Тези не са за полиция, а за психиятрия!
80
9
 
10
 
! Отговори
ЖЕНА преди 6 години
За каква Любов ми говорите.Набие ли ме веднъж мъжът ми цялата любов ще се изпари на секундата.Ще остане обаче финансовата зависимост към него.Точно това се е Случило със Сани.Със сигурност не го обича мъжът си но е финансово зависима от него .Поради тази причина не са се разделили!

Спонсорирани публикации