Покажи ми тези плочки! Мъжете супермодели на почивка

Те са с перфектни тела, идеални пропорции и ангелски лица
31 авг 2017 20:23, Eкип на Teenproblem
10
Покажи ми тези плочки! Мъжете супермодели на почивка
Снимка: Instagram

Много често при думата супермодел се сещаме за безброй много красавици, които или през годините са наложили името си, или успешно изгряват на модния небосклон.
 
Напук на стереотипите, модната индустрия е пълна със снажни красавци, които заслужено се титуловат като супермодели.
 
Те са с перфектни тела, идеални пропорции и ангелски лица, а особено приятно е да ги гледаме в ежедневието и на почивката им.
 
По този повод събрахме за вас най-сексапилните мъже, които модният подиум е виждал, по време на техните летни почивки.
 
Всички кадри можете да разгледате в галерията на TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: звезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Е те тези момчета с плочките са мечта само за някои ученички старшите класове, и някоя друга студентка, която още си мисли че съществува истинската любов. Зрелите, истинските жени, които могат да направят един мъж истински щастлив по милион различни начини отдавна са оценили предимствата на истинската, монолитна голяма ПЛОЧА, защото обикновенно портмонето на мъж с такава плоча много много по- трудно се прегъва. От лични наблюдения Ви казвам това - не са измишльотини.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сте сбъркани. Относно мъжете - в БГ има много хубави мъже. Жените - ако са красиви, са красиви и без грим. Естествено, с грим всеки става по - хубав.
8
4
 
8
 
! Отговори
седим, кесим преди 6 години
на вън има толкова свестни и красиви хора, може пък и вие да се движите в грешните среди. ако търкате лотарии по лафките, малко трудно ще ви се получат нещата :)поздрави и не завиждайте
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и са на другия бряг
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2При жените положението е още по-зле. Не на 1, а на 2 млн. една е като света и пак не е сигурно кога ще е ухапе мухата. Да не говорим, че всичките са меркантилни ***.
5
1
 
21
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
абе и аз така цяка година блъсках спорт и фитнес, наковах мнооо яко тяло и кво разбрах на плажа .... че мацките си падат не по плочки а по яхти
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Аз затова и минах на другия бряг.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1С химия плочки не се правят мой човек. От мен да го знаеш друг път да не се излагаш така. Грим се ползва от всички в шоубизнеса, телевизия и т.н.А мъжете с хубави лица са повече от жените. Дори чисто статистически погледнато е така. Плюс това на мъжете възрастта не им се отразява толкова зле, като на жените. За красотата и външния вид говоря. Една жена, за да е хубава трябват много пари и време докато при мъжете е естествено.Измие си зъбите, душ и е готов.
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е рядко са в България особено 1на милион с хубав външен вид да не говорим за интелект
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те са същите като жените модели.При мъжете модели се взема химия за бързо изграждане на тялото а за лицето често се използва грим. Рядко са мъжете с хубави лица.