Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!

Това са хора, които не са обичали, смята режисьорът
5 дек 2017 13:30,
132
Олег Ковачев: Злобари се гаврят с президентската любов!
Снимка: Нова

"От осанна до разпни го" са коментарите около новата БГ двойка Плевнелиев-Банова, която направи своя публичен дебют наскоро.

Още по темата

Изказванията позатихнаха - както казва народът "всяко чудо за три дни" и дойде ред на Олег Ковачев да изрази мнението си по горещата тема.

"След като изчаках всички комплексари да се изкажат по адрес на президента Плевнелиев и Деси Банова искам да напиша нещо и аз. Само индивиди, които никога не са обичали и не са били обичани, тоест много нещастни, могат да се подиграват на светлата любов на двама, пък макар и известни влюбени. Ами завиждайте и злобейте, друго не ви остава..." - написа актьорът и режисьор на личната си страница във Facebook.

Да припомним, че Олег Ковачев е любимият малък актьор от "Рицар без броня" и още запомнящи се български филми. Днес е режисьор и оператор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От коментар 103 -продължение: Бившият Български Президент- Росен Плевнелиев има правото на свой личен живот и спокойствие.Както и синоптичката Десислава Банова. Мисля,че обществото ни е злобно и завистливо. Оставете Росен Плевнелиев и Десислава Банова на мира! Никой и нищо няма право да се подиграва на тяхната връзка. Все пак това са мъж и жена,а и тяхната връзка са в нормалната и здрава сексуалност,те не хомосексуалисти и извратеняци.За Росен Плевнелиев и Десислава Банова само успехи и щастие.
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Росен Плевнелиев не е лош човек. Единственото му прегрешение по време на мандата му като президент, беше,че се изказваше против Русия. Но въпреки това война между България и Русия не се състоя,нито пък българи са отишли да се сражават срещу руснаците,както и руснаци не са нападали българите. Росен Плевнелиев плати висока цена за своето волнодумство,като загуби първородният си син. След тази негова тежка и скръбна загуба,като че ли се е очеловечил и стъпил здраво на земята.
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Онаниращите мишоци се пръснаха от злоба,защото Плевнелиев си хванал хубаво гаже! Спрете да го плюете така,с нищо не го е заслужил. Единствените прегрешения му бяха,че се изказа няколко пъти против Русия,която след това впрегна цялата си пропагандна машина с верните и пеевски медии и армия от ***!
99
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До Истината е в ГЕРББългария е най-бедната и най-провалена държава в целия ЕС, гарантирано от ГЕРБ.
98
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Стига сте ни занимавали с тоя провален президент Росен Плевнелиев.
97
0
 
4
 
! Отговори
Истината е в ГЕРБ преди 6 години
Олег е провокатор. това момченце много добре знае какво е отношението на немалка част от нашето общество къ Росен П-та и именно за това пуска от свое име такъв текст за да се изсипе срещу Плевнев и Вятърката толко злост, цинизъм и глупости.той че Презо си ги е заслужил нема две мения. Вижте едно изречение, едан дума и нито една буква в негова защита не казаха толкова отговорни политици като Цецо и Бойко
96
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само с любовта, а и гроба ще му се изгаврят.
95
2
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Тоя на снимката му е малко да го обесят .... колко пари изгуби държавата заради него .... Ако беше по времето на Левски отдавна да си е получил заслуженото ....
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко е ЩАСТЛИФТ горкия. Като че ли току що е измъкнал физиономията си от онова място, където още ухае на топките на Бербо!
93
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двамата светят, значи се обичат. Да живее любовта
92
1
 
3
 
! Отговори
Помня го, преди 6 години
Олег Ковачев! Много красиво дете беше и ни бяха интересни филмите с него: все едно че бяхме ние, когато бяхме малки( бяхме около 15-20г( мисля..)
91
1
 
19
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 6 години
И аз съм готин ама нямам кинти за Банова!
90
12
 
10
 
! Отговори
Kiara преди 6 години
Едно не мога да разбера, как кой с кого спи и кой какво прави в легло е нечия работа. Всеки може да прави каквото си иска с когото си иска, особенно в леглото (стига да е законно разбира се). Какво значение има той или тя на колко са години и колко неуспешни брака имат зад гърба си, хората са, намерили са се, да се обичат, а вие си живейте живота без да ги мислите и коментирате - коментарите няма да ви направят по-богати или по-умни. Всеки да си спи с който иска, лошо няма :)
89
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До мг"Явно и на Олег чафка му е изпила пипето,язък за ролите му като дете."---Не чавка, ами е це-две-ха-пет-о-ха (C2H5OH).На френски: "Цапни му две, ха още пет, оха-а!"
88
3
 
11
 
! Отговори
1234 преди 6 години
ЛЮБОВ ПО ВРЕМЕ НА ЧУМA.
87
3
 
18
 
! Отговори
Край преди 6 години
Не аз им надничам под чаршафите а те ходят от телевизия в телевизия и леят едни шербетно-сладки лакърдиики.
86
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До рускиняти прави коменти за кремълския психопат. кажи защо се разведе и т.н.
85
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Олег Ковачев ли, Кърпачев ли, Шивачев ли, ДА ВЗЕМЕ ДА СЛЕДИ КОМЕНТАРИТЕ върху "произведението" в личната си страница и да се замисли. Малко само.
84
3
 
6
 
! Отговори
мг преди 6 години
Явно и на Олег чафка му е изпила пипето,язък за ролите му като дете
83
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търкулнала се златотърсачката и си намерила златното пенсионерче, пардон похлупаче. Банова е по-ефективна и от ало измамник щом е заблудила и продължава да заблуждава дъртия алцхаймер. Вероятно го таксува на целувчица по 1000 лв всяка вечер. За по-интимните изпълнения не ми се мисли...